Reklama

Reklama

Alexandr a jeho opravdu hodně špatný a příšerně blbý den

  • USA Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day (více)
Trailer

Alexandrův den začíná tím, že mu žvýkačka uvízne ve vlasech a v průběhu dne začíná být vše ještě horší a horší. Soucitu se dočká až od své rodiny a začne přemýšlet, zda se špatné věci stávají jen jemu, jeho mámě, tátovi, bratrovi a sestře. Všichni totiž prožívají strašný, hrozný a velmi špatný den. Jelikož hlavní roli této povedené komedii dostal Steve Carell, můžete se těšit na pořádnou porci zábavy. (Filmbox)

(více)

Videa (18)

Trailer

Recenze (61)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nekonfliktní rodinná pohodovka o jednom špatném dni. Dějově naprosto jednoduchá komedie odehrávající se ve dvou dnech řešící rodinné vztahy a stojící především na situačním humoru a příjemné atmosféře. Je to dost americké, nechybí klasická šablona s klasickým happy-endem, ovšem na zlepšení nálady ideální. Jen ten Steve Carell by zasloužil více prostoru. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Sám som prekvapený, že také herecké hviezdy ako sú Steve Carell a Jennifer Garner stále berú aj role v takýchto filmoch, pritom na to nie sú určite vôbec odkázaní. Čo k tomu povedať? V podstate taká neškodná Disneyovka, ktorá je určite určená skôr mladším ročníkom. Ten humor bol často až príliš nátlakový a infantilný - a to je veru nemám rád. Ale občas sa vyskytli nejaké scény, ktoré pobavili (mňa osobne najviac scénka z autoškoly s mobilom). Ale inak to bola viacmenej úplne priemerná oddychovka, ktorá určite poteší viac dospievajúce deti ako dospelého diváka. Niekde na hrane 2 a 3 *, ale predsa len som dúfal, že keď už v tom hrajú Steve & Jennifer, tak to bude niečo aspoň o kus vyspelejšie. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Asi jsem si měl někde přečíst, že tento film vyvrhla dílna Walta. Je to zřejmě koukatelné pouze pro snovou rodinku s hodně malými dětmi. Pro ostatní to bude pravděpodobně podobná sračka, jako to byla pro mě osobně. Čekal jsem legraci ve stylu jednoho extrémně zkurveného dne a dočkal jsem se pouze několika trapných chvilek, ze kterých se prakticky vždy nějak vybruslilo. Film je tak přeslazený a pozitivní, až vše působí velmi nudně. I přes krátkou stopáž se mi podařilo vydatně se nudit. Dávám ošklivou hvězdu a ani pořádně nevím za co. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Spokojená rodinka (4 děti) prožívá jeden smolný den blbec - aby na jeho konci povstala vědomě šťastnější a stmelenější. Tuhle americkou limonádu nám strýček Disney pořádně přesladil a humorem rozředil velice slabým, předvídatelným (a nemálo "blitkoidním"), ovšem pozitivní naladění z ní čišelo takové, že mu to nešlo (z větší části) neodpustit. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Disneyho pásová výroba pořád umí. Přesně tak vypadá nezávadná látka pro celou rodinu a velká jména před kamerou navíc slibují zábavnou jízdu. Díky přívětivé stopáži to nestíhá nudit a dorazí Stiflerova máma, ale jinak je to děsně sterilní. Bella Thorne je fakt tlama, ale přiznávám, že ke konci jsem se tvářil dost podobně. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Steve Carell a Jennifer Garner chodili na stejnou vysokou školu v Ohiu, na "Denison University" v Granville. Carell promoval v roce 1984, Garnerová v roce 1994. (Amarria)

Reklama

Reklama