Reklama

Reklama

Anomálie

  • Velká Británie The Anomaly
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalý voják Ryan Reeve se ocitá v zajetí a probouzí se v nákladním autě, aniž by si pamatoval, jak se tam dostal. Ryan je obviněn z únosu dítěte, proto se snaží poskládat střípky vzpomínek, ale o devět minut a čtyřicet sedm sekund později opět ztrácí vědomí. V beznadějné situaci nemá jinou možnost než zjistit, co se skrývá za jeho výpadky paměti. Anomálie je jedinečný sci-fi thriller, který se zabývá otázkou ovládání myšlenek. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

applause 

všechny recenze uživatele

Na tehnhle film jsem se dívala, protože mě zaujal hlavně děj, který byl zajímavý, i když jsem si to představovala jinak. Nejvíc mě tady vadily zpomalené scény boje, které se mi sice ze začátku líbily, ale pak jich bylo přespříliš. Herce Iana Somerhaldera mám ráda, ale tady mi vyloženě vadil. Snad ani nedoporučuji. ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Zmatené, levné a stupidní Bčko (možná i Cčko) s Mickeym z Doctora Who a Damonem z Vampire Diaries. Příběh nudné klišé, scénář je padlý na hlavu, herci očividně moc tréningu nepobrali, což se režisér (opět Mickey) snažil zamaskovat rádoby efektním zpomaleným zpracováním soubojů. Spíš to ale působí hodně blbě. Velmi sračkoidní, tupé a zmatené béčko, ze kterého číší touha být něco víc. Jsem si ale dost jistý, že skončí nepovšimnuté v propadlišti času, stejně jako těch pár šupů, co do něj investovali. ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Není to špatnej film, jen ty věčný restarty mě štvaly ještě víc, než hlavního hrdinu, ale na druhou stranu takovej restart z momentu, kdy mě dacan škrtí, do momentu kdy skotačím s holkou v posteli...hmmm tomu říkám změna k lepšímu :-D hlavní hrdina, to ale moc neocenil a i když mu Ian "Damon" Somerhalder věčně zachraňuje krk místo, aby se do něj zakousnul jak jsme zvyklí, tak se ho Ryan snaží mermomocí zbavit. Jestli je Ryan magor nebo Ian padouch slizkej ještě víc než jeho účes, nad tím můžete dumat třeba během rubaček, kterých je dost a fanoušky MMA jistě potěší přítomnost UltraMegaKrutěPřísněHustého anglického bijce a lamače kostí Michaela Bispinga, který zde kromě souboje jasně dokáže svůj smysl pro humor, páč jinak si to píchnutí do očí vysvětlit nedovedu, Jako jednohubka dobrá volba. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Skákání dopředu o dny / týdny / měsíce a pozvolné skládání dílků zápletky v pěkně navozené budoucnosti dávalo nemalou naději na chytré scífko. I ty soubojové scény na jeden (různě zpomalovaný - zrychlovaný) záběr měly přes svou strojenost něco do sebe. Ovšem s přibývající stopáží celá konspirace začala dost nudit a sypala se jak domeček z karet, obtěžkaná pitomostmi a instantní romancí. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jak to zpočátku vypadalo nadějně, tak jsem se po více než půlhodině začal nudit, a v polovině to vypnul. Do konce jsem se podíval, až když jsem měl jinou práci, a sledoval to jen jedním okem. Pár záběrů z budoucnosti, a pak guláš nad guláš. Pořád dokolečka totéž a totéž. Pro mne naprostá blbina tak za desítku s bídou. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Ryan (Noel Clarke) opět procitá, tentokrát po té, co si sám nasadil pouta. Vejde do laboratoře, kde ho překvapí a zajmou. Dívá se na mobil, který mu ukazuje zhruba tři minuty, než opět nebude sám sebou. Dalších minimálně patnáct minut se však nepromění. (Geriel)
  • Policisté ve filmu používají automobily britské značky Lotus model Evora. (rainman93)

Reklama

Reklama