Reklama

Reklama

Kite

Trailer 1

Obsahy(1)

Nikdy nepodceňujte dievča, ktoré už nemá čo ​​stratiť.
Hlavnou hrdinkou filmu Kite je mladá žena Sawa (India Eisley), žijúca v skorumpovanej spoločnosti, kde zločin a gangy terorizujú ulice. Keď sa jej matka a otec, povolaním policajt, stávajú obeťami brutálnej vraždy, začne nemilosrdne prenasledovať muža, ktorý ich zavraždil. S pomocou bývalého partnera svojho otca Karla Akera (Samuel L. Jackson) a tajomného priateľa z jej minulosti (Callan McAuliffe) sa stáva nemilosrdnou dospievajúcou vrahyňou, ktorá sa nezastaví pred ničím, kým nedosiahne svoj cieľ a neodhalí pravdu. (misterz)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (30)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Předlohu neznám ale to asi ani není příliš velký problém. Kite totiž těžko přesáhne rámec v celku solidně natočené hovadiny. Všechno a všichni se tváří tak surově a nevybíravě, nicméně v jádru je film překvapivě suchou a nepříliš zábavnou žánrovou záležitostí, která sice nabídne několik momentů které mohly být dokonalé, nicméně jakoby někdo zapomněl, co to vlastně chce točit. Škoda. Alespoň že ten Samuel tu vypadá a hraje jako by byl tak o patnáct let mladší. Na slabou hodinku a půl to ale i tak nevydá. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Bessonovský typ hrdinky, který je převzat z původního japonského anime. Navíc je to celkem jasné schéma pro film o pomstě. Po první scéně jsem si myslel, že to bude fajn béčko, které bude cool, ale bohužel další dění ukázalo, že to ono opravdu není. Jsem zvědavý na Japonskou předlohu. Do té vkládám více nadějí. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Je vidět,že sledovat filmy je pro některý jedince obrovskej problém.Tohle je taková hodně odlehčená blbinka s docela drsnejma scénkama, a ta padesátikilová pipka je kosí fakt dobře.A že se někdo pozastaví nad debilitou a nevěrohodností tý hlavní hrdinky,jo,je potřeba ,vy troubové se nad to povznést.Navíc film má docela pěknej vizuál,a ani amatérsky to nijak moc nevypadá.Líbilo se mi to,a v poslední době tolik filmů tuhle nálepku vode mě nedostalo.60%. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Snímek co se tváří hodně akčně,ale tím,že tam obsadí gymnasty co skáčou jak klokani to asi nezachrání-a to nic proti nim.A lákadlo v podobě desetiminutové účasti Samuela L. Jacksona to taky nevytrhne,to už je i celkem trapný tohle najímání herců aby nalákali jen diváky,protože film sám o sobě nestojí za nic,v tomhle vyniká hlavně Bruce Willis.Co se týče příběhu tak nic převratného se zde neděje jen se to snaží mít nádech nějako budoucí vize společnosti.za mě celkově 45 % a dvě hvězdy. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Sawa je poněkud nepůsobivá zabijačka. Snaží se o image Hit-Girl, ale přitom dostává v jednom kuse po hubě a každou chvíli jí musí někdo jiný vytáhnout z průseru. A je zmítaná všelijakými úzkostnými stavy a plná bolestných vzpomínek, které se snaží dostat z hlavy fetem. Pod jejím drsným zevnějškem se totiž skrývá citlivá slabá dívka, která by jistě žila ráda normálním rodinným životem s mamkou a taťkou a randila s pěknými metrosexuálními kluky, ale má tu smůlu, že žije obklopená nemilosrdným psychopatickým ultranásilím v odpudivé městské džungli.... Tak na takovýhle infantilní psychologizování já vám z vysoka kašlu vážení. Ve filmu podobnýho druhu chci vidět brutální, přímočarou a vtipnou řežbu a ne koukat na to, jak hlavní hrdince co chvíli slzí její smutná očička. Příště si vyberte, jestli chcete natočit romantickej rádoby drasťák pro náctiletý, nebo pořádnou masařinu, obojí jaksi neštymuje dohromady. Aspoň že Samuel L. je skvělej jako obvykle, akce je většinou hodně dobrá a natočený je to nadprůměrně zručně a pohledně. A fakt, že předloha je japonskej animák, mnohé vysvětluje. Takže tentokrát upřednostním formu před obsahem a zaokrouhlím nahoru. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama