Reklama

Reklama

Johnny Worricker: Turks a Caicos

(TV film)
  • Velká Británie Turks & Caicos
TV spot

VOD (1)

Bývalý agent MI5 Johnny Warricker se ukrývá na ostrovech Turks a Caicos. Zdánlivě náhodou se tu seznámí s Curtisem Pelissierem, který ho zavede na večeři s americkými manažery z firmy Gladstone, kteří přijeli na konferenci o světové finanční krizi. Následujícího rána je jeden z mužů nalezen mrtvý na pláži. Pelissier prozradí Johnovi, že je tajným agentem CIA a že zná jeho pravou identitu. Výměnou za mlčení o tom, kde se nachází, Johnny nabídne Curtisovi pomoc při vyšetřování. Zjistí, že manažeři jsou nějak napojeni na britského finančního magnáta Stirlinga Rogerse. A nebyl by to Johnny Worricker, kdyby mu opět nešlo o život. A nejen jemu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (16)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Pokračování (a nepřijde mi že nějak volné, v mnoha věcech se tu odkazuje na předchozí díl a bez něj to nebude moc dávat smysl) mi přijde už o něco slabší. Šedá intrikářská Anglie je vystřídána jakýmsi tichomořským rájem, který hraje barvami a teplem. Celou dobu jsem tak čekal, že se tam někde projede Tom Selleck se "svým" sporťákem. Ale jak je známo, svět je malý a o náhody tak není nouze (jak kdysi děl jeden slavný obchodník s bižu). Johnny se zase dostává do středu pletichaření a i blíže svým vlastním cílům. Jak moc mu vyjdou a kdo navýší počty virtuální party se teprve ukáže. ~ Tady už mi unikal jakýsi zdánlivě promyšlený děj a zápletka - sice tu je, ale hraje se na hodně náhod a příliš důvěry v okolí. Navíc, přiznejme si, Bill místy vypadá, že se sesype, ale oproti Walkenovi je to ještě skála. Místy jsem se tak bál o jednoho nebo druhého, zda to vůbec dohrají. I tak se ale těším na pokračování, byť Helena mi tu přišla trochu navíc. ()

subic 

všechny recenze uživatele

2. díl. Bill už jako bývalý analytik MI5 v agentském filmu, kde nepadne jediný výstřel. Od samého začátku se to točí kolem jedné složky, kterou si vzal domů k prostudování. Tentokrát už se ukrývá s novou kamarádkou v zahraničí. Fiennes jako intrikánský premiér ho nechá hledat. Z celé trilogie nejslabší film. 55% ()

Reklama

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Kouzlo tohoto filmu je postaveno predevsim na neskutecnem hereckem sarmu Billa Nighyho. V tomto pripade prehrava i tradicke okouzlujiciho Christophera Walkena i Helenu Bonham. Pokud patrite mezi filmove fanousky, kteri si dokazi uzit nikam nespechajici inteligentni konverzacni konspiraci s lehce melancholickou atmosferou, film by se vam mohl libit stejne jako mne. Mozna nepatri mezi vrcholne klenoty zanru, rozhodne jej vsak nepovazuji za spatny film. Snad jen role pro Winonu Ryder byla mozna trosku pritazena za vlasy, respektive pusobila trosku okate i pres skvely herecky vykon. ()

kamigava13 

všechny recenze uživatele

Winonce a Helence to tady moc sluší. Hlavně kvůli Winoně jsem se na to chtěl podívat. A taky nesmím opomenout Chrise Walkena. Bill Nighy má sice také charisma, ale na mě je moc tvrdý. Avšak bez tohoto dobrého obsazení bych film hodnotil pod průměrem. Co se ale taky dá čekat od TV filmu, že? Tvůrci byli asi rádi, že vůbec sehnali a zaplatili tolik celebrit. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Stejně dobré jako jeho předchůdce, Page Eight. Jen mi tu chyběla Rachel Weisz, kterou naštěstí skvěle zastoupila Helena Bonham Carter, jen tu bohužel nedostala tolik prostoru. Ten si podělila ještě s Winonou Ryder, o jejíž roli nevím, co si mám myslet. Postava zajímavá, jen mi na ní něco nesedělo. A opět, celková atmosféra filmu skvělá, znovu ji doplňovala výborná hudba. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama