Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když jste v gangu, nemáte žádný prostor pro chyby nebo pocity. Matty, snažící se žít podle představ svého otce, šéfa gangu, to zjistí dost tvrdým způsobem ve chvíli, kdy jeho banda ztratí pytel plný peněz. Když se Mattovu příteli z dětství Marblesovi nepodaří peníze znovu najít, jeho nejlepší kamarád Taylor vymyslí plán, jak je získat zpět. Městu ale vládnou zkorumpovaní policajti a situace se rychle dostává mimo veškerou kontrolu. Do města přijíždí strýček Teddy, aby situaci zachránil a jednou provždy Mattyho naučil, co znamená patřit "k rodině". (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (89)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $11,715,637Tržby Celosvetovo $14,069,721 ║ Žiadna sláva, príbeh planý, réžia neschopná ponúknuť niečo na viac, herci v rámci možností fajn ale nemajú skoro čo hrať. Doslova príde to ako taká epizódka z Texaského rangera. /40%/ ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Docela podprůměrná oddechovka s nepříliš záživnými dialogy a stokrát ohranou zápletkou. A ani prdelka Barry tentokrát nemá šanci toho moc zachránit. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Vždy je to niekto, koho nečakáš.“ Vin Diesel si našťastie slabým scenárom obdarovaný film ukradol celý pre seba. A ešteže tak, FLÁKAČI by to bez jeho charizmaticky ráznej/dravej prítomnosti nedotiahli ani na aspoň taký solídny priemer, ako s ním. Predstavuje sa ako drsňák, ktorý 500 pouličných bitiek prekonal ešte ako tínedžer a teraz rovnako, ako nie je žiadnym hlupákom, nie je ani typom, ktorý to niekedy dotiahne na šéfa. Dobre to vie - a tak len mlčky postáva v úzadí, kamaráta nezradí a keď treba, jeho nepriateľovi bez problémov namláti ciferník (len ho to už príliš nebaví). Slušná gangsterka á la o čosi horšie ČO ROBIŤ V DENVERI, AK ČLOVEK NEŽIJE, vyzdobená predovšetkým svojráznym hereckým obsadením (Diesel sa s Pepperom sa stretli už v ZACHRÁŇTE VOJAKA RYANA). ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Hodní neškodní hoši ;-) řeší problém a na malým městě bude veselo. Dobře, byť rutinně natočená oddechovka s lehce béčkovým nádechem a kvalitním hereckým obsazením na stokrát otřepané téma - mafii se zkrátka peníze neberou... Tři a půl hvězdičky, pro přece jen však poněkud vlekoucí se děj zaokrouhlené dolů... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Všehoschopní venkovští balíci a neschopní mafiánští synci se utkají o tašku s půlkou melounu. První tým má výhodu domácího prostředí a odhodlání, druhému chybí zkušenosti, ale má za zády silného sponzora. Vítězem bude ten, kdo nasbírá méně olova a zavčas ukončí kariéru.. Krimi ani ne moc komedie s motivy ctižádosti a kamarádšoftu, co se nečekanou popravou na dvorku podivně přehoupne do existenciální vybíjené. Co si budeme namlouvat, její atraktivitu zachraňuje herecké obsazení. Oblíbenec Barry Pepper (pro mě nepochopitelně čekající na nějakou zásadnější roli), pokřivený šerif Tom Noonan, držící se motta, že s poctivostí nejdál dojdeš, ale nepoctivě tam budeš rychleji, senilní kmotr Hopper či jeho ukřivděná pravá ruka Malkovich. A komu by to nestačilo, má tu ještě tlustého jidiš Plekance, co pro ránu ani dávku nikotinu nikdy nejde daleko.. ()

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Někdo se tu snaží napodobit Gaunery :-) Ne to byl žert. Je to zajímavý film s výborným hereckým obsazením. Vin Diesel bude už stále hrát v takových drsnějších filmech. Ale sluší mu to a je asi rád. Malkovich nám už ale nějak stárne a už to není ono jak bejvávalo. Celej film jsem přemýšlel kde jsem viděl hrát Setha Greena. A až ke konci mi došlo, že jsem ho viděl v Loupeži po italsku. Stále čekáte něco drsnějšího a krvavějšího a taky to na pár místech bude, ale nečekejte tak velkej nášup jako od Quentina Tarantina. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

