Reklama

Reklama

Byla by to dokonalá akční krimikomedie o dvou policajtech a velkých parťácích, až na jednu maličkost: naši hlavní hrdinové vůbec nejsou poldové. Do služeb zákona se totiž kamarádi Justin a Ryan dostali tak trochu nelegálně a to jen díky tomu, že se oblékli do policejních kostýmů a vyrazili na jednu párty. Jenže už cestou na mejdan rychle zjistili, že jim policejní uniforma nabízí i jiné zajímavé možnosti. Třeba trochu pobuzerovat pár lidí na ulici, zabavit mladejm jointa, dostat zadara panáka nebo mnohem úspěšněji balit holky. A tak se vedle svého civilního života, v němž Justin vyvíjí novou počítačovou hru o policajtech a Ryan se hlavně poflakuje, začnou skvěle bavit životem falešných poldů. A jsou v tom čím dál tím víc lepší. Stačí přeci na eBay koupit vyřazené policejní auto a pár dalších pomůcek, jako je například vysílačka, díky které se dostanou včas k lidem, kteří potřebují policejní pomoc. Ale jakmile se tito zbrusu noví „hrdinové" zamotají do sítě skutečných policajtů, mafiánů a zkorumpovaných detektivů, musí dát v sázku nejen své falešné odznaky. A tak začíná hodně zajímavá a pro diváky vtipná hra na kočku a myš, která může našim „policajtům" přerůst přes hlavu... pokud jim ta hlava zůstane na jejich krku. (CinemArt)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (293)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

První polovina byla super a už jsem si říkal, že 22 Jump Street má v nahláškovanosti konkurenci. Bohužel v druhé polovině film dost výrazně ztrácel dech, ale slábnoucí humor vystřídala překvapivě dost povedená a svižná akce, takže jsem se ani tehdy nenudil. Herci se viditelně bavili a já v tomto případě taky. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Za mě maximální spokojenost, protože takové záchvaty smíchu jsem nezažil od 22 Jump street a ani tam možná ne. Falešní poldové na mě sypali jeden situační typ za druhým a já tak nestíhal zašívat svou bránici. Už dlouho se nestalo abych se při první scéně svíjel jak kdyby mě někdo lechtal na varlatech. Wayans je neskutečnej grimasák a jeho pohyby, kecy a všechno co dělal mě dostávali do kolen, Jde vidět, že to má v rodině. Jeh kolega je zas Takovej Mclane amatér a oba dva si chemicky náramně sedli. Už jen z principu, že tento film je silně podhodnocený dávám plný počet. Tempo skvělé, kadence humoru výborná a akce? Taky byla. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Další věc kterou se vyplatí ripnout. Fakt nečekejte až někdo tuto rádoby vtipnou polišskou émerickou story lupne do kin je to ztráta času. Další podobná vocasovina jako například předchozí Fízlové hajzlové. A je lautr úplně fuck kdo to točí. Stejně to je na jedno brdo a žádná pořádná zábavička se nekoná.30% ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Myslíte si, že uvidíte další uhlazenou trapnost s nuceným humorem, korektními vtipy na černochy a poučný happy end. V podstatě to dostanete. Jen s drobnými úpravami. Místy to například není vůbec trapné. Vtipy na černochy jsou občas dost na tělo. Zůstává jen poučný happy end. Vůbec nevadí. Dva paňáci, kteří vás budou ze začátku silně iritovat, si postupně získají vaše sympatie a ještě řeknete, že jste za ně rádi, jelikož by to byl jen další film s tlustým Hihihillem a jakýmkoliv standup černým komikem. Naštěstí nebyl, mělo to solidní příběh, žádná rychlokvaška přes kopírák, chvílemi supervtipné pasáže, nudné zcela chyběly... tak, co si přát víc. Inu, trochu pocítíte, že to ještě o kousek mohlo být lepší. Že je to jaksi pořád seriozní rodinovka s opravdu jen mírným přesahem. Ale což, aspoň něco. Rok 2014 zrovna nehýří zvládnutými nedebilními komediemi. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Síce nič čo by nejako výrazne vynikalo, ale svojim spôsobom milé prekvapenie. Už len preto, že to nepôsobilo až tak stupídne ako mnohé dnešné komédie s núteným humorom nasilu, ktorý potom stráca akýkoľvek zmysel. Tu aspoň tá komediálna zložka pôsobila o čosi prirodzenejšie a väčšinou sa podarilo vyhýbať tým prehnaným absurditám. Takže ako oddychovka celkom fajn. Postava akčného Ryana bola fakt vynikajúca, zato bojazlivý Justin ten celý efekt väčšinou kazil, a ani Damon Wayans mi v tejto policajnej roli neprišiel ako nejaký super nápad. Ale tak, určite minimálne na tie 3* to bolo! ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • Fim se natáčel v Atlantě v Georgii. (rafix)

Reklama

Reklama