Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Řidič náklaďáku Jere Burns se nemůže vyrovnat s tragickou smrtí své ženy a když do něj nechtěně nabourá Yasmine Bleeth, není schopen ovládnout svůj vztek a násilí. Po následném propuštění z práce, je posedlý jedinou myšlenkou. Pomstít se a udělat z ní štvanou zvěř... (oficiální text distributora)

Recenze (9)

tron 

všechny recenze uživatele

„Pýtať sa je moja práca.“ – „Ale on je tam vonku. A chce mi ublížiť.“ Tak tento námet sme videli už... veľakrát. Šialenec si vyhliadne americkú rodinu (otec, mama, dospievajúca dcéra, prinajhoršom ešte malý syn a určite nesmie chýbať domáci maznáčik, ktorý to schytá ako prvý) a začne ju terorizovať. Napríklad v kultovom Myse hrôzy. Hrdinom spočiatku polícia neverí a keď sa útoky vystupňujú, veriť začne, ale ukáže sa, že právny systém USA je taký deravý, že v ňom môže behať potenciálny vrah dovtedy, kým niekoho nezabije. Nakoniec sa však všetko dobre skončí a strašné udalosti sa rodina rozhodne vnímať ako tmel a žije šťastne až do smrti. Jedno klišé za druhým režíroval nemožný Deran Sarafian (vskutku nenáročné záležitosti Duel v púšti a Útek z pekla) a jediné, čím jeho televízny psychotriler prekvapí, je neschopné herecké obsadenie. Dominujú mu nezaujímavá kráska Yasmine Bleeth (Baywatch) a John Wesley Shipp alias Dawsonov otec. To všetko podčiarknuté scenárom, ktorého budúce kroky môžete predvídať, nech vedú kamkoľvek a obludnými hereckými výkonmi psychopata a dcéry. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Už klasický US thriller s klasickým námetom, klasicky vysielaný v tv po 22hod, klasicky odomňa za dve. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Před časem tenhle film vysílali na Nově a já jsem na to koukal jenom kvůli Yasmine Bleeth, ale kromě ní v tomhle filmu neni nic, za co by stálo se na něj dívat... ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Divácky vděčný téma o šílenci rozvracejícím chod poklidné domácnosti, ze kterého se dá téměř do nekonečna těžit, tady ovšem v podobě povrchového dolu, kde zavřeli těžbu už po pár hodinách. Tvůrci se snaží pracovat s maximálním napětím, na které jim ovšem chybí to potřebné lešení příběhu. Snaží se vecpat napětí budící momenty snad do každého záběru, aniž by si uvědomili, že takhle to prostě u dobrého thrilleru nejde. Na začátek si vzali na mušku Spielbergův Duel, kde jen prohodili auta a místo hlavního hrdiny udělali hrdinku.Ovšem v postupujícím čase příběh zapadá do stále větších potíží, které gradují úchylným koncem v typicky hollywoodském stylu, který i ten sebemenší náznak slušného thrilleru nakonec umlátí lopatou a zakope hluboko pod zem. Nechybí ani pár klasických a pro diváka nestravitelných momentů jako křik o pomoc v jedoucím autě se staženými okýnky, nebo do jisté doby psychicky odolná dceruška v nejvyhrocenější moment začne hysterčit. Yasmine Bleethová není herečka první kategorie a bohužel ani té druhé, takže jestli se ptáte jak moc příběh vytrhla? Odpovím, že mu zasadila tu poslední ránu lopatou než šel pod tu zem. Podprůměrný thriller i na televizní poměry a u mě jedna hvězdička za pokus o napínavou atmosféru, která v občasných úletech vychází. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Klišovitý televízny triler, ktorý som kukal len kvôli Yasmine, a aj napriek tak nízkym očakávaniam to bol miestami boj... Ale malo to aj nejakú tu trochu atmosféry či čo to malo byť... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama