Reklama

Reklama

Robot Overlords

  • Velká Británie Our Robot Overlords (neoficiální název)
Trailer 1

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (22)

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Kde se tady vzala Gillian nebo kde se tady vzal Kingsley, to mi zustane asi navzdy zahadou... Trapny film plny nesympatickych detskych postav a spatnych hereckych vykonu. Primarne zrejme urceny detem/mladezi. Ale uprimne pochybuju, ze by na to nekdo z nich se zajmem koukal. Tak jednu hvezdu pro moji oblibenou Gillian... ()

DJMaroko 

všechny recenze uživatele

Po přečtení komentářů jsem hodně zvažoval zda se na film vůbec kouknout. Vzhledem k tomu, že zbožňuji jakékoliv sci-fi nakonec jsem neodolal a jsem za to rád. Myslím, že film vůbec není tak špatný a ani herecké výkony ubohé. Točí se daleko stupidnější formáty ...tento film si určitě zaslouží více pozornosti. Vůbec se toho nebojte. Den nezávislosti mi přijde velice podobný v obou filmech je spousta přitažených věcí. Prostě Den nezávislosti po anglicku. ()

Reklama

mac000 

všechny recenze uživatele

Je to film, určený především pro dětské diváky. A jako k takovému je třeba k němu přistupovat. Dobro zde je dobro a zlo je zlo, obojí lze naprosto jednoznačně rozlišit. A děti st stávají zachránci. Celkový dojem je však dosti slabý a nepomůže tomu ani Andersonová s Kingsleyem i když dělají co mohou. Škoda... ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Dospělí prohráli válku a nyní musí děti zachránit svět. Na ulicích vládnou roboti a lidi jsou uvězněny ve svých domovech. Kdo jde ven riskuje, že bude valorizován nebo být nabrán smrtelným Sniperem. V ruinách Británie se skupina dětí vydá připojit se k Resistance. V patách jim je jejich starý učitel změněný robot kolaborátor Mr Smythe. Nad průměr snímek od podobných nízkorozpočtových snímků povyšuje živé žertování a energická akce.. Připomíná to kulisama Doctor Who, ale pro děti je to asi zábavnější a má to pro ně srdce. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Roboti ovládli svět, ale hnutí odporu nikdy neumírá. Jen to chce nějak přechcat kontrolní čip. Jon Wright se po dvou poměrně vydařených komediálních hororech pustil do sci-fi pro děti a to neměl dělat. Kor když mu k jeho robotímu pojetí evidentně chyběly finance. Mizerné triky, protivné děti v hlavních rolích a celé je to vlastně o hovně. Jen ten dospělácký casting má úroveň. Že Kingsleymu jednou za čas rupne v bedně a upíše se něčemu strašnému, na to už jsem si zvyknul, ale Gillian Anderson snad tohle nemá zapotřebí. Za ní, mého oblíbence Tamera Hassana a Mediátora, který mě bavil, si to těch 10% zaslouží a doufám, že se Wright zase vrátí k tomu, co mu jde nejlépe. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Vo filme sa objavili štyri verzie robotov a dve robotické materské lode. (fefee)

Reklama

Reklama