Reklama

Reklama

VOD (1)

Záhadný telefonát odstartuje nebezpečnou hru. Jejím ústředním protagonistou je neúspěšný obchodník Elliot. Pokud zvládne splnit 13 úkolů, jeden zlověstnější než druhý, čeká ho tučná odměna. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (137)

zolo23 

všechny recenze uživatele

Originál som nevidel, takže pre mňa parádne prekvapenie. Film je od začiatku zaujímavý a pri tejto docela krátkej stopáži nemá kedy nudiť. Lákadlom bolo i obsadenie Rona Perlmana ,bol som zvedavý ako nám tento pán zostarol, keďže tretí Hellboy bude až v roku 2017 a tie roky jednoducho nezastavíš.. Záver prekvapil, čo som vôbec nečakal. ()

erased 

všechny recenze uživatele

Horor nebo thriller ani náhodou, pro diváka spíš ten ve filmu zmíněný snuff, a to pohříchu zábavný. Nadmíru se povedlo obsazení hlavní postavy, který typově přesně vystihuje ušlápnutého slušňáčka a zároveň se mu dá bez nejmenšího problému věřit jeho proměna. Určitě bych se sice nezlobil za větší roli Perlmanova policisty, prostřednictvím kterého by klidně mohlo jít dál i odkrývání pozadí této originální reality show, místo toho aby zůstalo u samoúčelných a ve výsledku i dost nesmyslných náznaků okultismu, ale přesto jsem s výsledkem nečekaně spokojený. ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Originál som nevidel , no toto sa mi páčilo. Dravé od začiatku, nápad skvelý a prevedenie výborné.Po krvavej stránke samozrejme žiadna sláva až na pár motorkárov ale inak som sa bavil. Herci hrali skvelo a moju pozornosť to udržalo dokonca kde som bol zvedavý ako to dopadne. Akurát na konci sa zachoval hl hrdina ako idiot ja by som prachy bral a nepýtal sa nič. U mňa zaslúžené 4*. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Dokonce horší než původní thajská verze, která mě taky štvala, ale aspoň měla propracovaný vizuál. Tohle je televizní céčko, direct-to-DVD film, kam tvůrci snaživě navíc zakomponovali debilního bratra (jako nemocného) a multikulturně černošku jako potenciální manželku. Fuj. Navíc mi hlavní představitel celou dobu připomínal Watsona, teda Martina Freemana. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

I když nejsem fanoušek remaků – a bez ohledu na to, že jsem ještě neviděl původní film – jsem si jistý, že kvality této předělávky jsou dostatečně vysoké na to, aby si hodnocení 75 % zasloužil. „13 Sins“ je snímek, který přece jen v rámci amerických předělávek docela vyniká. Má slabší momenty a v závěru to začíná být možná až trochu moc rychlé, ale pořád je to výborná ukázka toho že remaky někdy nemusí skončit jako naprostý hnůj. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Keď Elliot vyberá pána Shawa z vane, mŕtvemu visí jazyk z úst, v ďalších záberoch už nie. (GabrielGabko)
  • V kaviarni Elliot stiahne šiltovku mŕtvemu dole na tvár a hneď v nasledujúcom zábere ju má vytiahnutú. Tiež sedí v úplne inej polohe, ktoré sa rôzne striedajú. (GabrielGabko)

Reklama

Reklama