Reklama

Reklama

VOD (1)

Generální manažer týmu amerického fotbalu se musí rozhodnout, jak naložit s možností prvního výběru při draftu, do kterého zbývá zhruba 13 hodin. Manažer Sonny Weaver má před sebou nejdůležitější den nadcházející sezóny. Den draftu. Tým Cleveland Browns má právo první volby, to znamená, že si může z mladých hráčů, kteří jsou k dispozici, vybírat jako první. Nejžhavějším kandidátem je Bo Callahan, vítěz Heismanovy trofeje. Sonny se musí rozhodnout, zda ho vezme a co je kvůli tomu ochoten obětovat. Zároveň se nedávno dozvěděl, že jeho přítelkyně Ali čeká dítě. Fanoušci Clevelandu jsou velmi nadšeni z toho, že by za jejich tým mohl nastoupit právě Callahan, jenže Sonnymu se na něm pořád něco nezdá. Večer začíná draft, který vysílá celostátní televize a tým Browns má deset minut na svou první volbu... (TV Nova)

(více)

Videa (52)

Trailer

Recenze (253)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"HOW IS IT THAT THE ULTIMATE PRIZE IN THE MOST MACHO SPORT EVER INVENTED IS A PIECE OF JEWELRY?" -------- Slabo nadpriemerný film, priamo zo zákulisia NFL. Aj keď bolo zrejmé, že nepôjde o hru samotnú, nebolo by od veci zobraziť viac futbalových scén, ako len krátke tri, počas celej 106-minútovej stopáže. Obsadenie Diddyho veľké plus. Obsadenie Costnera obrovské plus. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Tak schválně, jestli jsem to dobře pochopil. Draftuje se ragby zpotvořené pro negry a tlusté lopaty. Jedničkou má být nějaký sličný metrosexuál, který je prý úžasný. Kostěj jej chce, ale bohužel letos netahá solviny z klobouku jako první. Naštěstí mu brnkne nějaký strejc s Arizony, který první je, taky sice chce sličného metrosexuála, ale vlastně jej nechce, protože vyvádí nějakou skvělou fintu, a tak své prvenství vytrejduje s Kostějem za tři budoucí roky jeho prvních tahů. Kostěj je tedy v první lajně, má metrosexuála v kapse a doma v Klívlendu, ale nakonec si jej stejně nevybere, protože také kuje jakési fikané pikle. Poté Kostěj brnkne chlápkovi do Bostnu a vytrejduje s ním své následující tři toky druhých tahů tak, aby se ve druhém kole dostal před strejce z Arizony, co mu předtím pustil toho metrouše. No, a pak už není nic jednoduššího, než znovu zavolat strejci z Arizony, metrosexuála mu vrátit a vzít si zpět své první tahy v následujících třech letech. Kostěj, zdá se, vyhrál!! Nemá sice metrosexuála, kterého chtěl, ale vlastně nechtěl, protože mu nepřišli kluci z týmu na narozky, ale místo něj má nakonec dva negry za cenu jednoho a navrch nějakého, prý tutového, kopáče. Že zvítězil, to jsem poznal lehce, všichni křičeli „hurá“ a plácali ho po ramenou. Prostě piss of kejk, finta zřejmě vyšla, akorát jsem na to čuměl jako hajzlbába na kvantovou rovnici. Ti kulturně zdegenerovaní čuráci už jsou evidentně schopni udělat telenovelu i z binga pro downy. Ale jinak film je to pěkný, takový barevný, samé letecké záběry stadiónů a tak…. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Baseball a americký football sú zatiaľ športy, o ktorých môžem pozerať mrte filmov ale aj tak im zatiaľ nerozumiem. Tento je ale našťastie o tom, aké machinácie sa robia v deň draftu ( to na prekvapenie viem čo je ), ako to pôsobí na psychiku ľudí, ako sa riešia problémi s trénermi, stážistami, matkami, milenkami a bývalkami. Poameričtený maďar z Komárna ukázal, že práca s napätím mu nieje cudzia, má rád nezvyčajné témy a dokáže pracovať aj s "veľkými" hercami. Taká pohodovka, ktorá plynie bez nejakých väčších zádrheľov. 3 z 5 ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Z jednej s prepáčením posratej veci urobiť celý film je ťažké. Možno je to veľká vec za oceánom, ale tu to nič neznamená a tak ten film nemá šancu výrazne bodovať nie len v mojich očiach. Je to relatívne dobre natočené, aj keď nechápem tomu, že keď si cez 1000km zatelefonuje jeden z druhým a dohovoria si obchod ako môže byť platný bez zmluvy, podpisu, ale vôbec niečoho behom pár sekúnd a všetci to hneď berú ako fakt inde o 1000km ďaleko a riadia sa tým. Slovo je slovo, ale zmluva je zmluva. Náhodou sa špatne v telefóne vyrozumejú, alebo to obaja pochopia rôzne po svojom a potom čo? Niekto v telefóne sa bude vydávať za inú osobu, tak potom čo? Zrušia to? Bude draft znovu? Celé je to divné asi založené na dôvere akože nikto neklame, neodrbáva a nerobí si srandu a nič sa vlastne nemôže pokaziť. Všetko okolo toho draftu je dokonalejšie ako samá dokonalosť :) Na čo vlastne plytváme papierom na kadejaké zmluvy, dohody, dokumenty a podpisujeme o stošesť, keď stačí sa dohodnúť po telefóne a všetci to budú rešpektovať? ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Přes počáteční nedůvěru, že budu sledovat další z řady sportovních šablon, kdy vše dopadne přesně podle očekávání a nedostaví se jediný moment překvapení, se mě snímek docela zalíbil. Kevinu Costnerovi jsem neměl problém uvěřit, že přestává mít pevnou půdu pod nohama, stejně jako že má situaci pevně ve svých rukou. S blížícím se koncem mě dokonale bavilo sledovat zákulisní tahanice a vyjednávání sportovních managerů. Na tohle by se jeden dokázal koukat klidně celý den. Trošku jen škoda, že se to celé odehrává v prostředí Amerického fotbalu, kterému tedy vůbec nerozumím. 70% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (9)

  • Vedľa mnohých v tom čase ešte hrajúcich hráčov sa vo filme objavili aj tri veľké legendy amerického futbalu – člen Siene slávy runningback / fullback Jim Brown (víťaz NFL 1964 s Cleveland Browns, podľa ankety časopisu Sporting News nejlepší hráč v histórii tohoto športu a podľa ankety serveru ESPN druhý najlepší americký športovec 20. st.) + avizovaní budúci členovia Siene slávy cornerback Deion Sanders (víťaz SuperBowlu 1994 so San Francisco 49´ers a 1995 s Dallas Cowboys) a linebacker Ray Lewis (víťaz SuperBowlu 2000 a 2012 s Baltimore Ravens). (marlon)
  • Filmování probíhalo na Manhattanu v New Yorku a v aquaparku Wildwater Kingdom v ohioském městě Aurora. (reich)
  • Roli draftovaného hráče Raye Jenningse ztvárnil skutečný hráč Houstonu Arian Foster. (Elvis Presley)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama