Reklama

Reklama

Anomálie

  • Velká Británie The Anomaly
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalý voják Ryan Reeve se ocitá v zajetí a probouzí se v nákladním autě, aniž by si pamatoval, jak se tam dostal. Ryan je obviněn z únosu dítěte, proto se snaží poskládat střípky vzpomínek, ale o devět minut a čtyřicet sedm sekund později opět ztrácí vědomí. V beznadějné situaci nemá jinou možnost než zjistit, co se skrývá za jeho výpadky paměti. Anomálie je jedinečný sci-fi thriller, který se zabývá otázkou ovládání myšlenek. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Skvělý filmeček o tom, že Ryana ovládá jiná osoba a on se vždy probere jen na 10 minut. Ve filmu jsou parádně udělány bojové scény a když do toho hraje vždy ten skvělý song, je to paráda. Příběhe se mi celkově líbil a bylo fajn vidět jednou Noela Clarka i ve filmu, doposavad jsem ho znal pouze z Doctora Who. Ian Somerhalder se tentokrát představil v záporné roli a celkem dobře ji zvládl. A Alexis Knapp byla skvělá a to, že je kočka víme už dávno. :-) ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Trefnejší názov už ten film nemohol mať. Toto je skutočne filmová anomália – lacné britské akčné sci-fi, ktoré je anomáliou od akejkoľvek štandardnej filmovej kvality. Za každých okolností sa to snaží tvári neuveriteľne cool, avšak choreografia súbojov je úplne mizerná, herci očividne nie sú žiadne akční borci a neprešli asi ani základným tréningom a k tomu je doslovne každý druhý úder v slow motion, aby to pôsobilo štýlovo. Celá táto snaha je skôr na smiech, pretože toto je len ťažko Béčkové (až Céčkové) nezmyselné sci-fíčko s domotaným príbehom a podpriemerným vizuálom. Ale tak čo čakať, keď budget dovolil do hlavnej úlohy obsadiť akurát tak herca z Vampire Diaries. Otravnejšie sci-fi už tento rok zaručene neuvidím. CELKOVO: 0,5* (1/10) ()

Reklama

bloodcountes 

všechny recenze uživatele

Vydržela jsem do půlky a myslím, že dál to bude pořád stejný, takže šetřím časem. Jinak to ale nebylo tak zlý, jak se tady většina lidí tváří, ono vždycky hodně záleží na očekávání a rozpoložení jedince, když na něco takovýho narazí. Vzpomínám si, že napoprvé jsem dala jenom asi 10 minut Počátku, protože jsem prostě neměla v tu chvíli mozek tak pružnej, abych to pochytala. Dneska mám mozek v nejlepší formě a tak stíhám a líbí se mi to. Jenom akční scény jsem přeskákala, to nemusím - a ty zpomalovačky, aby se člověk (teda spíš primitivní pitomec) pokochal násilím, fakt bolely. Iana mám ráda, na Noela jsem zvyklá z Doctora Who, takže no problem:)) ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

U tohohle filmu jde hlavně o to, jak na něj budete nahlížet. Jestli budete očekávat prvotřídní scifi podívanou, která vás obohatí, tak si to rozhodně nepouštějte. Ale jestli máte prostě jen rádi podobné nápady, tak to jistě zabaví. Jednou se to vidět dalo. Co je rozhodně špatně, je hlavní hrdina v podání Noela Clarka, který by měl nutně zůstávat jen za kamerou! Naopak Ian Somerhalder je parádní padouch, Alexis Knapp je sice nepřesvědčivá herečka, ale dobře se na ni kouká a třetí Hemsworth zaostává míle za bratry. Kdo mě ale hodně bavil byl rusák Sergio, to je nejlepší vtip celého filmu. Naopak akční scény (kromě té poslední Sergiovy bitky, který byla jak z videohry) nestály za moc. ()

ti88na odpad!

všechny recenze uživatele

Blbôstka, ktorá je iba stratou času. Po asi deviatich minútach som upadla do hladiny alfa, no so všetkým sebazaprením som sa po chvíle oddychu prebrala a podarilo sa mi túto kravinu dopozerať. Od nesympatických hercov, ktorý hrali akoby ani nemali zaplatené, cez retardované spomalené súboje a monotónnu ušné bubienky drásajúcu hudbu až po úplne debilný dej bez nápadu to bolo celé zle a odporúčam tomuto filmu sa širokým oblúkom vyhnúť. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Ryan (Noel Clarke) opět procitá, tentokrát po té, co si sám nasadil pouta. Vejde do laboratoře, kde ho překvapí a zajmou. Dívá se na mobil, který mu ukazuje zhruba tři minuty, než opět nebude sám sebou. Dalších minimálně patnáct minut se však nepromění. (Geriel)
  • Policisté ve filmu používají automobily britské značky Lotus model Evora. (rainman93)

Reklama

Reklama