Reklama

Reklama

Poslední dva roky se Ben (Kevin Hart), strážný ze střední školy, snaží dokázat detektivu Jamesovi (Ice Cube), že není blázen jenom do počítačových her, ale i do detektivovy sestry. Když Bena konečně přijmou na policejní akademii, James ho posadí na místo spolujezdce služebního auta, aby ho pořádně vystrašil a ukázal mu, že na práci u policie nemá. Události divoké noci je ale zavedou k nejnebezpečnějšímu zločinci ve městě a James na vlastní kůži pozná, že Ben nemá od prudkých slov daleko k činům. (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (184)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $134,202,565Tržby Celosvetovo $153,690,846Tržby za predaj Blu-ray v USA $10,831,756Tržby za predaj DVD v USA $20,956,592║ klasická americká výplachovka, ktorá ponúkne len povrchný ukričaný humor, ďalšia zbytočnosť, neviem na aké dno sa chcú američani z úrovňou komédii dostať /35%/ ()

curil 

všechny recenze uživatele

Chvíli mi trvalo, než jsem přivykl "černoušskému" humoru a celkové ukřičenosti celého filmu. Když už té akce v příběhu něco chybí, tak se nahradí otřelými dialogy a vtípky. Celkově film ale není špatný, bavil jsem se poměrně dobře. Jen už tu všechno bylo v podání průkopníka tohoto stylu Eddieho Murphyho. Kevin Hart a Ice Cube je rozhodně dobré herecké spojení. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Pro zasvěcené určitě postačí, když napíšu, že se jedná o komedii s Kevinem Hartem, Ice Cubem, režírovanou Timem Storym. Naštěstí to není vyložené peklo, ale celá první věta, dokonale vystihuje kvality filmu. Jako přesvědčení pomůže i trailer, který přesně ukazuje, jaký film je a pokud se divák zeptá, proč tohle neustále vzniká, stačí se podívat na náklady a tržby. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Od Ride Along jsem dostal přesně to, co jsem očekával. Blbý na tom je, že jsem neočekával vůbec nic dobrého, a to se bohužel vyplnilo. Černošské komedie mě sice tedy nejspíš nikdy neposadí na zadek, což ovšem neznamená, že mě nemohou pobavit. Tohle je ale tak tuctová a nezábavná podívaná, že jsem až čuměl, jak moc jsem se u toho trápil. Jeden negřík strááášně moc drsný polda, druhý negřík malý, užvaněný nekňuba, a i když se neustále mezi sebou slovně špičkují a nemají se rádi, tak přes všechny nezdary a rozepře nakonec společně přeci jen zločinu utnou tipec a bok po boku, jako nejcoolovější parťáci, mohou směle dál vykročit k druhému dílu. To, že jde už o po miliontý omleté téma by ale ještě nebyl asi ten největší průser, daleko horší totiž je, jak to celé ani trochu nefunguje. Zápletka je fakt blbá, až to bolí, neskutečně předvídatelná, bez tempa a v podstatě i bez akce a napětí. Veškeré postavy se pak chovají strašně naivně, ústřední duo je navíc otravné jak hemeroidy, ukecaný Hart mě jako vždy vytáčel až k posrání a Cube ty svý správňácký drsňáky už taky seká pořád stejně jako Baťa cvičky, navíc mi přišlo, že to mezi nimi ani příliš nejiskřilo a nakonec to nejpodstatnější, ono to celé nebylo vůbec, ale opravdu vůbec ani trochu vtipné. Použitý humor vyzněl prostě většinou zcela trapně, anebo v tom lepším případě vyšuměl úplně do prázdna, ale prostě ten film po této stránce naprosto selhal. Já tedy dokážu respektovat, že cílové publikum se může u této krimikomedie možná i pobavit, nebo si ho dokonce i užít, ale mě tento typ snímků už spíš ubíjí, takže ode mě tato taškařice doporučení určitě nezíská, neboť nepřinesla vůbec nic nového a navíc není ani trochu vtipná. ()

Dyas 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to připomnělo policajty na baterky. Jako komedie to není špatné a pokud se někomu líbili právě ti policajti, neměl by mít u tohoto filmu problém. Ice Cube je neohrožený policajtský frajer a Kevin Hart "baba", která se snaží ze všeho vykecat. Celkově to má nevýrazný a jednoduchý příběh. Naštěstí se to dobře sledovalo a vtipné scény tam jsou. Taková průměrná komedie. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Hlavné filmovanie sa začalo 31. októbra 2012 v Atlante a po 35-tich dňoch skončilo 19. decembra 2012. V prvý natáčací deň CBS Atlanta vyslala varovnú správu, že v štvrtok 1. novembra budú v obchodnom dome simulované prestrelky. (martin5504)

Reklama

Reklama