Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Padouch J.R. spřádá, jak jinak, další intriky. Nejen proti Bobbymu, který si spokojeně žije na ranči a Sue Ellen, která nemá dostatek zkušeností s vedením naftařské firmy, ale je tu i nevlastní bratr Ray Krebbs, který se dostal do vážných finančních problémů. A navíc je tu pozemek plný nevyčerpané ropy... (Papo)

Recenze (13)

cariada 

všechny recenze uživatele

Pokračování legendárního seriálu, sice je to jen vaření z vody, ale pořád lepší než ty dnešní braky. Tenkrát hold byla jiná doba a nás ty seriály ještě brali. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Slabší než první film a navíc se strašně nelogickou dírou v ději. Každopádně se na to pořád fajn kouká, herci si to užívají a Larry je bourák. A ta hudba je naprosto geniální. Dallas opravdu není nijak zázračné dílo, ale já ho prostě mám rád, ale Válka Ewingů už je absolutně zbytečná a navíc hrozně křečovitá. 50%. ()

Damielka 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku dávám za chvilku naděje, že JR je konečně po smrti. Byl to příjemný pocit, ze kterého jsem ovšem brzy vystřízlivěla. A druhou hvězdu za to, že jsem se u tohoto filmu tak svkěle pobavila komentováním přiblblostí. A že jich tam je! ()

Hopkins 

všechny recenze uživatele

:o) hovadina na entou podobně jako celej serial a brak a 20 % to má zaslouženě ale musím dat tři hvězdičky :o)prostě to jinak nejde :o))))) :o)))) ()

kubal18 

všechny recenze uživatele

He, he. Koukali jsme na to všichni..celá rodina. Ještě, že teď nezáleží výběr programu na jiných osobách. ()

donkocicak 

všechny recenze uživatele

J.R. se vrací bylo poměrně slušné a i zajímavé pokračování Dallasu. Válka Ewingů je už bohužel jen křeč. Larry Hagman je skvělý jako vždy, ale nedokáže zachránit chabou zápletku... ()

DallasClubCz 

všechny recenze uživatele

Pokračování legendy seriálu Dallas, nejsledovanější televizní show. Dallas - to byl prostě fenomén našeho mládí... Zveme všechny fanoušky Dallasu na stránky nově založeného českého fanclubu: http://www.dallasclub.cz Najdete zde vše ze zákulisí natáčení seriálu Dallas, připravujeme zveřejnění podrobných obsahů všech epizod. A budeme rádi, když nám pomůžete. Přidejte se k nám a staňte se členy Dallas fanclubu! Děkujeme Vám... ()

Reklama

Reklama