Reklama

Reklama

Pohled na lásku

Trailer

Romantický film vypráví příběh vdovy jménem Nikki, která několik let po smrti manžela potká Toma, téměř přesnou kopii svého zesnulého muže. Nikki se tak opět vracejí dávné prožitky a city. Zřejmě nachází svou pravou lásku. Podruhé v životě. Pět let poté, co ztratila svou životní lásku, se Nikki (Annette Beningová) znovu zamiluje. A na první pohled! Tom (Ed Harris) je učitel výtvarné výchovy s laskavým srdcem a velkou chutí do života. Netuší ale, že je také téměř přesnou kopií Nikkiina zesnulého manžela. Nikki se nechá zlákat představou, že by mohla žít tak, jako by o svého muže nikdy nepřišla, a její dávné prožitky a city se po chvílích strávených s Tomem začínají vracet. Tom se však mezitím snaží přijít na to, kde se vzala její okamžitá a bezpodmínečná láska... Snímek The Face of Love je romantickým příběhem plným intrik, překvapení, úvah o tajemstvích lásky a druhých šancích. V hlavních rolích excelují Annette Beningová a Ed Harris, neméně významná je i vedlejší role Robina Williamse, který ztvárnil Nikkiina důvěrníka a rádoby milence. Hvězdné obsazení doplňuje talentovaná vycházející hvězda Jess Weixlerová a ostřílená umělkyně Amy Brennemanová. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

prezdivaka 

všechny recenze uživatele

Nikdy nepochopím překlady filmů. Tady naprosto jednoznačný - Tvář lásky, protože o tu tvář a její podobu jde, nahradil distributor dost unylým a nic neříkajícím názvem. Film rozhodně není špatný, ale na mě působil vykonstruovaně a zápletce jsem vůbec nevěřil. Konec už pak byl typicky americký a nejvíce nevěrohodný. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Inteligentna citliva romanticka drama vhodna hlavne pre zenske publikum. Pokial ste v rovnakom veku ako hlavna hrdinka, tak date 4 hviezdicky a ak ste dokonca vdova, ktora sa stale nevyrovnala so svojou stratou, tak plny pocet hviezdiciek je isty. Ja som to videl hlavne kvôli Williamsovi, ktory sa nestratil ani v dramatickej polohe na ploche, ktora trvala iba par minut. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem dát původně jen 2*, hlavně z mého častého vykřikování: "Tak už mu to konečně řekni ty labilní krávo!!!!" :D :D Ale posledních 10 minut mě neskutečně nakoplo a dala jsem tedy 3*. Těch posledních pár minut mě opravdu zastavilo a byla jsem jako zmražená. Jeden z nejkrásnějších závěrů, co jsem kdy viděla...Harris a Bening jako skvělý pár, který si takto dokážu i představit a nádherný dům, který bych taky ráda někdy obývala :) Hudba je taky na tomto filmu super, ale jinak je to takový - no, prostě podprůměr cca 80 minut, pak je to super, no a pak jsou již titulky :D ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Nikky (Annette Bening) i po pěti letech stále s láskou vzpomíná na svého manžela, který ji tragicky opustil. V době, kdy už se s jeho smrtí začíná vyrovnávat, jej znovu potká. Tedy ne jeho, ale Toma (Ed Harris), který vypadá přesně stejně jako její manžel. A city, o kterých myslela, že už znovu nepocítí, jsou zpět. Toma kontaktuje, a udělá vše proto, aby se stali více než přáteli. Ale může nová láska nahradit původní? A co řekne Tom, až zjistí že je pouze "náhradník" ? ... Tento film určitě nezaujme mainstreamově založené diváky (jako jsem třeba já), ale naopak ty, kteří chtějí někdy jen tak snít či si říct "what if" (jako jsem třeba já). Annette Benning (na svůj věk) vypadá fajn, a Eda Harrise mohu v jakémkoliv filmu (a dokážu mu uvěřit jak šíleného generála, šerifa či jako zde, trochu extravagantního umělce). Trochu mne zklamal nevyužitý potenciál Robina Williamsa (buď mu země lehká), který mohl celý příběh trochu zhřebejkovnit (= zkomplikovat). Každopádně závěr filmu mne kapánek zaskočil, tak nějak jsem uvnitř (sentimetální) duše čekal happy end.. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"V tobě je něco.. V tvém pohledu by se dalo koupat.." To už však jeden musí být skutečně dobrý plavec.. Mezi ně bohužel nezávislý režisér Arie Posin nepatří, což mě zvlášť v tomhle případě neskutečně mrzí.. Utopit takový potenciál s takovými herci lze těžko omluvit.. Zvláštní ve svých odvážných ambicích jednoznačně hitchcockovský snímek, plný skvostného herectví.. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Originální hudba byla nahrána v Praze. (=woody=)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama