Reklama

Reklama

Méďa 2

Trailer 2

Některým plyšovým medvědům nestačí, že umí chodit, mluvit, hulit a milovat se s prsatými blondýnami. Někteří si dokonce chtějí pořídit vlastní dítě! Mimořádně úspěšná komedie Méďa názorně předvedla, že když jste z plyše, nic vás nezastaví, aspoň co se humoru týče. Dobrou, i když možná i lehce znepokojující zprávou je, že v pokračování se Méďa Ted vydává v doprovodu věrného parťáka Johnnyho v podání Marka Wahlberga ještě o pár kroků dál. Dobré příběhy končí svatbou, ten náš jí začíná. Urostlé a blonďaté pokladní Tami-Lynn nevadí, že je její manžel chlupatý po celém těle a navíc měří o metr a půl míň než ona. On by jí na oplátku chtěl dopřát miminko, jenže jaksi technicky... plyšák a lidská bytost... Nakonec se rozhodnou pro umělé oplodnění. A v okamžiku, kdy Ted s Johnnyho pomocí má potřebné sperma takřka na dosah ruky (či spíše packy), zařehtá úřední šiml, který rozhodne, že medvěd původem z hračkářství nemá na potomky nárok. Jenže Méďa a Johnny jsou hromský kámoši, jen tak něčeho se neleknou, a tak si najmou právničku (Amanda Seyfried). Je blonďatá, okatá a taky trošku hulí, takže veskrze sympatická. Nesourodá trojka se pustí do předem prohraného boje s takovou vervou, že se nebudete stačit divit. Sice jim to možná k vítězství nepomůže, ale hlavně že bude sranda. (CinemArt)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (728)

H34D 

všechny recenze uživatele

První Ted, ač velmi originální a sledované dílo, nepředstavoval úplnou trefu do černého, neboť namísto údernosti Family Guye přinesl otravně korektní film, který se nedokázal vyhnout hollywoodským klišé. Ted 2 ze stejného konceptu příliš nevybočuje, ale hned po chvilce je znatelné, že umí to samé udělat znovu a lépe. A právě i to málo dokáže v sequelu příjemně překvapit. Kéž by Seth MacFarlane vybočil z hranic korektnosti ještě více a vytvořil by skutečně něco tak absurdního jako je hraný Family Guy. O tom, že by to šlo nepochybuji, protože náznaky tady jsou. Osobně mi činí radost i jen to, že ve filmu poznáme známé hlasy nejen z Family Guye, ale i American Dad. Celkově je Ted 2 velká pohoda a za Liama Neesona zaokrouhlím hodnocení nahoru. 7/10 ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Neměla bych si stěžovat, protože jsem chtěla duchaprázdnou vypalovačku na vypláchnutí mozku, čehož se mi přesně dostalo. Ale i ve stavu totální otupělosti nešlo přehlídnout, že příběh neexistuje, je to jen sled historek, kde největší díl legrace představuje, že plyšová hračka mluví sprostě a chová se jak tupý buran. A tak pořád dokola a dokola. Jeho absurdní manželství je důležité jen proto, aby ho vyslalo na cestu. Jinak s manželkou nemají žádný vztah (jaký taky mít vztah s plyšovou hračkou?). Vrcholem trapnosti jsou sentimentální kecy u soudu, kdy se tahle nesoudržná trapárna ještě navíc začne tvářit pateticky. ___ Snad jen pár scének z Comiconu bylo k pousmání, jinak je to pubertální srandička plná exkrementů. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jo, na jedničku to nemá. Ted a Mark jsou sice stále cool a některé hlášky a scény se pořád pohybují na hranici geniality, jako celek je to ovšem až příliš roztahané a roztříštěné. Je tu totiž řada naprosto zbytečný scének, jež příliš nefungují a pohybují se téměř i na hranici trapnosti. Taková zápletka okolo zbytečného Ribisiho tu byla vyloženě navíc. MacFarlane by i přes svoje nesporné nápady a výtečný komediální timing zkrátka potřeboval za svými zády člověka, který by ho držel na uzdě a podržel by stopáž i příběh v malinko přijatelnějších mezích. V letošní komediální bídě jde ale pořád o nadprůměr. Jen už to prostě nešlape, jako před lety. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

O chlp lepšie, vtipnejšie a krajšie (Amanda!) ako (tiež výborný) prvý diel. Seth MacFarlane sa mi znova trafil do noty. Zožral som mu aj (podla niektorých nevydarení) A Million Ways to Die in the West. Režisér, scenárista, producent a aj herec v jednom postavil príbeh, no postavil, vo filme postaví vela vecí, ale príbeh šlape asi tak na pol plynu, ale cele je to tak nabité rôznymi dobrodružstvami, atrakciami, odkazmi, ale hlavne (štipľavým) humorom a vydarenými vtipmi, že keby mi trebalo šťať, radšej to pustím susedovi do kyblu s kolou, ako keby som mal čo i len minútku zmeškať. Kráľovsky som sa rehotal a bavil, Amanda Seyfried je pre mňa ešte krajšia ako Mila a výborne tam sedí. Aj jej Glumovské oči. MacFarlane ako je uňho zvykom, odkazmi na filmy znova zabodoval. Minimálne deveťdesiat percent som ich chápal a moje hodnotenie, tiež bude podobné. 90% - 5* ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„POZORNOST CELÉ ZEMĚ UPOUTAL SOUDNÍ SPOR O ROZŠÍŘENÍ PŮSOBNOSTI OBČANSKÝCH PRÁV…“ /// Honění, lízání šedivky, píchání mrdavejch vočí… Ted a jeho sexy paní stojej před problémem. Kupodivu to není neplodnost, ale boj o občanský práva! Všichni jsou nabušení nechutnejma kecama, což je fór jako prase. Jestli je to někomu málo, ještě maj v záloze chování „jako debil“. Navíc natáhnout komedii o vulgárním plyšákovi na hodinu padesát mi taky nepřijde jako vrchol inteligence. A přitom mně na začátku vůbec nebylo jedno, jestli je medvěd osoba nebo věc. Věřil jsem, že důležitý bude, jestli ve mně dokáže vzbudit lásku (nečum debile, teď ti má ukápnou dojetím slza!). Uznávám, že trošičku se mu to podařilo… (ty vohrnutej čuráku!) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Potřebuju se vyrovnat s faktem, že můj plyšák nemůže mít děti. 2.) Základem našeho manželství je hulení. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (112)

Zajímavosti (32)

  • Když právnička Samantha (Amanda Seyfried) volá právníkovi Patricku Meighanovi (Morgan Freeman), aby si domluvili schůzku, má její laptop tmavě modrou barvu. Nicméně v další scéně už je čistě bílý. (luka4615)
  • Natáčelo se od července do listopadu 2014 v Bostonu, New Yorku a Los Angeles. (jenik71)

Související novinky

Co čeká Liama Neesona?

Co čeká Liama Neesona?

22.09.2015

Jak jste se mohli dočíst včera, televizní verze 96 hodin se obejde bez Liama Neesona. Třiašedesátiletého drsňáka ale budou plná kina, nedávno totiž dotočil drama Silence Martina Scorseseho (Vlk z… (více)

10 nejlépe placených herců roku 2015

10 nejlépe placených herců roku 2015

06.08.2015

Časopis Forbes i letos vytáhl kalkulačku, aby dal nám na vědomí, kterým hereckým tvářím máme závidět výplatu za první polovinu roku. Kdo usedl na trůn? Podle očekávání Robert Downey Jr., který letos… (více)

Neeson a drogová ponorka

Neeson a drogová ponorka

25.03.2015

Liam Neeson nedávno prohlásil, že hodlá zhruba do dvou let seknout s akčními rolemi. Koneckonců už mu je 62 a nemá fyzičku jako třeba Stallone, není tedy divu, že se pomalu přesouvá k o něco… (více)

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (více)

Reklama

Reklama