Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když jste v gangu, nemáte žádný prostor pro chyby nebo pocity. Matty, snažící se žít podle představ svého otce, šéfa gangu, to zjistí dost tvrdým způsobem ve chvíli, kdy jeho banda ztratí pytel plný peněz. Když se Mattovu příteli z dětství Marblesovi nepodaří peníze znovu najít, jeho nejlepší kamarád Taylor vymyslí plán, jak je získat zpět. Městu ale vládnou zkorumpovaní policajti a situace se rychle dostává mimo veškerou kontrolu. Do města přijíždí strýček Teddy, aby situaci zachránil a jednou provždy Mattyho naučil, co znamená patřit "k rodině". (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Compadre 

všechny recenze uživatele

Kdyby se flákačů ujal nějaký šikovnější režisér mohlo to si myslím dopadnout líp. Takhle člověk čeká bombu už jen proto, že v obsazení vidí tunu známých jmen a dostane průměrnou gangsterku. Vin Diesel mi tu udělal radost, tady se vokázal moc dobře, a jináč taky v poho...jen jak říkam, mohlo to bejt udělaný fakt líp. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Syn gagstera, který čeká na respekt a velkou prácičku, aby se ukázal. Příležitost se mu naskytne, ale vše se kolem podělá a musí se svojí bandičkou dávat do kupy. Hvězdné obsazení výtečně zapadá do nepříliš propracované zápletky, která má mouchy, ale vzhledem k délce filmu nenudí. Mohly zde být vypjatější scény, aby se stihly postavy vrýt pod kůži a nejvíce se to povedlo Dieselovi s Malkovichem. Finále bylo překvapující a vytěžilo nejvíce, co šlo......7/10 ()

Reklama

venca163 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý obsazení, ze kterýho ještě mírně vyčnívá Vin Diesel - nikdy bych nevěřil, že zrovna tahle vepřová hlava může být na filmu to nejlepší. Zbytek je totiž takovej dost nefunkční mafiánskej prefabrikát, kterej až moc často spadá do trochu trapný parodie. Nejlepší hláška: "Cmon pap, it's time. I am ready to step up. There's gotta be something I can do, right?" - "You brought us the sandwiches. What else can you do?" (65%) ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Přestože nejde o jakkoliv výraznější, originálnější či zajímavější podívanou, tak mě stejně poměrně dost oslovila. V podstatě jde o takovou odlehčenější gangsterku, ovšem tu odlehčenost nemyslím jako obohacení o vtipné momenty, ty se tu vážně nevyskytují, jako spíš, že to není takový ten klasický zástupce velkolepých, mafiánských story, ale taková malá tarantinovka, kdy se partě mafiánských synáčků při jedné akci posere snad vše, co může a kluci to řeší a řeší, jenže prostě se jim lepí smůla na paty a dobrý konec v nedohlednu. A právě ona parta čtyř synků mě opravdu nevídaně sedla, byly to sympaťáci, kteří za sebou fakt stáli, každý měl v tom „týmu“ svou roli a pravdou je, že jsem jim upřímně přál, aby z té šlamastiky vyvázli se zdravou kůží, což se nakonec ale bohužel až tak nepovedlo a mně jich bylo fakt líto, sakra! Jinak mě přes onu neoriginalitu ale bavila i samotná zápletka, měla spád a i pár povedených zvratů a příjemně mě překvapila atmosféra celého snímku, kterou sice nedokážu zcela přesně popsat, nicméně pro samotný film se jednoduše hodila dokonale a díky ní měli Flákači vážně šmrnc a působili skutečně přesvědčivým a respektuhodným dojmem. Takže, přestože se nejedná o kdovíjak zázračný snímek, já si mu stejně dovolím dát lehce nadprůměrné hodnocení, protože mi vážně sedl a opravdu bavil. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Pohodová variáciu na tému "niekto nám ukradol prachy, ktoré neboli naše, takže máme problém". Napriek tomu, že tu nieje ani stopy po Tarantinovskom scenári alebo Guy Ritchiovskej réžii, je tento filmík dôstojným nasledovníkom gangsteriek pre mladšie publikum. Predstavitelia titulnej štvorky sú totiž vynikajúco zvládnutí a hlavne Vin Dieselov prejav o ceste za päťstým víťazstvom v pouličných bitkách je nezabudnuteľný. Problém je však v tom, že sa tu objavujú aj známejšie mená ako Dennis Hopper či John Malkovich, a režisér robí všetko preto, aby ich využil - aj na úkor spomalľovania tempa (v slovenskom dabingu je však pôžitok počúvať Malkovicha aj pri zbytočnostiach). Prosto pohodovka, v ktorej sa predbieha Diesel s Pepperom a kde je zaujímavý návod ako "jednoducho" riešiť veľké problémy... ()

Galerie (35)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama