Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Měli bychom vždy usilovat o jednotu. Je to naše jediná cesta k přežití. Jednota je poetický, ale přesto velmi racionální snímek Shauna Monsona. Po svém průkopnickém filmu Pozemšťané odhalujícím drsnou realitu začal psát druhou část své trilogie o lidech, zvířatech a životním prostředí. Trvalo mu sedm let, než dokončil scénář a další dva roky než natočil film s hudbou skladatele Mobyho a komentářem přesně stovky hollywoodských hvězd, z nichž každá namluvila právě jednu minutu filmu. (Academia Film Olomouc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

coscarelli 

všechny recenze uživatele

Shaun ma uplne rozpolozil, dusevne i fyzicky a hned zjednotil. Nadhera!!!! - Rybky v poslednych minutach ma prinutili na preklik, toto sa nedalo, pozn red. a nech mi nik nevravi ze je to normalne, take veci ma vedia nasrat, a riadne !!!! ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Vojny, nenávisť, separácia, dominancia vo svojej podstate sme sa nijako nepohli od dávnej minulosti. V piatich bodov (Cosmic, Mind, Body, Heart, Soul) dokument rozoberá túto problematiku, a snaží sa prebudiť lásku a súciť medzi nami. A to, ako s tým súvisí živočíšna strava. ()

Reklama

Reklama