Skupina přátel si vyráží užít v člunu na moře. To ale neměli dělat, pomalu se blíží tma a brzy se spouští déšť. Ale není vše ztraceno. Znenadání se objevuje podivná a opuštěná loď. Co se stalo? Kam všichni zmizeli? Jediné, co se na lodi nachází, je velká spousta záhadných podmořských živočichů, kteří zde byli patrně zkoumáni. Loď má ale všude své oči a tvorové z hlubin moře se začínají probouzet. (Chupacabre)
Chupacabre
Vcelku dost zdlouhavý rozjezd a když se začne blížit konec, tak mě to chvílemi připadá jak loutkové divadlo. Ale tím to neodsuzuji, určitě to má i pár skvělých záběrů a koukat se na to určitě dá.(4.3.2009)
ricci.s
Škoda, že som to pozeral sám a nie v nejakej podnapitej partii, lebo tento horor podľa mňa dokáže vyvolať hystériu smiechu. Niečo tak šialené, blbé, a súčasne vtipné som teda nevidel už dlho. A tá hudba, no konec! Dookola sa tam opakovalo 5 rovnakých tónov, až mi z toho švitorilo. Ostatné je tu už spomínané... ale chválim, nasmial som sa statočne (najlepšia je posteľná scénka s okom).(13.8.2011)
MaedhRos
Béčko jak řemen. Film po všech stránkách tak příšerný, že se nenudíte skoro ani minutu. A hvězda navrch za ten úžasný dialog o šukání ryb...:-)(6.1.2010)
gumli
Ani mi to nepripadalo ako horror z Talianska,skôr z USA,Taliani majú úplne iné horrory.Sexy scény aké takmer nevidno,absurdné,pri milovaní vyletí očná buľva priamo do úst ženy a muž sa mení na nejaké rybie monštrum a ešte všeličo iné.Dialógy sú smiešne,rybie monštrá ako z gumy vzbudzujú smiech.Dievča dokonca bude rodiť kaviár,kde na to tvorcovia chodia,to by som rád vedel.Úplne šialený a absurdný sci-fi horror.(4.5.2010)
Swayvill
Kdybych mohl Planktonu dát jednu hvězdičku za každou absurdní a/nebo směšnou scénu, mačkalo by se tu několik ramen Mléčné dráhy. Zpočátku se sice kromě tradiční hlouposti nadržených teenagerů nic moc neděje, ale o to větší potěšení jsem pak měl z každé scény s rybími mutanty. Odvážím se říct, že jsem mnohdy nevěřil svým očím. I když se nejedná o dobrý film, tak zážitek z jeho sledování byl ohromný. Na kaviár se už nikdy nebudu dívat jako dřív.(26.11.2009)