Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ninja je legenda, která přežívá staletí. Ninja je pojem, který nahání hrůzu. Ninja je mistr, který pije ze staleté studnice předků. Haru je Ninja a dělá této privilegované kastě bojovníků pořádnou ostudu. Není to snad proto, že je bílý. Není to snad proto, že je blbý. Haru je jen trošku tvrdší. Když ho jako malé dítě přinesli do jednoho japonského kláštera, vzbudil pozornost. Nemá šikmé oči, ale i tak by z něho mohl být Velký bílý bojovník. Naštěstí se tak nestalo. Haru má sílu, Haru umí kolem sebe mlátit rukama i nohama, ale chybí mu trochu koordinace. Nejeden učitel při hodinách bojového umění svlékl kimono, odhodil katanu a utekl do pralesa. A k milosrdné harakiri se chystá i nejvyšší velmistr, protože se právě dozvěděl, že Haru chce do Beverly Hills, aby v nebezpečné misi holýma rukama srovnal tlupu banditů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (107)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nechutná prdel, někomu to asi přijde debilní jenže tenhle film se nesmí brát vážně. Smál se se fakt hodně a často. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ja si nemuzu pomoct, ale i kdyz to je desna hovadina, film jsme videl uz nekolikrat a vzdy se u nej perfektne bavim. Navic se dost mozna jedna o Farleyho nejzajimavejsi postavu. Jeho ninja je totiz desny hovado, ale zaroven se dokaze docela dobre pohybovat, kdyz prijde na nakou akci, coz je docela s podivem. Jinak pribeh se s nicim moc nesere a ve slusnym tempu utika, sem tam tu je nakej brutalni vtipek nebo parodie na kung fu filmy a ani ten Rock tu neni tak nesnesitelnej. Kvalitou film asi na 4* neni, ale ja se fakt vzdy bavim, takze je dam. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Ha,ha zase jeden snímek, v němž bylo na úkor nějakého děje až příliš mnoho smíchu. Bílý obtloustlý neohrabaný "COOL OUT" Ninja Haru určený těm skutečným ninjům pro jejich pobavení..Tento film už nikdy více, není to má parketa ani příliš odpočinková záležitost, na to je opravdu příliš prázdný..Ta jedna hvězda snad jen za nějaké ty hudební klipy, co zde zazněly a za pár rádoby vtipných a akčních scén.. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Kung fuck. :-( Viděno necelé tam u nováků s typicky česky debilním dabingem, zážitek pro vyčumněné. Škoda času, škoda slov... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Komedie jak se sluší a patří. Samozřejmě se nejedná o žadnou převratnou záležitost, ale Haru je úplně brutální nindža a některý vtípky sou fakt prvotřídní, jen je škoda, že to občas nerozjel ještě trošku víc, nicméne konečná bitka je excelentní ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, který je tak debilní, až je vtipný a nesmíte je brát zcela vážně i když tohle je opravdu silné kafe, ale pokud máte rádi držkopády a nemehla určitě se pobavíte alespoň trošku nad "Ninjovinou" Chrise Farleyho. ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl dát jednoznačně odpad,ale posledních 15 minut sem se dost dobře bavil a několikrát sem dostal záchvat smíchu.Přesto je to málo. ()

juta 

všechny recenze uživatele

No jo, jedna z těch komedií, která je založená na nemotorném chlapíkovi, kterého musí zachraňovat skutečný ninja, aby neudělal nějakou hloupost, to ale není vůbec jednoduché a právě na to většinou doplatí sám ninja. Pokud máte rádi podobné komedie o nemotorech, tak se vám rozhodně bude líbit i tato. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zesnulý komik Chris Farley svou živelnou komikou dokázal utáhnout i takovou podprůměrnou káru jakou je Tlouštík z Beverly Hills. Komedie je to díky němu svižná a místy velmi zábavná. Farley se i přes svoje kilogramy v akčnějších pasážích pohybuje velmi hbitě a strhává na sebe veškerou pozornost. Osobně by mě celkem zajímalo, jakým směrem by se ubírala jeho kariéra, kdyby před několika lety nezemřel. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Nevidím nič smiešne na obtlstnutom blonďákovi, ktorý robí kotrmelce a nemotorne šermuje katanou a celý sa pri tom trasie ako huspenina na tanieri. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Kruci ten špekoun mě fakt dostával a překvapil mě i Robin Shou kterýho znám z Mortal Kombat..prostě libová komedie miluju Duganovi filmy :))) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ujetá blbost s ninja tématem a tlustým bílím ninjou v hlavní roli. Bylo tu hned několik pasáží, u kterých jsem se docela pobavil, ale i těch u kterých jsem jen nevěřícně kroutil hlavou nad jejich stupiditou. Dennis Dugan to ovšem dokázal jakžtakž rovnoměrně rozprostřít do celého filmu, navíc obsadil i tehdy ještě přitažlivou Nicollette Sheridan. Přiznám se však, že asi nejvíc mě odboural samotný začátek a první polovina filmu. Ta druhá už byla poněkud slabšího rázu. Chris Farley si to viditelně užíval a tenhle nemotorný tlouštík si získal mé sympatie. Škoda, že tu více prostoru nedostal Robin Shou z Mortal Kombat. Za to Chris Rock tu byl úplně zbytečný. Průměrná záležitost, u které se člověk sice pobaví, ale jestli to potřebuju vidět někdy znovu…? ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Ehm... Hodně slabá komedie s prapodivnými triky a tlustým člověkem, který metá salta a dělá kung fu, naštěstí jeho parťák je docela sympaťák. Hodně prvoplánová sranda. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Nasmál jsem se moc tohle je prostě hroší máma a ne ninja ale povedena komedie sice starší ale nápaditá. ()

Reklama

Reklama