Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Decibely lásky jsou příběhem tří generací, které prožívají své touhy, sny, naděje i zklamání, a přitom nepřestávají věřit na lásku, přátelství a lidské souznění. Okolnosti se mění, ale věčná touha milovat a být milován zůstává... Mladý umělec Dan (Filip Cíl) sní o úspěchu, ale zatím si odpykává veřejně prospěšné práce při úklidu města. Jeho šéfem je Kristián Hovorka (Rudolf Hrušínský nejml.), který spolu s Otou (Pavel Horváth) pracuje v Technických službách na Plzeňském magistrátu, kde mají na starosti úklid města. Dan se na diskotéce seznámí s  Betkou (Alžběta Bartošová), Kristiána zaujme Danova pohledná sestra Danka, která za bratra stále žehlí jeho průšvihy. Ne všechno ale vychází. Betčina nepřejícná kamarádka (Aneta Vrzalová) a její přítel Robert (Jakub Grafnetr) se rozhodnou vše zkomplikovat nefér hrou. A zatímco Danka s Kristiánem hledají cestu, jak konečně zakotvit „v neklidných vodách života", tak Kristiánův táta Láďa (Rudolf Hrušínský ml.) a Betčina šarmantní tetička (Iva Janžurová) dokazují celému světu, že věk je pouhé číslo. Kristiána navíc čeká, spolu s nápravou dávné křivdy, jak mu to radí jeho nejlepší kamarádka Lenka (Lucie Vondráčková), i nalezení „cesty" k dceři Jitce (Marika Šoposká). (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (253)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Úplný odpad tomu nedám, protože ta hudba se mi v něm líbila, mám prostě rád Michala Davida, ale jinak je to průser. Díky takovým filmům začínám mít pocit, že jsou české filmy nemožné. Ne všechny, ale tady je špatně kompletně všechno, primárně se ale ukazuje, že tvůrci nezvládli vypravěčskou strukturu a za celou dobu neřeknou dějem vlastně vůbec nic. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Muzikálově barevné, roztančené a optimistické. Příběh tak nějak naznačen, ale podprahově tam vnímavý divák :-) zachytí magii 14.7. :-) Srovnatelné s Kvaskou, ale za hitmakera jednoznačně hvězdička navíc. ()

Reklama

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

" Decibely lásky " jsou špatný film se skvělým soundtrackem. Čekal jsem něco jako další Discopříběh a dostal jsem film bez logiky, který ani nikam nesměřuje. Závěr filmu je též velmi špatný, ale to mě vlastně ani nepřekvapilo. Herci neměli co hrát, dialogy jsou špatně napsané. Neherce raději hodnotit nebudu. Jediný co se můžu pochválit je ta hudba a choreografie. Co říci na závěr: Pokud nemusíte hity Michala Davida a nejste velký fanoušek města Plzeň, tak s tímto dílem neztrácejte čas. V opačném případě si užijete aspoň soundtrack, jako tomu bylo v mém případě. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Hodně dlouho se pracovalo na trojce Discopříběhu, ale jelikož práva stali hrozně moc peněz tak tu máme nový Discopříběh bez Potměšila se jménem Decibely Lásky. Tohohle filmu jsem se strašně bál. A je to stejně nesnesitelné jako první dva Discopříběhy. Vlastně ještě více. PS:Nejlepší je na filmu cameo Karla Gotta, duet s Ivou Janžurovou má aspoň nějaký osobní kouzlo. ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem mizerný film. Dostala jsem mizerný film. Takže k žádnému zklamání dojít nemohlo. Film v podstaně za nic nestojí. Pár slušných momentů by se našlo. Včetně tance (být malá holka, tak to možná kvůli tomu žeru, protože jsem polykávala jeden taneční film za druhým a ne jednou, ale pořád dokolalalala... a tyto filmy opravdu dějovými zázraky a jistou filmovou inteligencí opravdu neoplývaly). Proč do toho, Bože, cpát Gotta? Nepochopila jsem. Dávám jednu hvězdičku za Plzeň, protože ta to zahrála celkem hezky. Asi jediné plus filmu. Ano, jsem z Plzně :-) ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Jedna z najznámejších pesničiek Michala Davida "Decibely lásky" sa vo filme s totožným názvom neobjaví. (danci7891)
  • Tento film podpořil Státní fond ČR pro podporu a rozvoj české kinematografie a jedním z partnerů je Agrofert. (ČSFD)

Reklama

Reklama