Reklama

Reklama

Justin Timberlake - Mirrors

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební / Drama / Romantický
USA, 2013, 8 min

Recenze (24)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Justina Timberlakea nijak zvlášť nemusím, i když uznávám, že songy má chytlavé, stejně jako většinu klipů. Mirrors mě při prvním zhlédnutí chytlo a i ten klip se mi hodně zalíbil. Ten týpek je fešný:) Taková další verze písničky od Katy Perry "The one that got away." ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Slabší chvilka pro Justina. Absolutně nechápu co tímto hudebním počinem chtěl říci, zvláště, když o něm vím, že má svá hudební videa do detailu "zmáklá", nechybí jim režijní načasování a cit a také neotřelá vizuální stránka. V počinu "Mirrors" jsem tyto vytříbené nuance hledal marně. Písnička je to natolik natahovaná a obyčejná, že než skončí, tak několikrát usnu a uzívám se k smrti. S tímhle u mě kudrnáč neuspěl. Jsem u něj zvyklí na větší hudební terno. Mé hodnocení: 20% ()

Handle 

všechny recenze uživatele

S Justinem Timberlakem mám tak trochu problém - nevadí mi jako zpěvák, ale většina jeho písní mě nezaujme. Mirrors je však zrovna poměrně dobrý song, jen ten klip mě až tak nebaví. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Veľkoleposťou, sa klipom z druhého desaťročia nového milénia, zrejme máločo minulého vie postaviť. Príbehy ale viaznu. ()

mad_ness 

všechny recenze uživatele

Ženáčovi Justinovi to tuším ide oveľa lepšie. Choreografia je podarená, začiatok pesničky naozaj dobre naladí a pri pokračovaní nesklame, inak by som to bola vypla, ako mám vo zvyku. A klip je síce tak trochu gýč, ale páčil sa mi. Pekne, Justin. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Pěkný příběh jedné nevšední lásky. Love songů není asi nikdy dost a protože jsem docela konzumentem takových songů (tedy vždy tomu tak bylo, ale poslední dobou se "zlepšuji" i v jiných odvětvích), tak je to něco pro mě. Justin Timberlake je podle mě jeden z mála těch talentovaných hudebníků(disney éry), který většinou uchvátí (a to se nezmiňuji o hromadě dalších věcí, které mu jdou také - ke konci klipu opět jeho skvělý taneční um). Je jen škoda, že má asi zaplacenou skvělou publicitu (rádia, televize, časopisy apod.), protože takhle ohrávat dobrý song docela omrzí. Ale po časech si pustit tento klip nemusí být vůbec marná vzpomínka. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Já tedy od Justina snesu tři písničky z celé éry jeho kariéry, neboť takovýhle falzetek upřímně nesnáším,a nyní jsem s potěšením zaznamenala, že snad už by se mohlo kvikotající období odebírat na ústup. Tudíž -klip jako takový se mi velmi líbil, všichni zestárneme a vzpomínky s námi. Škoda posledních dvou minut, tenhle konec písničky je tam jako pěst na oko a celkově ji ruší. ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Justinův doposud nejlepší singl a zároveň nejlepší komerční song roku 2013. Videoklip je taktéž naprosto okouzlující a podmanivý. JT v něm opět dokázal, že je nejen vynikající zpěvák, ale i tanečník. Od rozpadu *NSYNC vystupuje tento člověk jako inteligentní a elegantní umělec a musím uznat, že je pro mě docela často velkým zdrojem inspirace. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Videoklipy se starejma lidma ve zpomalenejch záběrech nemám rád, asi nechápu jejich vyznam. Ta část s mladejma taky nuda jak cyp. A tancující interpret mezi zrcadlama taky nemuže zaujmout. Timberlakova hudba docela ujde, docela, ale neni to vyloženě +. Takže je to o ničem. ()

Neotom 

všechny recenze uživatele

Podle mého názoru jeden z nejlepších hudebních videoklipů všech dob. Vynikající skladba, text i samotný videoklip. 100% ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Tenhle song patří mezi mé oblíbené od Justina Timberlaka. Skvělý texty , krásně zazpívaný , úžasný videoklip. Podle mě rozhodně 100%. ()

VojtaMarek00 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že tenhle klip mě... zklamal. Čekal jsem víc. Timberlakea mám opravdu rád, ale to, že s tímhle vyhrál hlavní cenu MTV -VMAs? Nezasloženě. ()

Reklama

Reklama