Reklama

Reklama

Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda

  • USA Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Čiperné veverky Alvin, Simon a Theodore jsou zpět! A jsou jako vždy nabití energií, písničkami a především naprosto šílenými nápady. Jejich nový, už čtvrtý příběh začíná tradičně: velkým nedorozuměním. Alvin, Simon a Theodore totiž dostanou podezření, že Dave, jejich velký člověčí kamarád a ochránce, chce požádat svou přítelkyni o ruku. A oni touto svatbou získají jednoho naprosto příšerného, nesnesitelného, vyženěného bratra Milese a navíc je Dave možná nakonec i úplně opustí. Toto žádání o ruku se má odehrát za tři dny až v Miami, a tak mají naši chlupatí hrdinové hodně málo času a před sebou o to více kilometrů, aby zabránili této naprosto příšerné katastrofě. I když se Chipmunkové vždy snaží udělat správnou věc, nakonec ji udělají tím nejhorším představitelným způsobem. Ostatně hned od začátku jejich výpravy mají v patách hodně naštvaného palubního detektiva z letadla, protože chtěli udělat dobrý skutek. Což znamená, že osvobodili všechny přepravované domácí mazlíčky a pustili je ze zavazadlového prostoru mezi cestující. Za letu. Jak jinak. A tak se i teď můžete těšit na naprosto šílenou jízdu nacpanou přehršlí vtipů a hromadou té pravé chlupaté „chipmunčí" muziky. (CinemArt)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (63)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Přechozím dílům jsem vyčítal, že jen zbytečně vykrádají sebe sama, že se v podstatě jedná pořád o to stejné a recyklují se neustále ty stejné nápady a postupy. Jediné, co se tentokrát změnilo, je prostředí, neboť se s veverkami vydáme na výlet po Spojených státech, jinak je to ale opět pořád to stejné. Stejný styl humoru, divné dialogy, trapné písničky, hromada nesmyslů a zbytečností, zkrátka takové ty klasické neduhy všech předchozích filmů. Nicméně jisté zlepšení, zejména co se trapnosti týče, zde nastalo, ale stále je to tak nějak na úrovni prvních dvou dílů. Nic to však nemění na faktu, že je to naprosto zbytečné pokračování, které si užijí snad jen ti nejmenší. 3/10. ()

Juklitz odpad!

všechny recenze uživatele

Že od Alvina a jeho bratrů nemůže jeden čekat nějaký zázrak, to je realita a s tím do toho i divák jde. Ale tohle je fakt kanál, vždyť je to tak slaboduché, že je proti tomu libovolná epizoda Gumídků hotové filosofické dílo. Není tam nic, špatné, dobré, prostě něco se najednou děje a nedává to smysl, ok. A to je asi největší tragédie Alvina - ono to prostě nefunguje jako pohádka, není to komedie (těch pár předpokládaných gagů to nevytrhne), není to ani rodinný film, není to prostě nic. Mizerné herecké výkony(Dejv vypadá jak po těžké opici celou dobu), scénář psaný po lobotomii, pofiderní hudební výběr, jediné co na filmu zaujme je - na údajně rodinný film s cílovkou kolem deseti let - opravdu velké množství záběrů noh, zadků a výstřihu ladných děv. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Naštěstí, když si děti mohly do sálu brát brambůrky, popcorn a pití, mně bylo dovoleno vzít si pivo. A po druhém pivu, asi po hodině filmu, jsem se dokonce i dvakrát zasmál (auto-kanárek). Ale jinak se moc nebavily ani ty děti v kině. Můj syn trsal na písničky, ale že by se nějak smál, to taky ne. Rozjezd je hodně pomalý, první větší akce a pokus o legraci začne až v letadle se zvířaty, letecký agent je figurka sama o sobě vlastně k ničemu a zažije toho poměrně málo, než by se dalo čekat. Přišlo mi to celé takové unavené, bez nápadů, často i otravné. Asi nejlepší scénou je ta v New Orleans, zbytek je taková vata bez invence. Říkám, ani ty děti v sále se moc nebavily, a asi po padesáti minutách začaly pobíhat sem a tam, jak se nudily, ven a zpátky, pro další pití a brambůrky, na záchod, film je na sedadlech nijak neudržel. No a já měl aspoň ty dvě piva. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Rovnou říkám že nejsem příznivcem této série a normálně bych si toto nepustil doma ani na TV. Bohužel můj syn byl jiného názoru a tak jsme vyrazili do kina. Alvin a Chipmunkové neurazí, mají pár dobrých scén, ale i pár, které by se mohli vynechat. Jesse McCartney zde hrajícího Theodora mě někdy připomínal Kotka a Chipmunčice mluvící slovenky byli strašné. Škoda, že ve filmu nebyl daný taneček na sporťácích co bylo v traileru, ale byl tam záběr na auta jen několik málo vteřin. Pokud hodnotím jak se k tomu měl syn, tak bych řekl, že ho to asi bavilo nejméně co v kině zatím byl ( cca 10x ). Takže tak asi. Díky tomu, že jsem počítal, že to nebude pecka mi film ani tak nevadil. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

A cenu pro nejnenáviděnější série v historii získává..! Celá tahle série je jeden špatný vtip, a všechno to začíná od zvuků těch pišišvorů, který už jen kvůli tomu, má člověk utopit. Je to neposlouchatelný a po hodině máte chuť ve stylu van Gogha vzít nůžky do rukou. A pak začnou písničky, a vy jdete do kolen. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Kaley Cuoco (Eleanor - hlas) získala Zlatou malinu za nejhorší vedlejší roli. (M.B)
  • Film se natáčel v Georgii a částečně v Miami Beach. (rafix)

Reklama

Reklama