Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Henry Altmann (Robin Williams) sa naštavný ako obvykle prebudí s bolesťou hlavy a ponáhľa sa do nemocnice. Dozvie sa, že jeho lekár šiel na dovolenku, a tak sa na neho pozrie zastupujúca lekárka Sharon Gill (Mila Kunis), ktorá sa sama cíti zle, odkedy jej milovaná mačka skočila z okna jej bytu a zahynula. Sharon pri stretnutí s podráždeným Henrym, ktorý jej nadáva, prasknú nervy a povie mu, že mu ostáva len 90 minút života. Henry sa vzápätí snaží napraviť všetky krivdy, ktoré urobil vo svojom živote. Podarí sa Sharon nájsť Henryho a povedať mu pravdu, než bude príliš neskoro? (PATWIST)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (57)

honzii 

všechny recenze uživatele

Po smrti Robina Williamse to celé působí jako dopis na rozloučenou a některé scény tím dostávají opravdu jinou emocionální dimenzi. Když se ale na film dívám střízlivě, mám opravdu hodně výhrad. Bylo to nudné, nenápadité a ani to nebylo nijak extra vtipné. Z celé premisy se dalo vytřískat víc melancholie i humoru. Často si to cucalo vtipy z prstu na místěch, kdy by mělo jít o vážnou věc, a přitom vás to ani nerozesmálo. Opravdu podivný film, který by chtěl hlavně pobavit a hned potom hrozně dojmout. Jenže ani jedno nedělá pořádně. Jo a kéž by režiséři nechali Robina Williamse trochu víc řádit. Ve filmech má prostě polovinu energie než na pódiu. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých jednoduchých hodnotových filmov. Príjemne sa na neho pozerá. Herci perfektný, preto trochu zamrzí režisérska nevyspelosť priniesť nejaký originálny prvok, ktorý by povýšil film na niečo viac ako len priemernú úvahu nad životom a smrťou. V rámci posledných skutočností a odchodu Robina Williamsa je tento film poľutovaniahodne aktuálny. Ako herca a komika som ho nikdy nemal tak rád. Ale určite mu neupieram veľkosť. A hoci nevie kričať, tak značne prevyšuje ostatných už len tým že je. Film, ktorý nezostane v pamäti dlho, čo je veľká škoda, pretože všetci zúčastnení by si to zaslúžili. A pre vás pán Williams aj napriek môjmu neustálemu mrnčaniu a nespokojnosti som vaše Jumanji a Flubbera videl milión krát a každý krát som ich miloval. Na pekné spomienky v nepekných časoch. A cameo Louisa C.K je super! ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Robin Williams legendární herec, alespoň pro mojí generaci, jehož smrt mě zasáhla a tak stihl natočit ještě jeden z posledních filmů. Spolu s Milou Kunis, která zas neměla moc možnost něco ze sebe ukázat a Peterem Dinklagem, kterej tu dostal skoro až vedlejší roli, ale tuhle trojku jsem si nemohl nechat ujít. Jako komedie to ale bylo slaboučký, jako drama podprůměrný, ale stejně to ze mě emočně vyždímalo maximum. Což u mě není asi tak těžky, ale stejně se musí vědět jak na to. Jako rozloučení s Robinem je to opravdu až smutně přísný. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

The Angriest Man in Brooklyn je velmi rozporuplný film. Chvílemi hraje na Vaše city, poté se Vás snaží rozesmát - na mě osobně ani jedno z toho nefungovalo. Jistě, pár úsměvných momentů se sice najde, ale i ty postupem času vyčpí do ztracena. Celý film působí podivně roztěkaným dojmem. Kamera neustále přeskakuje mezi jednotlivými postavami, tudíž si k nim po celý film nevybudujete skoro žádné sympatie či se s nimi neztotožníte. V důsledku rychlého přeskakování také postavy nedostanou moc prostoru na to aby předvedli své herecké umění. Skoro celý herecký ansábl působí poněkud nevýrazným dojmem - dokonce i mí oblíbenci Mila Kunis, Robin Williams a Peter Dinklage, který ve filmu neměl skoro co hrát, přišel mi tam jen jako jakási ozdoba celého snímku která se párkrát ukáže na scéně, a tím to končí. Jediné světlé momenty filmu patří skvělému vypravěči a povedené koncovce snímku. Film se snaží vypadat jako komplexní, na city hrající dílo, bohužel se mu to vůbec nedaří. Proto The Angriest Man in Brooklyn zůstane jen šedivým průměrným filmem, na který se postupem času zapomene. ()

Marrdaa 

všechny recenze uživatele

What the hell? I ask ! What the hell ? Na rozdíl od posledních trendů, které kážou napálit co nejdelší stopáž, tady je to jen příjemná hoďka a čtvrt. A příjemná protože vtipy jsou většinou vtipný, herci nic nekazí (ani Mila) a děj odsýpá. Mít chuť nad ničím nepřemýšlet a prostě si jen v klidu ležet a prdět, tak je tohle ideální volba. ()

Galerie (54)

Reklama

Reklama