Reklama

Reklama

Byla by to dokonalá akční krimikomedie o dvou policajtech a velkých parťácích, až na jednu maličkost: naši hlavní hrdinové vůbec nejsou poldové. Do služeb zákona se totiž kamarádi Justin a Ryan dostali tak trochu nelegálně a to jen díky tomu, že se oblékli do policejních kostýmů a vyrazili na jednu párty. Jenže už cestou na mejdan rychle zjistili, že jim policejní uniforma nabízí i jiné zajímavé možnosti. Třeba trochu pobuzerovat pár lidí na ulici, zabavit mladejm jointa, dostat zadara panáka nebo mnohem úspěšněji balit holky. A tak se vedle svého civilního života, v němž Justin vyvíjí novou počítačovou hru o policajtech a Ryan se hlavně poflakuje, začnou skvěle bavit životem falešných poldů. A jsou v tom čím dál tím víc lepší. Stačí přeci na eBay koupit vyřazené policejní auto a pár dalších pomůcek, jako je například vysílačka, díky které se dostanou včas k lidem, kteří potřebují policejní pomoc. Ale jakmile se tito zbrusu noví „hrdinové" zamotají do sítě skutečných policajtů, mafiánů a zkorumpovaných detektivů, musí dát v sázku nejen své falešné odznaky. A tak začíná hodně zajímavá a pro diváky vtipná hra na kočku a myš, která může našim „policajtům" přerůst přes hlavu... pokud jim ta hlava zůstane na jejich krku. (CinemArt)

(více)

Recenze (293)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že dobré komedie dokáží v Americe vytvořit i lidé, o kterých toho osobně moc nevím. Jake Johnson a Damon Wayans Jr. totiž nejsou zrovna tváře, které bych v televizi vídal nějak často. Stejně tak i režisér Luke Greenfield mi nic moc neříká. Výsledek je ale docela bezkonkurenční. Dva blbci nemají do čeho píchnout a tak si začnou hrát na policajty. Je to blbý přesně tak, jak to zní, ale na druhou stranu si s nimi člověk zažije opravdu slušnej kopec zábavy. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $17miliónovTržby USA $82,390,774Tržby Celosvetovo $137,614,054Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,757,143 //počet predaných kusov 96,221Tržby za predaj DVD v USA $9,343,945 //počet predaných kusov 622,857║ dalo sa, sadlo to, je tam celkom zábavná ústredná dvojica aj keď Damon Wayans Jr. je v niektorých pasážach zbytočne moc otravný /60%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Celou dobu super. Fakt mi to přišlo vtipný. Jakmile přišel na scénu ten dredatej mamlas, tak to úplně ztratilo švih. Najednou to začalo být neobratně akční a já se začal trochu nudit. Jake Johnson je skvělej komik a překvapilo mě, že se do Holywoodu probojoval John Lajoie aka MC Vagina aka Every day normal guy. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Paráda ! Humor spíše situační, ale ten mi možná sedí i více. Skvělý výběr herců, Damon Wayans je podobný blázen jako jeho bráchové. Byť je to klišoidní a originální je vlastně jen nápad, tak je to neuvěřitelně zábavný film a nejméně 3x jsem se válel smíchy na koberci a pouštěl si dané scény alespoň 10x abych se vzpamatoval a to se mi stává málokdy!! Potěší také skvělý výběr hudby při akci či při každé vtipné scéně a vynikající komik Keegan-Michael Key, kterého znám pouze z 5 minutových krátkých videíí a už jen tím si mě režisér Luke Greenfield získal, že ho do filmu obsadil a dal mu možnost rozvíjet kariéru dále. Kdo se při filmu nezasmál, není člověk. Perfektní věc. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Když komedie není chytrá, svěží a bohužel - ani příliš vtipná. Let's Be Funny next time, guys! 4/10 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"S holkama jsem se pral. Nevyhrál jsem, ale klidně to zkusím znova." Falešní poldové jsou pro daňovýho poplatníka lepší variantou než ti skuteční. Neznají totiž zákony, nemusí dodržovat předpisy a stát nic nestojí, když se sami povýší. Justin a Ryan na sebe zkrátka navlíkli uniformu a vzali to na sebe. Občas mi za ně bylo trapně, ale v nejednu chvíli jsem se bavil, tak proč z nich neudělat tříhvězdový poldy. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Už od úvodní melodie budete mít jasno, jestli jste na stejné vlně jako film. Pokud nebudete, je potřeba ihned ukončit projekci pro zachování duševní pohody. To je velká výhoda, ale já na stejné vlně rozhodně byl. Totální úlet a Nina Dobrev jako třešnička na dortu. Co víc si přát? ()

