Reklama

Reklama

Pro ty, kdo cestují kolem světa, je erupce islandské sopky Eyjafjallajökull komplikací. Pro Alaina a Valerii je to katastrofa. Mají-li se totiž dostat včas do jedné řecké vesničky, kde se jejich dcera vdává, musí ti dva, kteří se právě rozvádějí, spolknout svou chorobnou vzájemnou nenávist a vydat se na cestu společně. (Filmbox)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (16)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Bohužel trestuhodně promarněný potenciál. Začátek vyvolává naděje na černohumorně ulítlou road movie zábavu ve stylu Války Roseových. Jak vše dopadne je od začátku jasné, postupem času však dochází dech i komediální nápady, což se snaží tvůrci kompenzovat excesy (např. Ezechiel) tlačícími na pilu natolik, že je to kontraproduktivní. Tři hvězdy - s odřenýma ušima. ()

Eventyrer 

všechny recenze uživatele

Tri a pol hviezdičky nie je, tak som sa rozhodla pre lepšiu variantu so štyrmi hviezdičkami. Film ma bavil, bol zábavný hlavne v prvej polovici neskutočne vtipný. Potom to síce mierne skĺzlo, no skvelé na tom bolo, že sme sa nedočkali MOžNý SPOJLER - romantického návratu hlavných protagonistov k sebe. To ma potešilo aspoň to nemalo v sebe tú klišoidnosť, ktorú by do toho vložili napríklad američania, ktorí skrátka musia končiť hepijendovo. ()

Reklama

Georgex 

všechny recenze uživatele

Zběsilá road movie s výbornými herci a nečekanými zvraty, pro kterou je charakteristický trochu bláznivější humor, ale při zachování všech prvků pohodové francouzské komedie na odreagování. Na druhou stranu je škoda, že film po skvělém rozjezdu začne ztrácet tempo a ke konci už je to pouze průměrné komedie, která nenadchne, ale ani neurazí. Každopádně fanoušky Dany Boona rozhodně potěší. Moje hodnocení 60%. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příjemná Francouzská komedie, která jede ve šlepějích Války Roseových. Rozvedení manželé jedou spolu na svatbu své dcery a po cestě si lezou na nervy a dělají si různé naschvály. Velmi feel good movie, který je příjemný sledovat, je zábavný, jsou zde i napínavé scény ( letadlo!!) a absolutní vrchol je scéna s Ezekielem .. TVl to je kultovní scéna v autě o podivném nábožensky založeném týpkovi, který si z dodávky udělal doslova kostel a co vše tam má mi hlava nebrala. Málem jsem během toho 10 minutového intenzivního záchvatu dostal zástavu srdce. Scéna, na kterou nejspíš nikdy nezapomenu. Jinak to balancuje mezi 3 až 4 hvězdami. 7/10. ()

mateas.matt 

všechny recenze uživatele

Chapu, ze je pro nekoho svatba sveho ditete dulezita, ale ze by az takhle? Co dodat, nad otevrenou konzervou broskvi jsem sledoval tenhle film a nez sem si na nejake broskve na konci filmu vzpomnel, bylo po broskvich. Tahle komedie me po delsi dobe dosti pobavila, ackoliv jsem se trosku zlekl te francouzstiny, neni to muj salek kavy, neodtrhl jsem hlavu od monitoru (snad jen, kdyz jsem potreboval na zachod.. chapejte, v tech broskvich bylo dost vody a clovek je jedl a jedl.. ) Tak jako tak, snimek nadhernym zpusobem ukazuje, jak se dva k smrti nenavidi a presto se miluji. Staci jedna spolecna vec, jeden cil, pro ktery udelaji prvni posledni, at uz slohnuti policejniho auta, letadla, zastrelit posvatneho orla, byt jenom omylem no a v neposledni rade vse radne zdokumentovat videem pro svoji dcerunku, jako darek ke svatbe. Musim rict, ze zakonceni svatby byla tresnicka na dorte uzasneho filmu. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama