Bez práce nejsou koláče. A bez práce není ani auto, zvláště v případě, že za něj neplatíte splátky. Sean takhle o svého čtyřkolého miláčka přišel a uvědomil si, že je nejvyšší čas přestat se flákat a najít si nějaké zaměstnání. Kdo jiný by v tu chvíli měl přijít s nápadem než nejlepší kámoš Dee Loc. Právě v jeho hlavě se zrodí nápad uvrtat zlenivělého Seana do bublin nedaleké myčky aut patřící panu Washingtonovi. A pro jistotu nastoupí s ním. Jednoho dne však je pan Washington unesen a neznámý hlas z telefonu žádá o výkupné. Čas vtípků skončil. Myčka je jejich druhý domov...a ten je nutné si chránit. (oficiální text distributora)
woody
odpad!Asi nikdy nebudu na ty filmy, kde se v obsazení nacházejí jména jako The Bishop Don Magic Juan, Xzibit, Dr. Dre nebo D.J. Pooh, rapují tunou zlata ověšení zhulení negři a tancují šlapky s opravdu velkým zadkem...(18.11.2005)
║Rozpočet $7miliónov║Tržby USA $10,097,538║Tržby Celosvetovo $10,229,331 ║(6.5.2010)
Pumiiix
Ultra niggaz komedie, zase se tu hulí o ,,106,, ;-) Snoop Dogg, Dr. Dre, Eminem + AK47, Xzibit, Ludacris? Koho bavi hip-hop bude bavit i film, neni to humor pro každé publikum. 8/10*(7.9.2007)
Hitman_47
Celkem náser.......ale na How high to nemá.(9.7.2004)
dex2man
Další nigga komedie ve stylu Nevyhrožuj nebo Zkurvenej pátek. Snoop Dogg celej film prodává trávu, nakupuje trávu nebo jí hulí, do toho občas s Drem zbalej nějakou kočku nebo umyjou auto. Proti zmíněnému Nevyhrožuj je to ale nuda. Chybí vtipné situace a hlášky stejně tak. Hudba je slušná, fandové hip-hopu si částečně přijdou na svý, ale jako celek to nezachrání ani Eminem v miniroli pošuka s AKčkem.(8.7.2011)
Bauer
Super zhulenej bullshit absolutně o ničem!!Taková blbost, až je to neuvěřitelné!!!Ovšem na druhou stranu, ty 2* si to zaslouží už jen kvůli sympaťákovi Dr.Dre , pár vtipných scének a hlavně scény kdy anonymně Eminem volá šefovi myčky....to sem se opravdu smál až nahlas.A taky úplně super hip hopová hudba.Ale to je asi tak vše.Po druhý to vidět nemusím!!!(9.10.2006)
mis-ko
Čární rapperi robia filmy pre čárné publikum. A keďže naša čárná menšina TV nemá, asi v týchto končinách neuspejú.(8.9.2004)
MMR
Milion nadávek negře a ještě více nudy...(25.9.2011)
kingik
Tohle byla komedie, které někam utekly vtipy nebo lépe řečeno vyhulily se neznámo kam. Zní to neuvěřitelně, ale v celém filmu je jedna jediná vtipná replika a tu pronese Snoop Dogg. Je vidět, že dostaveníčko si zde dali přední hip hopeři a myslel jsem si, že to s nima bude odvaz, jak to kolikrát dokáží rozbalit ve svých klipech, ale vše probíhalo téměř až v korektním stylu. Pořádně nevím ani o čem to bylo a bez pořádné zápletky a hlavně vtipu nelze natočit pořádnou komedii. 20%(19.12.2011)
wipeout
