Reklama

Reklama

Poslední dva roky se Ben (Kevin Hart), strážný ze střední školy, snaží dokázat detektivu Jamesovi (Ice Cube), že není blázen jenom do počítačových her, ale i do detektivovy sestry. Když Bena konečně přijmou na policejní akademii, James ho posadí na místo spolujezdce služebního auta, aby ho pořádně vystrašil a ukázal mu, že na práci u policie nemá. Události divoké noci je ale zavedou k nejnebezpečnějšímu zločinci ve městě a James na vlastní kůži pozná, že Ben nemá od prudkých slov daleko k činům. (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (184)

curil 

všechny recenze uživatele

Chvíli mi trvalo, než jsem přivykl "černoušskému" humoru a celkové ukřičenosti celého filmu. Když už té akce v příběhu něco chybí, tak se nahradí otřelými dialogy a vtípky. Celkově film ale není špatný, bavil jsem se poměrně dobře. Jen už tu všechno bylo v podání průkopníka tohoto stylu Eddieho Murphyho. Kevin Hart a Ice Cube je rozhodně dobré herecké spojení. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nebylo to nejhorší. Tak nějak bych souhlasil s tím co napsal stuntmanMIKE. Akorát dodám, že podobný druh humoru opravdu není zrovna mým šálkem čaje a i když se oba hlavní představitelé snažili, tak mě bůhvíjak nepřesvědčili a nepobavili, ale zase jak jsem uvedl viděl jsem i podobné o dost mizernější filmy a tenhle zase až tak špatný nebyl. Jak už bývá zvykem silnější situace a hlášky střídají ty slabší. Prostě celkově nevyrovnané, ale tak dobře dokoukat to jde a vážnější újmu to při tom způsobit nestihne.40% ()

Reklama

Daryl.Dixon 

všechny recenze uživatele

Už jsme si zvykli na hru zlej polda a hodnej polda. V tomto případě to byl zlej polda a dementní polda. Asi museli jít v Americe s dobou, protože každou chvíli v televizi vídáme drsné americké poldy, kteří shazují nebezpečné vozíčkáře z křesel poté, co jim zákeřným útokem ze zálohy najedou na botu, nebo rozstřílí maminu v autě s dítětem, protože si při jízdě spletla před Bílým domem směr. No, tvůrci prostě musí jít s dobou a své filmy přiblížit realitě, tak se na ně nezlobme. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Je těžko pochopitelné, že producenti investují do podobných chujovin, jimiž je kinematografický trh prosycen (po zjištění výdělku beru zpět, kdo na tohle probůh šel do kina?!). Jako EU diktuje, kdo bude pěstovat cukrovku, tak nějaký ten kápo v Hollywoodu by měl omezit podobně připitomělé filmy, kde jsou dva flojdové, jež všechny zachrání a následně jsou plácáni po zádech kolegy, kapitánem ba afroamerickým prezidentem! Bohudíky tomu nelze upřít jakous takous humornou složku, jež rozkládá alespoň část divákova nevole. 46% Celosvětový výdělek k 8. 4. 2014: $148,482,227, což je 5,94 násobek budgetu ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Absolutně nesourodá dvojice, kdy jeden je drsným policajtem a druhý pařmen videoher a čerstvým uchazečem na policejní akademii. Detektiv James dává Benovi jeden den a je přesvědčen, že ho jeho nadšení opustí. Zprvů má Ben velké problémy s autoritou, ale postupem času zjišťuje drobné střípky do skládačky, kterou řeší James. 40% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • James Payton (Ice Cube) ve filmu řídí Dodge Charger SRT-8 o obsahu 5,7 litru. (Mitin)
  • Během rozhovoru o gangsterovi Omarovi se Ben ptá, zda má jizvu na tváři. Jde o odkaz na postavu jménem Omar Little. Omar je zápornou postavou seriálu The Wire s jizvou na tváři. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama