Reklama

Reklama

Bývalý člen elitních jednotek Bryan Mills (Liam Neeson) se proti své vůli ocitá znovu v akci. Bryanův sen, užívat si poklidného života, se nenávratně rozplývá. Jeho manželka Lenore je nalezena brutálně zavražděna. Z její smrti je podezřelý právě Bryan. Podaří se mu uniknout zatčení a stává se lovnou zvěří všech policejních jednotek v USA. Po jeho stopě se neúnavně vydává detektiv Frank Dotzler (Forest Whitaker). Svou vytrvalostí donutí Bryana opět použít jeho "zvláštní soubor dovedností." V nemilosrdném souboji musí Bryan dokázat svou nevinu a vypátrat skutečného vraha. V ohrožení se ocitá to jediné, co mu v životě zbylo – dcera Kim. (Bioscop)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
ezop1012

ezop1012 (hodnocení, recenze)

kym nepridu rusi je to viac ako 3 z 5,  ale potom je to uz len sracka. nechapem bezmozgovca, ktory pisal scenar, musel mat vysoku mentalnu retardaciu

na příspěvěk reagoval Ellmariachi

DannyBurino

DannyBurino (hodnocení, recenze)

Super, ještě lepší než minulý díl, akce je lepší, Neeson hraje mnohem líp, ale jedničce se to nevyrovná.

na příspěvěk reagoval Martin741

sannyp

sannyp (hodnocení, recenze)

Děsná nuda. Pořád koukáte na hodinky, kdy už bude po všem. Kdybych koukal sám, tak to vypnu a smažu. Jednička je prostě nej. Dvojka ušla, ale toto už nemuselo vzniknout vůbec. :(

na příspěvěk reagoval DannyBurino

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Hanniball

"Já jsem tu pravidelně, akorát nemám potřebu reagovat na burany" ako chutí to hovno ktoré si si práve nasral do huby?

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Hanniball

Až na to, že nemůžu najít na co jsi předtím reagoval. Tudíž se k tomu nemůžu ani vyjádřit pane génie z jedinečným vkusem.

Hanniball

Hanniball (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Já jsem tu pravidelně, akorát nemám potřebu reagovat na burany s IQ smradlavejch bot který jsou dost pod mojí úroveň (vlastně seš někde na úrovni psího hovna ale to tu všichni ví) Pokud se ale začneš srát do jedněch z nejlepších akčňáků za poslední léta tak bohužel nemůžu jinak ty rádoby drsnej zamindrákovanej mutante.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, ywo666

Mr.Unknown

Mr.Unknown (hodnocení, recenze)

Martin741

to asi nie, ale malo to "zlý a nechutný" strih takže to treba odjebať do maximálnych odpadových vyjebaných kokotín tohto roku, prepáčte za tie skurvené vulgarizmy, ale ked ja si kurva neviem pomôcť.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, Martin741

Uživatel Mr.Unknown smazal svůj příspěvek.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Ale kuš. Sám si napsal v komentu, že se ti to líbilo, ale nelíbil se ti střih a tak si dal odpad :-) Víme?

na příspěvěk reagoval Lacike

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Tak ja som toto nikdy nehejtoval že sa to nedá pozerať. Hejtoval som to, lebo výsledok je tak na 3 a pol hviezdy, ale potenciál bol bol na silné štyri.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

ywo666

Jasný je to prostě výplachovej akčňák z Neesonem co je pořád kurevsky cool. Netřeba v tom hledat nic jinýho. někteří si předsevzali, že budou tenhle film nenávidět, ještě předtím než ho viděli. Máš pravdu, že PG-13 je tu slabina. střih je rychlej, ale není to takovej extrém, aby to nešlo stíhat.

na příspěvěk reagoval ywo666, vegetol.mp

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Mňa to celkom bavilo. Príbeh bol zaujímavý. Akcia solídna. Postavy ma bavili. Akurát ten strih bol fakt zlý (ale lepší ako som čakal) a PG-13 tam stálo fakt za hovno. Ako tá strela z brokovnice, kde chlap v 93 minúte má zranenie ako plyšák. To už bolo trochu moc. Keby to natočil hocikto iný s Rkom bol by to výborný akčný film. Ale uznávam, že Megáč nezvládol iba strih. Ostatné bolo z jeho strany v poriadku.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Reklama

Reklama