Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Táta nejlépe ví... tedy, možná...
V tomto komediálním seriálu se z muže stává otec, zatímco z jeho syna se stává muž. Děj seriálu je zasazen do devadesátých let - do doby, kdy jste si slovo jako plnoletost ještě nemohli vygooglovat a za pasem se nosil pager. Chrisopher Meloni se představuje coby Jack Dunlevy, bývalý vojenský lékař - onkolog, který vyrážel do práce brzy ráno a vracel se pozdě večer a jen málokdy viděl svou rodinu pohromadě. Jeho manželka Joanne se však vrací do zaměstnání a Jack se tak stane poprvé v životě rodičem svým dvěma dospívajícím dětem: patnáctiletému nejistému Frankiemu, který zrovna začal chodit na střední, a Rachel, sedmnáctileté superchytré krásce, jejíž rozumy přesahují chápání běžného dospělého. Kromě vlastních dětí dohlíží Jack ještě na Frankieho kamarády George a Mikeyho. Čas ukáže, jestli Jackovy svérázné výchovné metody u dětí obstojí. Pro někoho, kdo je zvyklý starat se o onkologické pacienty, to přeci nemůže být problém. Co myslíte? (HBO Europe)

(více)

Videa (23)

Z natáčení 1 - Christopher Meloni, Rachael Harris, Claudia Lee, Connor Buckley

Recenze (14)

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Komedie o hláškujícím tatíkovi mě svým stylem humoru celkem zaujala. Jako oddychovku bych ho sledoval i dále, ale... 60% [seriál bohužel ZRUŠEN] ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho, že v půlce seriálu Jack přenechá víc prostoru ostatním členům rodiny a ubere plyn, dal bych tomu plnou palbu. Z trailerů to budí dojem přiblblého "for 'mericans" sitcomu. Ve skutečnosti je Surviving Jack především brutálně upřímný, cynický a černohumorný. Christopher Meloni se v té postavě našel a já jsem se mohl potrhat, protože humor tvůrců mi maximálně sedl. I když zcela rozumím tomu, že takhle vyeskalovaný přístup k životu mnoho lidí nepobere. Na každý pád mě ale mrzí, že to po osmi dílech zasekli. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Prednosťou tohto nenápadného (a momentálne už aj zrušeného) sitcomu nie sú ani tak postavy, či humor, ale súčasný pohľad na život v 90. rokoch so všetkým, čo prináša: popkultúru, hudbu, módu a hlavne bezstarostnú feel-good rodinnú atmosféru, ktorá sa dnes už v seriáloch veľmi nevidí. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama