• CZ název

Velká Británie, 1988, 94 min

David Green

Anne Dudley

• Houdini

Oscar 1 nominace: Píseň - "Two Hearts"(9.4.2004)

• Djkoma

Ptákovina, na které není zábavný ani Phil Collins na tož celý příběh. Očekával jsem, že PC, když už jednou jde točit nějaký film měl by si vybírat trochu kvalitnější dílo.(1.12.2007)

Rozpočet $-miliónovTržby USA $540,000Tržby Celosvetovo $-(23.12.2008)

• bassator

Čekal jsem jak to budou mít lupiči všechno do detailu promyšlené když je to Velká vlaková loupež a byla to taková "amatéřina"... - 2. 12. 2010 - 30%(30.5.2011)

Písnička Keep on Running (The Spencer Davis Group) , která zněla ze začátku filmu, by se hodila k něčemu mnohem bláznivějšímu, tedy ne, že by vlaková loupež nebyla dost bláznivá. Film je to celkem příjemný, ale já si přece jenom radši poslechnu písničky, které se zde objevily.(15.11.2010)

• FilmFan24

Filmová hudba a písně jsou lepší než celý film.(25.8.2008)

• danecek24

46. Zlatý Glóbus za rok 1988 - cena (1) - *Nejlepší filmová píseň - "Two Hearts" - Hudba Lamont Dozier, text Phil Collins(16.12.2008)

Koncom 60tych rokov som videl film o veľkej vlakovej lúpeži. Ten sa mi páčil viac. Ale , tento je pojatý ako komédia, a je celkom dobrí. Prekvapil ma P.Collins svojim výkonom. Vo filme je aj výborná hudba. Hodnotím 55%.(26.9.2006)

Priemer. Taká retro krimikomédia s výborným popovým soundtrackom. To išlo Philovi Collinsovi najlepšie.(12.12.2010)

Dlouho pred timto filmem jsem s radosti sledoval vyborne videoklipy Two Hearts a predelavku (vyjimecne kvalitnejsi nez original) Groovy Kind of Love. Az po par letech jsem konecne film. No nejak zklamany jsem nebyl, ale skoro vse dulezite bylo nastrihano prave do tech videoklipu. Normalne bych dal sotva tri hvezdicky, ale ty klipy jsou proste uzasne.(8.1.2006)

• Hanys_

Za zapamátování stojí pouze ta hudba a možná trochu konec..jinak je to dost nuda. Collins je ale překvapivě hodně solidní. 4/10(28.7.2009)

Druhá v historii velká vlaková loupež, která jsi zasloužila lepšího zpracování :) I přesto mi nevadilo se na to podívat.(14.7.2011)

Nemecky nazov: Buster - Ein Gauner mit Herz(27.1.2009)

Priemernučké ale celkom príjemné. Film je niekedy nudný, niekedy celkom zábavný ale to je asi všetko. Phil Collins nieje príliš zaujímavý. Ale nenáročná komédia alebo životopisný snímok o jednom podvodníkovi sa môže niekedy celkom hodiť.(22.3.2004)