Reklama

Reklama

Hněv bojovníka

  • Čína The Wrath of Vajra (více)

Jako malý chlapec byl Vajra odtržen od své rodiny v Číně a přinucen zabíjet pro japonský kult smrti zvaný Hádův chrám. Tomu však Vajra nikdy neodpustil, že zavinil smrt jeho bratra, a o mnoho let později se rozhodne chrám zničit. Ve 30. letech, předtím, než západní mocnosti vstoupily do druhé světové války, dostal japonský kult smrti zvaný Hádův chrám za úkol výrazně přispět k psychické destrukci Číny. Postupoval při tom až děsivě efektivně - unášel děti svých nepřátel a trénoval z nich zabijáky sloužící japonskému císaři. Jeden z chlapců, mladý Vajra, byl výjimečně nadaný, přísahal však, že pomstí smrt svého bratra. Teď, když vyrostl v dospělého muže a stal se z něj špičkový nájemný zabiják v chrámu, se Vajra rozhodne utéct zpět do Číny, vydat se cestou ochrany nevinných a zničit všechny, kteří jsou zodpovědní za jeho výcvik a proměnu v živou zbraň. (Cinemax)

(více)

Diskuze

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

Tak toto bola riadna bizarnost..neviem či to bolo tým katastrofálnym eng dabingom ale film som nevedel zohnať v originale ale bolo to fakt hrozné..aj tie bitky boli dosť ubohe...neviem no druhý krát by ma už do toho nikto nedonutil

spartakus1

spartakus1 (hodnocení, recenze)

Další šikmooká Čínská sračka!! Jenom tam při souboji lítají jak blbci dost nereálny!! Přehnaná pičovinka!! Jak můžou takový sračky natáčet co tam lítají??!!

Reklama

Reklama