odpad!Tak teda toto s komédiou malo pramálo spoločné. Po polhodine hroyivej nudi som to už nebol ochotný ďalej znášať. Fekálny humor(teda v tomto prípade bez humoru), tzv. krásky ktoré všetky vykonávajú vo voľnom čase to anjstaršie povolanie, hudba ktorá je úplne mimo môjho uhla záberu. Dej ak sa tak vôbec dá nazvať nestojí vôbec za zmienku.Absolútna strata času, komédia s 0% obsahom humoru.(17.8.2006)
Slider
Eminem s kalashnikovom? :-) To je za jednu hviezdu, zvyšok filmu dosť (DOSŤ) nezaujímavý bez nejakej pointy a s nulovým dejom. A to píšem ako fanúšik rapu(26.10.2008)
Candyman
Čekal jsem fakt nářez, něco ve stylu Next Friday nebo Nevyhrožuj, ale tohle mě hned od začátku nějak nenadchlo. Možná to taky bylo kreténským dabingem. Nevím, prostě nic moc.(20.6.2005)
marshall
Film nabitý hvězdami, ne ovšem stříbrného plátna, ale rappové scény. Hlavními postavami Dr.Dre a Snoop Dogg, ve snímku se ale ještě v průběhu děje objeví Xzibit, Ludacris a také Eminem a upřímně vám povim, že koukat na Eminema, jak střílí s kalacha, je fakt sranda. Celkem žádný, vlastně vůbec žádný, děj, jen hodně pěknejch černošek, doprovázený hip-hopem. Všeho všudy slušná oddechovka. A čtyři hvězdičky?? Jsem fanda rapu, tak hraju za tým...(2.2.2007)
LeoH
Dokonce jsem chvíli uvažoval o čtyřech. Je to amatérismus typu „smažky smažkám“ se spoustou hluchých momentů, ale zároveň to má jakýsi těžko definovatelný šmrnc a je tam nemálo míst, u kterých jsem se válel smíchy po zemi (jen si nejsem jistý, zda některá z nich nebyla myšlena vážně). Hey bro, this black-on-black violence must stop!(26.10.2010)
politik
Jedna z nejlepších černošských komedií s Drem a Snoopem v hlavních rolích. Nepřestal jsem se smát od začátku do konce!(7.6.2005)
sutech666
Chabý dej, o ničom hudba, plno totálne blbých černochov, slabé herecké výkony (skoro žiadne) a blbé vtípky. To je asi tak všetko čo v tomto filme nájdete.(4.8.2007)
Dub-C
Tenhle film neni jen tak pro koho. Kdo nerozumi tamnimu zivotu, nejspis neporozumi ani tohmuhle filmu. Je to husta komedie, kde se objevi par belochu xD ...... nema to chybu a tlustej policajt byl nejlepsi(3.12.2008)
walkingdead
Typická nigga-komedie plná černých flákačů se slovníkem plným vulgarit, trávy a holek s velkým zadkem. V podstatě nepřináší nic nového, hodnotil bych jako průměr, ale hvězdu navíc dávám za únos Mr.Washe provedený totálními vymašťenci a vrcholící tím, že Eminem s AKčkem rozstřílí myčku... Btw jak tak čtu hodnocení, nějak nechápu, z jakého důvodu si tenhle film vůbec pustí člověk, který nesnáší hip-hop:-)(30.4.2010)
HuDiator
za eminema dávam 3 , je to fakt sranda pozerat ako striela s Ak-cka :D(17.12.2010)
Tomasson93
Čekal jsem více zábavy. Za úvodní hodinu bylo vtipných scének, které by pobavily opravdu poskrovnu. Celkový dojem alespoň vylepšuje povedená závěrečná část. Ale co, jako oddechovka na nudné odpoledne to účel splnilo.(2.1.2011)
Podobné
- Very Harold & Kumar 3D Christmas, A (2011)
- Zahulíme, uvidíme 2 (2008)
- Travička zelená (2008)
- Harold & Kumar Go to Amsterdam (video film) (2008)
- Zahulíme, uvidíme (2004)
- Kdo hulí, ten umí (2001)