Reklama

Reklama

Láska ve hvězdách

(seriál)
  • Česko Láska ke hvězdám (více)
Trailer 2
Romantický / Sci-Fi / Mysteriózní / Drama
USA, 2014, 8 h 47 min (Minutáž: 38–42 min)

Tvůrci:

Meredith Averill

Hudba:

Gabriel Mann

Hrají:

Aimee Teegarden, Matt Lanter, Grey Damon, Greg Finley, Brina Palencia, Chelsea Gilligan, Andrea Frankle, Indigo, Maggie Elizabeth Jones, Melise (více)
(další profese)

Epizody(13)

Emery Whitehillové bylo šest, když v jejím rodném městečku havarovala mimozemská vesmírná loď. Nezáleželo na tom, zda návštěvníci z jiné planety přišli v míru nebo s cílem ovládnout Zemi. To lidé, kteří si Atriánce chtěli podrobit, vyprovokovali souboj.
Uprostřed tohoto konfliktu se šestiletý atriánský chlapec Roman ukryl ve staré kůlně za Emeryniným domem a ona se ho rozhodla chránit. Za tu krátkou chvíli, kterou spolu Emery a Roman strávili, mezi nimi vzniklo pevné pouto, ale úřady brzy Romana odhalili a odvedli.
Uplynulo deset let a Emery stále žije v přesvědčení, že Roman tu noc zemřel. Mezitím se Atriáni usadili na Zemi, ale byli důsledně odděleni od lidí a vyhnáni do přísně střeženého tábora zvaného Sektor.
Nyní, poprvé od jejich havárie, se Atriánci rozhodnou nechat zapsat první studenty na střední školu. Chtějí zjistit, zda je jejich integrace mezi lidstvo možná.  Celý svět tuto snahu pozoruje s obavami.
Emery hned první školní den na nové škole zjišťuje, že mezi atriánckými studenty je také Roman. Jejich dětské pouto vydrželo, ale okolí jejich vzájemné přátelství odsuzuje. (AXN)

(více)

Videa (35)

Trailer 2

Recenze (40)

Pajkenzi 

všechny recenze uživatele

Díl co díl byl zajimavější a zajimavější. Seriál, který mě neustále něčím překvapoval a nejlepší bylo na něm to, že člověk nevěděl co se stane. V některých scénách jsem byla naštvaná že Em ublížovala Romanovi, ale vše mělo svůj důvod, proč tohle dělala.Škoda jen že to nemá víc dílů, ten konec byl nauzavřený, ale jinak jsem spokojená. ()

Košoun 

všechny recenze uživatele

Pilot Přiznávám, že jsem již od trailerů nečekal bombu, ale dal jsem novince od CW šanci. Přiznávám také, že v podstatě jen kvůli Mattu Lanterovi, ale to je vedlejší. Romantické teen sci-fi je docela dobrý nápad, ale CW tentokrát přidalo již tak obrovskou dávku kýče a neoriginality, že jsem už po 20 minutách pilotu odpočítával vteřiny do konce. Nesympatické postavy, předvídatelný scénář, nulová chemie. Jediné, co se dá pochválit je pěkná výprava (na průměrnou americkou TV show). V současnosti je TOLIK seriálů, na které se dá koukat, že tento doporučit rozhodně nemůžu. A nebo jsem už dospěl :) ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Mix scifi, love story a středoškoláků. 1) Středoškoláci podle tvůrců seriálu jsou: přesvalení 31letý Matt Lanter (Roman) a 30letý Greg Finley (Atrian Drake), 27letý pěkný Grey Damon (Grayson, hodný nový jestřáb), 25letý Titus Makin Jr. (černoušek Lukas) či 31letý Jesse Luken (Eric, bývalý jestřáb). Stejně věrohodně působí i všechno ostatní. 2) Zajímalo by mě, co na třinácti epizodách podprůměrné úrovně dělalo 5 scénárstů a 6 režisérů. 3) Oba české názvy - Láska ke hvězdám i Láska ve hvězdách jsou jak obsahově, tak jazykově nesmyslné. Zřejmě ani překladatelům nestálo za to, najít inteligentnější titul. 4) Dávám dvě hvězdičky, protože navzdory všem výhradám jsem to odsledoval celé...mám holt slabost pro scifi a mladé kluky. ()

everything 

všechny recenze uživatele

Nejsem sice sladká čtrnáctka, ale přesto mě to překvapilo. Našel jsem to jen náhodou a zaujal mně popis. Za pilot dávám 5/5. Bohužel, jak je již zvykem teď teprve přijde sračkoidní část seriálu. Pokud se to nebude zdárně a rychle vyostřovat a nebude to mít svižný postup bude to stejná blbost jako tomorrow people atd. které zmiňuje Vojťas... PS: tomorrow people sleduji, ale postupem času zjišťuji, že se mi začínají líbit více mini-série jako American horor story... Protože tam se děj otevře a uzavře během půl roku, kdežto u nekonečných seriálů typu ulice je to jen stereotypní hovno. //edit, umázávám zatím jednu hvězdu za to, že to začíná být sračka ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Hmmm, stanice CW nepřekvapila (jako se jí to letos povedlo u nápaditě zpracovaného historického Reign). The Vampire Diaries, kde jen místo upírů pobíhají mimozemšťané, je stejně ubíjející teenagerskou "romancí"! To už i letošní The Tomorrow People (sci-fi se špetkou rozebíraných vztahů) má větší potenciál. (Srovnávám samozřejmě jen s aktuálními seriály totožné televizní stanice, která je zaměřena na mladé publikum.) 20% [seriál ZRUŠEN] ()

Galerie (176)

Zajímavosti (2)

  • Atriánský jazyk Sondiv vymyslel David J. Peterson, lingvista, který pracoval i pro seriál Hra o trůny (od r. 2011). (wee_n)

Reklama

Reklama