Reklama

Reklama

Obsahy(1)

28-ročná Megan (Keira Knightley) má zamestnanie, ktoré nie je primerané jej vysokoškolskému vzdelaniu, a prechádza urputnou krízou poškolského veku. Je vhodená do života dospelých, bez kariéry, motivácie či plánov o svojej budúcnosti, a tak pohodlne zostáva v úzadí, zatiaľ čo jej priatelia dosahujú rôzne míľniky a oslavujú nové a nové úspechy. Keď ju jej stredoškolská láska Anthony (Mark Webber) požiada o ruku, Megan spanikári, no naskytne sa jej nečakaná príležitosť na útek. Na týždeň sa skryje v dome jej novej kamarátky, šestnásťročnej Anniky (Chloë Grace Moretz), a jej životom unaveného slobodného otca Craiga (Sam Rockwell)... (figliar)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (131)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Film Laggies vypráví o dětech, co už odrostly, ale pořád zůstavají dětmi. Jestli je to dobře nebo ne, to ukáže až čas. No a já si myslím, že v tomhle případě bylo dobře, že Keira zůstala dítětem, protože bych se nejspíš rozhodla stejně. Jen škoda, že Keira nedokáže dýchat se zavřenou pusou. A na Chloe je mi sympatické, že Keiru podržela a na plakátu má taky otevřeno. A teď vážně: v tomhle filmu to Keiře Knightley opravdu sedlo. Jak ta role, tak vývoj, jakým procházela. Asi proto dávám čtyři hvězdy, protože ač nešlo o žádný akční biják, přesto jsem film napjatě sledovala. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Laggies je obyčejný film o obyčejném tématu, ale má hodně sympatické herce, kteří dokážou prodat své postavy a moc pěkně se na něj dívá. Navíc to příjemně utíká, nenudí, dialogy nejsou o ničem a nechybí tomu vtip a částečný nadhled. Lynn Shelton odvedla slušnou práci, která neurazí, ale je vidět že má navíc, ale prostě se jí nechce, přestože náznaky ve filmu jsou. Keira Knightley je zde velmi fajn a je radost na ní koukat a bavit se na tom jak si neumí dát život do kupy. Chloë Grace Moretz se mě moc líbí, a také se mě líbí v jakých filmech hraje a jak se herecky posouvá, i když tady to asi nebyla nějaká extra výzva. Sam Rockwell je prostě fajn chlapík, který je všude za sympaťáka a tady tomu není jinak. V menších rolích mě potěšila Ellie Kemper a Kaitlyn Dever. Laggies pobaví, neurazí a je to sympatický film, který herci táhnou hodně nahoru. ()

Reklama

Marqta 

všechny recenze uživatele

Motiv je originální, já jsem teda nic podobného ještě neviděla. Herci jsou fajn a příběh je lehce úsměvný, hřejivý, myslím, že dokáže oslovit poměrně široké publikum, na které se ale často zapomíná. Označení jako indie film mi přijde zcestné "romantická komedie" mi přijde výstižnější i když zase těch komediálních prvků tam tolik nečekejte. Je to průměr. Nenudila jsem se, ale nadšená jsem taky nebyla. ()

Dinosaurier 

všechny recenze uživatele

Trochu mě překvapuje, že je tu tenhle film mírně podhodnocený. Pro mě byl tedy neuvěřitelně chytlavý, nedokázala jsem se od něj odtrhnout. Jo, sice happy end po všech stránkách, ale nějak jsem se s tím vším dokázala sžít. Člověk prostě někdy neví a přijde mu najednou, že je v davu lidí sám a cizí všem. A dost často, když se od všeho odpoutá a chvíli se ponoří do naprosto jiného prostředí, uvědomí si spoustu věcí a najde k sobě cestu. A Sam Rockwell je prostě sexuální bůh. ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

Nenáročné, milé, ničím špatné ani ničím výjimečné, nezklame ani nenadchne. Je to prostě jedna z tuctových romantických komedií, kde holka neví co se životem a vlastně ani neví, jestli miluje svýho kluka. Prostě kráva (Keira no...). Ale v zásadě mě to i celkem bavilo, (hlavně asi proto že miluju Rockwella) a to i přes to, že už na začátku filmu víte, jak to dopadne a asi byste byli i naštvaný, kdyby to dopadlo jinak. Note: posledních asi patnáct minut filmu se mi nestáhlo, takže jsem si akorát přečetl titulky. Mám pocit, že jsem o moc nepřišel. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama