Reklama

Reklama

Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda

  • USA Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Čiperné veverky Alvin, Simon a Theodore jsou zpět! A jsou jako vždy nabití energií, písničkami a především naprosto šílenými nápady. Jejich nový, už čtvrtý příběh začíná tradičně: velkým nedorozuměním. Alvin, Simon a Theodore totiž dostanou podezření, že Dave, jejich velký člověčí kamarád a ochránce, chce požádat svou přítelkyni o ruku. A oni touto svatbou získají jednoho naprosto příšerného, nesnesitelného, vyženěného bratra Milese a navíc je Dave možná nakonec i úplně opustí. Toto žádání o ruku se má odehrát za tři dny až v Miami, a tak mají naši chlupatí hrdinové hodně málo času a před sebou o to více kilometrů, aby zabránili této naprosto příšerné katastrofě. I když se Chipmunkové vždy snaží udělat správnou věc, nakonec ji udělají tím nejhorším představitelným způsobem. Ostatně hned od začátku jejich výpravy mají v patách hodně naštvaného palubního detektiva z letadla, protože chtěli udělat dobrý skutek. Což znamená, že osvobodili všechny přepravované domácí mazlíčky a pustili je ze zavazadlového prostoru mezi cestující. Za letu. Jak jinak. A tak se i teď můžete těšit na naprosto šílenou jízdu nacpanou přehršlí vtipů a hromadou té pravé chlupaté „chipmunčí" muziky. (CinemArt)

(více)

Recenze (63)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ze zoufalství jsem si pustil tenhle film, protože v danou chvíli v televizi nic, co bych neviděl, nedávali. A teď taky vím, že Alvina už nikdy v životě nechci vidět. Kvůli němu jsem totiž vstal vykydlej z gauče a začal jsem vykonávat činnosti jako umytí nádobí, uklizení umytého nádobí, vytření podlahy, utření prachu...a to jsem přišel z práce a těšil se, jak mě televize uchlácholí do bezvědomí. Neuchlácholila a ještě jsem šel do postele nasranej z toho, že jsem přeležel únavu a nejsem schopnej usnout. Alvine, ty ksindle zatracenej! ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Chipmunkové jsou zpět a tentokrát jim hrozí, že k nim do rodiny přibude velký nevlastní lidský brácha, který je bude šikanovat. A tak se rozhodnou překazit svému lidskému tatínkovi jeho plánované zásnuby, což znamená vydat se přes půl Ameriky až někam do Miami, kde se mají zásnuby odehrát... Tahle komedie vlastně pokračuje ve vyjetých kolejích předchozích dílů. Zajímavé je z mého pohledu především to, že nejsem nějaký velký fanoušek této série, ale její jednotlivé díly si ke mně vždy nějak podivuhodně dokážou najít cestu. Tento již čtvrtý film je stejně zajímavý, stejně vtipný, stejně pohodový a rodinný jako předchozí díly. Ale tentokrát jsem měl pocit, že to je možná ještě o chlup (možná dokonce o Alvinův chlup) vtipnější, nápaditější a celkově odvazovější než předchozí díly. Hlavní záporák byl tentokrát vtipně urputný, lidský brácha chipmunků byl sympatický, a celkově to uteklo nějak hodně rychle. Tedy ne, že by mi chvílemi chipmunci nelezli na nervy, ale to je prostě dáno těmi pištivými hlasy. Celkově jsem se rozhodl udělit průměrné tři hvězdy. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Zpětný rychlý koment po 4 měsících. Nejlepší díl ze všech, totální dávka humoru. Nejvíc tomu dával na frak letecký dozor, ten byl naprosto famózní. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Rovnou říkám že nejsem příznivcem této série a normálně bych si toto nepustil doma ani na TV. Bohužel můj syn byl jiného názoru a tak jsme vyrazili do kina. Alvin a Chipmunkové neurazí, mají pár dobrých scén, ale i pár, které by se mohli vynechat. Jesse McCartney zde hrajícího Theodora mě někdy připomínal Kotka a Chipmunčice mluvící slovenky byli strašné. Škoda, že ve filmu nebyl daný taneček na sporťácích co bylo v traileru, ale byl tam záběr na auta jen několik málo vteřin. Pokud hodnotím jak se k tomu měl syn, tak bych řekl, že ho to asi bavilo nejméně co v kině zatím byl ( cca 10x ). Takže tak asi. Díky tomu, že jsem počítal, že to nebude pecka mi film ani tak nevadil. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Dementní veverky počtvrté: Rozhodně nejslabší článek série. Té dementnosti je tu už moc i na mně. Jsou tu trapnější a kýčovitější scénky, Jason Lee už fakt vypadá že ho to nebaví a lepší už to nebude. Přesto je to však zábavnější než většina filmů Marlona Wayanse. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Väčšina ľudí na tento diel Chipmunkov frfle, no mne sa to zdalo minimálne porovnateľné s jednotkou a dvojkou a určite lepšie ako trojka. Je tu veľa gagov, šialených nápadov a humoru. Hlavne zo začiatku, keď si ešte všetci aj s ich novým bratom robili zle. Ale zábava nepoľaví ani neskôr, najviac od bodu čo sa do deja pripletie šialený letový kontrolór. Navyše je tu aj obstojná hudba a dej, ktorý nenudí. Je pravda, že je to najmä pre deti, čoho dôkazom sú aj tie moje, ktoré sa pritom doslova vyžívali a za dva dni si to pustili aj 5x. Ale dospelí si navrch môžu užiť ďalšiu zábavu pri pohľade na svoje spokojné decká. 80/100 ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Co bysme pro ty naše ratolesti nevytrpěli, že?Viděl sem jenom první díl a ten šel přežít a jinak tomu není ani u posledního dílu.Díky bohu sem člověk, co si dokáže v duchu mlít něco vo prdeli, popíjet třetinkového Heinekena za kterého chtějí v Cinema City pade a držet hubu.Aspoň mi to občas připomělo Chipa a Dalea a některé vtipy se i povedly.Občas sem se zasmál a v nepochopitelně narvaném kině sem mezi ostatními naštěstí příliš nevyčníval a můj smích se ukryl v kině plném rozeřvaných harantů.Prcek byl štastný a my se ženou si pak udělali radost kyblíkem sraček z KFC.Prostě parádní rodinná neděle.50%. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Naštěstí, když si děti mohly do sálu brát brambůrky, popcorn a pití, mně bylo dovoleno vzít si pivo. A po druhém pivu, asi po hodině filmu, jsem se dokonce i dvakrát zasmál (auto-kanárek). Ale jinak se moc nebavily ani ty děti v kině. Můj syn trsal na písničky, ale že by se nějak smál, to taky ne. Rozjezd je hodně pomalý, první větší akce a pokus o legraci začne až v letadle se zvířaty, letecký agent je figurka sama o sobě vlastně k ničemu a zažije toho poměrně málo, než by se dalo čekat. Přišlo mi to celé takové unavené, bez nápadů, často i otravné. Asi nejlepší scénou je ta v New Orleans, zbytek je taková vata bez invence. Říkám, ani ty děti v sále se moc nebavily, a asi po padesáti minutách začaly pobíhat sem a tam, jak se nudily, ven a zpátky, pro další pití a brambůrky, na záchod, film je na sedadlech nijak neudržel. No a já měl aspoň ty dvě piva. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tak jsme si s klukem udělali "chlapský večer u televize". Z otcovské lásky jsem si říkal, že to nějak přetrpím, ať má radost. Naštěstí a k mému překvapení to ale nakonec byla docela i sranda. Rozhodně zábavnější než předchozí trojka. Jednak proto, že Jason Lee a Chipetky byly eliminováni na minimum (i tak to ale Leemu nijak nepomohlo, pořád je to tupé poleno), druhak proto, že to nebylo tak stupidní a dokonce i já jsem se několikrát zasmál nahlas (kluk řval smíchy skoro celý film a pořád chtěl něco vracet). Těšil jsem se na Bellu Thorne, ta holka má kule, ale je tu jen jako nevýrazný doplněk. Škoda. 2.5* ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Nakonec jsem ani nedoufal po slabém třetím dílu že někdy přijde další a nakonec tahle veverčí jízda uspěla. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

2,5 No nejsem cílová skupina, nebylo to nijak extra vtipné, pár úsměvných momentů (úsměvných ve smyslu, že se na dvě sekundy usmějete) tu bylo, příběh hodně předvídatelný, ale tak nějak to alespoň neotravovalo a nenudilo. Docela mě bavil vyšinutej leteckej "polda". ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Alvin a Chipmunkové počtvrté? To, těšil jsem se akorát na Jasona Leeho, který zde byl ovšem minimálně. Celé je to o to... no vlastně pořád o tom samé. Trojice něco provede, zametá to, aby to nakonec skončilo tak, že je všechno vlastně v pohodě a všichni se milují. Tohle už mě nebaví. Ani ta hudební stránka už nefunguje. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

I když mě už malý roztomilý chipmunkové lezou docela na mozek a upřímně doufám, že tohle je jejich poslední film, tak tohle nebylo zas tak špatné pokračování, jak jsem si myslela. Druhý a třetí díl byl rozhodně daleko horší než tenhle, tohle má alespoň nějaký ten příběh a emoce, ty minulé díly byli až trapné. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Už je to osm let od doby co vyšel první díl Chipmanků a oni se stále chovají jak puberťáci a nejen to, celý koncept filmu zakládá na pubertální ztřeštěnosti bez jakéhokoliv rozvoje/vývinu. Takže už to začíná být opravdu nuda. .... HODNOCENÍ: 20% (1*) ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Chipmunkové se cítí opuštěně. Odkopnutí jako odpad budou znovu bojovat o srdce Dave, který se bezhlavě zamiloval do ženy svého života. 80% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Pokus o návrat a senzaci, ovšem ta se ani zdaleka nekoná. Hloupostí a laciného humoru je zde na rozdávání! Myslím si, že je na čase už tuto sérii ukončit, ovšem o tom mé dítě nechce ani slyšet... 40% ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Ale jo zasmála jsem se..Sama bych si film nikdy nepustila ale v kolektivu to nebylo tak zlé, jak jsem očekávala dle předchozích dílů.. Perfektní hudba a Chipmunci jsou prostě roztomilí ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Vypnul jsem mozek nebo ho spíš někde nechal, objednal si pizzu a jo šlo to. Neříkám že je to nějáký zázrak nebo šlágr, ale rozhodně to není tak špatné jako minulý díl. A i přes nezáživný příběh to dokázalo svými vtipy oživit. ( 12.3.16/PC ) ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Upřímně... samotný film velké zklamání. Od docela slušné plavby... pěkně feestová jízda až na dno.... totální abcence děje, či inovace. Pořád prostě to samí... zachvilku z toho bude seriál ne? O.o Tak aspoň jednu hvězdu za povedené vtipy, třeba na letišti atd... jo a za veverky! :D Jinak to opravdu za těch úděsně natahovaných 90min nestálo. kdyby to aspoň tu FF připomínalo když se tak koncipoval i trailer... leda velký hnědý BOBEK! 35% ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Tak série Alvin a Chipmunkové si stále i po čtvrtém pokračování drží svou úroveň. To by za normálních okolností byla určitě pochvala, ale... Už první film z roku 2007 mě zaujal, ale zanechal až dramaticky smíšené pocity. Nemohl jsem pochopit proč něco tak dokonalého kazí "hlavní padouch", který dělá z celého filmu tuctovou debilitu. A přesně to samé se dá napsat o každém dalším pokračování - včetně toho nejnovějšího. Přestože vím co mě čeká, rád a s chutí se podívám i na dalšího Alvina, až bude. ()

Reklama

Reklama