choze 

všechny recenze uživatele

Hodně chudý příbuzný 21 a 22 Jump Street. Mělo to potenciál i náběh, ale klišé ve scénáři (hrdinové, co potřebují dospět, provalení tajné identity těsně před koncem a s tím spojená romantická krize) převažuji nad fóry a hláškami a do konce se to vyloženě doplazí. Třeba scéna prezentace videohry o policajtech přerušená skutečnou policejní razií je vyloženě zazděná, přitom to byl skvělý nápad. Dobrý záporák. Od rejži parádní Sexbomby od vedle bych čekal mnohem víc. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Myslíte si, že uvidíte další uhlazenou trapnost s nuceným humorem, korektními vtipy na černochy a poučný happy end. V podstatě to dostanete. Jen s drobnými úpravami. Místy to například není vůbec trapné. Vtipy na černochy jsou občas dost na tělo. Zůstává jen poučný happy end. Vůbec nevadí. Dva paňáci, kteří vás budou ze začátku silně iritovat, si postupně získají vaše sympatie a ještě řeknete, že jste za ně rádi, jelikož by to byl jen další film s tlustým Hihihillem a jakýmkoliv standup černým komikem. Naštěstí nebyl, mělo to solidní příběh, žádná rychlokvaška přes kopírák, chvílemi supervtipné pasáže, nudné zcela chyběly... tak, co si přát víc. Inu, trochu pocítíte, že to ještě o kousek mohlo být lepší. Že je to jaksi pořád seriozní rodinovka s opravdu jen mírným přesahem. Ale což, aspoň něco. Rok 2014 zrovna nehýří zvládnutými nedebilními komediemi. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Povýšili mě na seržanta.“ – „To ses povýšil sám?“ – „Zdálo se mi, že si to zasloužím.“ Film mě docela dost mile překvapil. Čekal jsem, že se moc nezasměju, ale za to dostanu tunu (nezáměrných) trapných chvilek. Těch tam ale kupodivu příliš nebylo, vyloženě trapné mi přišlo jen „sesterstvo“, některé pasáže s Pupou a scény s místy vřískajícím Justinem (s těmi tvůrci naštěstí šetřili). A přestože se sázelo především na hodně jednoduchý (místy až trochu infantilní) humor, mnohokrát jsem se od srdce zasmál, a nadhled spolu s „ujetostí“ snímku, který ze sebe nic nedělal, se mi moc líbil. Film se dá s trochou nadsázky považovat za slabší verzi 21 (22) Jump Street, a to částečně jak tématikou, tak i stylem vtipů a narážek (např. až trochu podezřele podobné: „Tak jo, uděláme to takhle. Vrazím tam, řeknu svou krutou hlášku, pak přijdeš ty a zopakuješ ji.“). Na druhou stranu ale Falešní poldové nepůsobí jako vykrádačka a mají divákovi sami co nabídnout. Hodnocení téhle pohodové záležitosti vidím téměř přesně na pomezí 3/4*, ale protože jsem se převážně bavil, zvolím nakonec vyšší možnost. „Počkej, počkej.“ – „Co je?“ – „Jaký je plán?“ – „Plánem je ovládnout situaci. Tak to říkali na Youtube.“ ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Lze zazlívat komedii s debilní podstatou, že vykazuje známky debility? S přítomností plodu Wayansovic sémě se nabízel konopně-vylučovací směr humoru, ale Greenfield přišel s něčím jiným. Rychle se vystřílel slepými na téma šaty dělaj člověka a pak se už jen bezradně topil v žánru akční komedie. Mimochodem, to duo trapných švestek mělo zavřít Andy Garciu za sebepoškození dobrého jména.. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Při dávkování 10 minut filmu denně to může fungovat. Jako celovečerák ani omylem. Ale Jake a Damon se zjevně hodně bavili. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Luke Greenfield, Nicholas Thomas | Hudba: Christophe Beck, Jake Monaco | Distribúcia: 20th Century Fox | Štúdio: WideAwake | Rozpočet: 17 miliónov $ | Tržby: 137,6 milióna $ | Ocenenia: - || Prekvapivo funkčná komédia, kde sa divák zasmeje dosť krát na to, aby to obhájilo stupídnosť celku. Hlavný predstavitelia neirutujú, čo je v podobných žánrovkách menším zázrakom, takže na jednu jazdu určite odporučiteľné. 68% | FullHD, THX, EN DTS | ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tak toto by nebolo vtipné a originálne ani v osemdesiatych rokoch, natož v dobe, kedy sú už asi všetky námety a charaktery postáv buddy-policajných komédií vyčerpané. Nápad nebol zlý, ale chcelo to viac, než len osvedčenú stávku na istotu, predvídateľné vtipy, ktoré mali navyše nulové načasovanie. Ústredná dvojica takisto nedokázala strhnúť moju pozornosť a celé sa to viezlo na vlne klišé a opozeraných situácií, pri ktorých budete mať dojem, že ste ich už predsa niekde videli. Dokonca ani Andy Garcia ako hlavný záporák nebol ničím zapamätateľný. Jednoducho každý si odkrútil pred kamerou nejakú tú svoju rutinu a toto bol výsledok.Áno, hlúpučké americké publikum muselo krochkať blahom. 45%. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Na Andy Garciu museli tvůrci vyhrabat něco vážně hodně zlého, když sekunduje v tomhle sitcomu nataženém na celovečerní stopáž, který vystřílí všechna esa během prvních třiceti minut a po zbytek se jen neurčitě plácá na místě. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Z nepříliš oslnivého začátku se to rozjelo do parádní podívané, jakou jsem opravdu nečekala. Už dlouho jsem se takhle neválela smíchy. Do nebes musím vynést vskutku originální nápad, nechápu, že to nikoho nenapadlo dříve. Mezery v příběhu a logice by se našly, ale u komedií nic dokonalého nehledám. Jako oddechovka funguje parádně. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Pohodová odlehčená komedie s velmi předvídatelnou zápletkou a napůl vtipnými a napůl nezáživnými gagy. Klasický standard, která překvapuje snad jen angažmá mé oblíbené Nina Dobrev. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Další věc kterou se vyplatí ripnout. Fakt nečekejte až někdo tuto rádoby vtipnou polišskou émerickou story lupne do kin je to ztráta času. Další podobná vocasovina jako například předchozí Fízlové hajzlové. A je lautr úplně fuck kdo to točí. Stejně to je na jedno brdo a žádná pořádná zábavička se nekoná.30% ()

Reklama

Reklama