Plankton (TV film)

Horor

Itálie, 1994, 86 min

Hrají:

Deran Sarafian

Vcelku dost zdlouhavý rozjezd a když se začne blížit konec, tak mě to chvílemi připadá jak loutkové divadlo. Ale tím to neodsuzuji, určitě to má i pár skvělých záběrů a koukat se na to určitě dá.(4.3.2009)

Škoda, že som to pozeral sám a nie v nejakej podnapitej partii, lebo tento horor podľa mňa dokáže vyvolať hystériu smiechu. Niečo tak šialené, blbé, a súčasne vtipné som teda nevidel už dlho. A tá hudba, no konec! Dookola sa tam opakovalo 5 rovnakých tónov, až mi z toho švitorilo. Ostatné je tu už spomínané... ale chválim, nasmial som sa statočne (najlepšia je posteľná scénka s okom).(13.8.2011)

Béčko jak řemen. Film po všech stránkách tak příšerný, že se nenudíte skoro ani minutu. A hvězda navrch za ten úžasný dialog o šukání ryb...:-)(6.1.2010)

Ani mi to nepripadalo ako horror z Talianska,skôr z USA,Taliani majú úplne iné horrory.Sexy scény aké takmer nevidno,absurdné,pri milovaní vyletí očná buľva priamo do úst ženy a muž sa mení na nejaké rybie monštrum a ešte všeličo iné.Dialógy sú smiešne,rybie monštrá ako z gumy vzbudzujú smiech.Dievča dokonca bude rodiť kaviár,kde na to tvorcovia chodia,to by som rád vedel.Úplne šialený a absurdný sci-fi horror.(4.5.2010)

Kdybych mohl Planktonu dát jednu hvězdičku za každou absurdní a/nebo směšnou scénu, mačkalo by se tu několik ramen Mléčné dráhy. Zpočátku se sice kromě tradiční hlouposti nadržených teenagerů nic moc neděje, ale o to větší potěšení jsem pak měl z každé scény s rybími mutanty. Odvážím se říct, že jsem mnohdy nevěřil svým očím. I když se nejedná o dobrý film, tak zážitek z jeho sledování byl ohromný. Na kaviár se už nikdy nebudu dívat jako dřív.(26.11.2009)