Reklama

Reklama

Peelers

Trailer 1

Blue Jean, majitelka striptýzového baru v malém městečku, je z finančních důvodů nucena klub prodat a pořádá tak rozlučkovou párty pro všechny zákazníky. Tu si nenechají ujít ani místní horníci, kteří právě narazili na ropu a chtějí to patřičně oslavit. Nikdo z nich ovšem netuší, že kromě dobré nálady z vidiny zisku, s sebou přinesli i virus neznámého původu, který mění lidi na agresivní bestie. Blue Jean tak musí spojit síly se svým věrným personálem a bránit se vším, co mají po ruce. Brzy je však jasné, že tuhle noc neodbíjí poslední hodiny pouze pro klub. (Hernycztek)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (16)

Hernycztek 

všechny recenze uživatele

Chtělo by to doplnit žánr komedie, aby to nebylo matoucí, protože to je pojato hlavně zábavně. Nazval bych to jako komediální zombie splatter, kde netečou jen proudy krve, ale i proudy hnusné černé hmoty, která dělá z lidí agresivní zmetky. Rozebírat nějak detailně herecké obsazení nemá moc cenu, jsou to všechno neznámá jména, ale dalo se na ně koukat, vyloženě žádný nesympatický obličej tu není. Celé se to odehrává ve striptýzovém baru, z čehož plyne, že jsou k vidění obnažené slečny všeho druhu, jejichž vzhled musí posoudit každý sám. Není nouze o v celku kvalitní gore, ani vtipné hlášky, které jsou v každé druhé scénce. O ty se starají hlavně nabušenej zelenookej vyhazovač a mladej ,,výtržník". I když je na první pohled vidět nízký rozpočet a amatérismus, potěší kamera, která se netřese a není to rozmazané, ačkoliv je většina filmu točená v tmavších prostorách. Možná to chtělo o 15-20 minut kratší stopáž, ale kdo od toho nebude očekávat kdovíjaký horor, nebude zklamán. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na kanadském snímku „Peelers“ oceňuji skutečnost, že je docela odvážný v ukazování nahoty, ale není to něco, na čem by se dal stavět úspěch jakéhokoli hororu. Uzavřené prostředí filmu sluší, ale neděje se zde prostě nic, o by bylo až tak zajímavé, co by vás vyloženě přikovalo k židli. Sem tam vás potěší trochu toho humoru, ale je ho málo na to, abyste se dobře bavili. ()

Reklama

Martin29 

všechny recenze uživatele

Námět podobný jako zde http://www.csfd.cz/film/232104-svudne-zombie/komentare/. 4 dělníci najdou v jakémsi dole něco co si myslí, že je ropa. Jdou to oslavit do striptýzového klubu,který po tomto vystoupení zavírá. Později se tam nakazí a napadnou účastníku klubu. Na Kanaďany docela slušný horor hodně gore a docela slušná vyvražďovačka. Velkým plus to u mě získává za tu těhotnou co chcípla štvala mě hned o začátku. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Známy striptízový klub Titty Balls je v malom mestečku vyhláseným miestom, ale nanešťastie prišla jeho posledná noc, pretože vlastníčka je nútená predať ho. Na poslednú udalosť prichádzajú aj robotníci z miestnych baní, ktorí sem prichádzajú osláviť svoj dôležitý objav, ktorý je pre nich cestou k bohatstvu. Tento objav je však aj pôvodom neznámej infekcie, ktorá začne návštevníkov meniť na krvilačné príšery. Vlastníčka sa preto musí spojiť s verným personálom a bojovať proti horde nakazených zákazníkov. - Tento horor patrí medzi tie lepšie kúsky od Uncork'd Entertainment, aj keď sa opäť nejedná o žiadne velké dielo, ale len o zábavu doplnenú o velké množstvo krvi. V tej spočíva aj problém, ktorým je nepríjemný digitál, ktorý sa však strieda s celkom kvalitným gore, takže neviem, prečo to tvorcovia zbytočne kombinovali. Pani Wren Walker v hlavnej úlohe podala na to, že je to jej celovečerný debut, dosť dobrý výkon. Celkom dobre funguje vtipný úvod, kde sa o zábavu starajú hlavne robotníci. Natočené je to v rámci možností dobre, aj keď sa to väčšinou odohráva v prítmí. Je to amatérska robota, ženy tiež nestoja za vela, je to aj dlhšie, než by bolo treba, ale aspoň sa režisér vyhol Found Footage forme, ktorú použil vo svojom debute, takže nejaký mierny progres sa dá oceniť. + herec z iZombie a Dead Rising ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Kdyby režie nezprznila úvodní pecku Eyes On Fire nějakými anonymními flundrami s falešnými cecky a komerčními kérkami, a kdyby Wren Walker nebyla celou dobu tak příšerně zmalovaná a neměla umělý řasy, dal bych rád čtvrtou, ale takhle nemůžu, kvůli pokřivený estetice, to je snad jasný. Jinak ale přesně ten druh béčka jaký mám rád, nečekané překvapení. Velká plus jsou nemilosrdnost se všemi postavami, drsný humor, i pár dobrých hlášek (třeba "prostě se na pódiu vyser"). Ke konci sice scénáristovi trochu došla šťáva, ale celkově nadprůměrně zábavná a záživná záležitost, která kdyby se narodila o nějakých dvacet járů dřív, mohla se stát třeba i kultovní. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Vyčištění interiéru trvalo více jak týden, protože v krvi bylo mnoho oleje. (Kudly4)
  • Střelba probíhala v uzavřeném baru, ale někteří kolemjdoucí si mysleli, že se otevřel nový klub a pokoušeli se dostat dovnitř. Někteří byli ochotni zaplatit. (Kudly4)
  • Baseballová čepice a dres hlavní postavy „Roadkill“ je název skutečného baseballového týmu, do kterého patří režisér i scenárista. (Kudly4)

Reklama

Reklama