Reklama

Reklama

Rihanna feat. Calvin Harris - We Found Love

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2011, 5 min

Obsahy(1)

Ve videu Rihanna společně s modelem Dudleym O'shaughnessym hraje mileneckou dvojici. V první části videoklipu se líbají, užívají si společné chvíle, tančí, milují se. Od druhého refrénu jsou zachyceny hádky, užívání drog, Rihanna zvrací na chodník. Vztah prochází krizí. (dominikciz)

Recenze (9)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ak sa vám mladým, už aj Rihanna snaží klipom predostrieť komplikácie dnešného ,,teen,, života a vy to aj tak nepochopíte... ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Snůška keců na začátku klipu - tak trochu záměrně autentických - mě za srdce nechytla. Podobně jako vlezlý a nepříjemný hlas i vzezření Rihanny (a to se asi nikdy nezmění). Záměrně nehodnotím odpadem, jelikož takové hodnocení si to nezaslouží. ()

Reklama

Handle 

všechny recenze uživatele

Hm, hm, uznávám, že We found love je celkem povedená. Sice bych si asi píseň do mp3ky nedal, ale video je opravdu výborné. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Za ten koniec dám aspoň jednu hviezdu, lebo aspoň to ukázalo, ako môžte po niečom takom, čo bolo v deji dopadnúť. No ten dej bol akoby slobodný, odviazaný, vôbec sa nehľadilo na tú chorobnosť všetkých tých zvráteností sekundu od sekundy. Keď si to spojíte s tým, ako žije, tak akoby to bol obraz jej, úspešnej speváčky a pritom akoby ľahkej ženy, drogovo závislej, ktorá sa len zabáva, nevkusne oblieka, nevkusne doriaďuje telo, ono tento klip je celkom dobrým vystihnutím dnešnej doby a mládeže v krajinách takzvaného Západu a môžno aj iných krajín. Hudba a klip v súzvuku ako zlý pokus napodobniť Requiem za sen. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Rihanna byla s touto skladbou na prvním místě v hitparádě Billboard Hot 100 10 týdnů. (dominikciz)
  • Píseň byla původně určena pro Leonu Lewis, ale jelikož Calvin Harris - autor písně - vyrazil s Rihannou na tour a Leona nechtěla "We Found Love" použít jako pilotní singl, nazpívala ji nakonec Rihanna. (dominikciz)
  • Videoklip vyhrál v roce 2013 mimo jiné také Grammy pro nejlepší krátký videoklip. (..Lucas..)

Reklama

Reklama