O mladých gangsteroch bolo už veľa filmov. No konečne niekto vtiahol podobné prostredie do súčasnosti a nie do prvj polovice minulého storočia. Musím sa priznať, že tento pohodový filmík, od ktorého som navyše nečakal vôbec nič, ma ozaj zaujal. Aj obsadením, no najmä svojou osobitosťou. Z típkov opäť vyčnieval Diesel. 80%. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Najväčšie plus je asi len to herecké obsadenie.Dej filmu je postavený tak, že sa polku filmu nudíte a až ku koncu to začne byť aspoň trošku zaujímavé.Réžia je v tomto smere fakt neschopná, pretože nedokázala vlastne nič ponúknuť (žiadne nápady či štýlové scény).Ako som hovoril na začiatku, najväčšie plus je len to herecké obsadenie, ktoré svojou charizmou (hlavne u Disela) aspoň trošku ťahajú film vpred.Aby som to zhrnul - dej filmu je jednoduchý a priamočiary bez žiadnych veľkých zvratov, zapamätateľných scén či super akcii.Film, ktorý má len 91 minút trvá ako 2 a pol hodiny a jediná scéna, ktorá je v ňom aspoň trošku zaujímavá je záverečné finále, ktoré našťastie už nieje tak nudné. 55% - 3* ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Skvělý film, ve kterém hraje řada mých oblíbených herců, kteří zde odvádí velmi slušné výkony, stejně jako režisérské duo Levien/Koppelman. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Pohodová variáciu na tému "niekto nám ukradol prachy, ktoré neboli naše, takže máme problém". Napriek tomu, že tu nieje ani stopy po Tarantinovskom scenári alebo Guy Ritchiovskej réžii, je tento filmík dôstojným nasledovníkom gangsteriek pre mladšie publikum. Predstavitelia titulnej štvorky sú totiž vynikajúco zvládnutí a hlavne Vin Dieselov prejav o ceste za päťstým víťazstvom v pouličných bitkách je nezabudnuteľný. Problém je však v tom, že sa tu objavujú aj známejšie mená ako Dennis Hopper či John Malkovich, a režisér robí všetko preto, aby ich využil - aj na úkor spomalľovania tempa (v slovenskom dabingu je však pôžitok počúvať Malkovicha aj pri zbytočnostiach). Prosto pohodovka, v ktorej sa predbieha Diesel s Pepperom a kde je zaujímavý návod ako "jednoducho" riešiť veľké problémy... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Akční trochu klišé film ve kterém jde o ztrátu penez který patřily zlému strýčkovi. Diesel doplnuje fajn hláškama. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Priznám sa od tohto filmu som čakal päťhviezdičkovú záležitosť, lebo milujem gangsterky (z ktoréhokoľvek obdobia) a obsadenie tiež nevyzeralo najhoršie. Nakoniec bol pre mňa film veľkým sklamaním a vyšlo to na také slabšie ***. Nebolo to vôbec zlé, ale nudil som dosť veľa. Niektoré hlášky stáli za to, ale filmu chýba lepšie tempo a vyzretejší režisér(i). Ale obsadenie bolo celkom v pohode a film nebol ani príliš dlhý. Aj tak je to obrovská škoda. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Výborný Barry Pepper a dobrý Vin Diesel byly hlavním lákadlem pro mně proč se na ten film podívat.Film je dobrý a to hlavně díky hercům ale mám velké dilema kolik * dát,protože je to mezi 3* a 4*.Dávvám 3,5*.A možná při dalším shlednutí dám 4* plné.Dobrý film. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mafiánský synek, který nechce být mafiánským synkem, se pokusí proniknout do rodinného byznysu a nabídne se, že vyřídí drobnou zakázku s převozem peněz. Jenže, jak už to tak bývá, vše nabere trošku jiný kurz a peníze se ocitnou v nepovolaných rukách. Hlavní hrdina a a jeho přátelé se pak musí pokusit získat peníze zpět, což není zrovna hračka. Průměrná gangsterka, která neoslní nápadem, atmosférou či akcí, ale na druhou stranu disponuje áčkovou sestavou v podání Malkovich-Hopper-Diesel-Pepper, což se počítá, protože tihle čtyři udělali z Knockaround Guys celkem snesitelnou záležitost. 60% ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Syn gagstera, který čeká na respekt a velkou prácičku, aby se ukázal. Příležitost se mu naskytne, ale vše se kolem podělá a musí se svojí bandičkou dávat do kupy. Hvězdné obsazení výtečně zapadá do nepříliš propracované zápletky, která má mouchy, ale vzhledem k délce filmu nenudí. Mohly zde být vypjatější scény, aby se stihly postavy vrýt pod kůži a nejvíce se to povedlo Dieselovi s Malkovichem. Finále bylo překvapující a vytěžilo nejvíce, co šlo......7/10 ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Přistupoval jsem k tomuto filmu s jistými pochybnostmi, ale nakonec jsem byl celkem mile překvapen - je to slušná akční gangsterka, která udrží a zbytečně nepřehání. Je jasné, že jejím cílem nejsou vysoké pozice, ale pobaví diváka a to stačí. Určitě nejůlepší částí je John Malkovich, ale i Vin Diesel celkem padl do své role. Pohodová, mírně nadprůměrná zábava pro všechny... ()

Reklama

Reklama