Reklama

Reklama

VOD (1)

Záhadný telefonát odstartuje nebezpečnou hru. Jejím ústředním protagonistou je neúspěšný obchodník Elliot. Pokud zvládne splnit 13 úkolů, jeden zlověstnější než druhý, čeká ho tučná odměna. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (137)

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Bohužel jen slabá kopie thajského originálu "13 game sayawng", jsem zklamaná, i když je pravda, že se tento výsledek dal čekat. Ron Perlman však ani tentokrát nezklamal. :) Ovšem gore scény nestály oproti originálu za moc a tak je 2/5. Takhle většinou dopadají předělávky thajských, korejských, japonských filmů Američany. :( Tragédie. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Není lepšího vstupu do dne, než pozorovat slušně vychovaného administrativního pracovníka, kterak konzumuje mouchu a dostává za to zaplaceno! Slušňák se během jediného dne začíná transformovat v ďábla, jež je upocen jak prase a zrakem svým tiká sem a tam v tak krátkých intervalech, že jen pacient na odvykačce by mu dokázal sekundovat. Naštěstí náš hrdina má prostoduší milenku, jež se domnívá, že partner je pouze nervózní z večerního zásnubního večírku. Divák by si měl ze snímku odnést dva základní poznatky - nejezděte v noci na skútru a nastavte si nové vyzvánění! 87% ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Originál je lepší, ale tohle není vůbec špatný a to hlavně díky tomu, že to není přesná kopie. Je z toho cítit jednak thajský originál, jednak také tato kniha. I když je hlavní myšlenka stejná, tak je stále chytlavá a člověka dokáže zaujmout. Tvůrci si sem navíc přidali nějaké svoje vlastní, vcelku povedené, nápady, za což chválím. Napětí slušné, dějové obstojné - pěkné tři hvězdy. 65% ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Thajský originál jsem neviděl, ale musím se přiznat, že se mi film zalíbil minimálně kvůli originálnímu námětu. A vůbec bych se nedivil, kdyby se pár boháčů tímto způsobem opravdu bavilo. Je přeci celá řada činů, pro které pachatelé odůvodnění nesdělili. Jakmile se sníme rozjede, pozbývá hluchých momentů a má spád. Je opravdu napínavý a svým pojetím otevře prostor pro naprosto jasnou otázku: Co je člověk ještě ochoten udělat pro peníze? Kam až zajít? Mimochodem, tvůrci si dovolili i pár překvapivých momentů, takže jsem se opravdu nenudil, byť je třeba se s mířit s tím, že nelze čekat hvězdné obsazení. ()

Katcat 

všechny recenze uživatele

V podstatě to nebylo vůbec špatné. Špatně se mi hodnotí remake filmy, protože nedokážu být moc objektivní, ale tenhle film mi přišel oproti originálu hůře zpracovaný, ovšem s výhodou toho, že originál byl komediální - nicméně skutečně lépe propracovaný. Váhám mezi 3 a 4 hvězdama kvůli úžasnému konci, ale 4 hvězdy má originál.... Nezbývá než dát 3. Shlédnutí doporučuji, takový konec jsem nečekala a bylo to výborně dramatické :) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • V kaviarni Elliot stiahne šiltovku mŕtvemu dole na tvár a hneď v nasledujúcom zábere ju má vytiahnutú. Tiež sedí v úplne inej polohe, ktoré sa rôzne striedajú. (GabrielGabko)
  • Keď Elliot vyberá pána Shawa z vane, mŕtvemu visí jazyk z úst, v ďalších záberoch už nie. (GabrielGabko)

Reklama

Reklama