Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

První láska je nezapomenutelná. Připomíná jízdu na horské dráze, kdy člověka ovládají síly, proti nimž je bezmocný. Davidovi a Jade se právě tohle přihodilo. Podle slavného stejnojmenného románu Scotta Spencera vznikla plnokrevná romance, která vám připomene nebo ukáže, jak mocné a magické je období první zamilovanosti. David (Alex Pettyfer) a Jade (Gabriella Wilde) jsou spolužáci, čerství absolventi střední školy, ale to je to jediné, co je spojuje. Jade vyrůstala v přepychu, opečovávaná starostlivými rodiči, kteří jí nalinkovali kariéru lékařky. David má za sebou jeden drobný střet se zákonem, pracuje s tátou v jeho autodílně a na budoucnost radši nemyslí. Když mezi nimi při náhodném setkání přeskočí mohutná jiskra, nedívají se napravo ani nalevo a s nasazenými růžovými brýlemi kráčí vstříc šťastné společné budoucnosti. Neuvědomují si přitom, že existují lidé, kteří jim jejich vztah nepřejí a udělají všechno proto, aby ho zničili. Říká se, že láska hory přenáší, ale jsou věci, se kterými si poradit nedokáže. (CinemArt)

(více)

Videa (18)

Trailer 2

Recenze (162)

emma53 

všechny recenze uživatele

Občas potřebuji nějakou pohádku pro velký holky a tak jsem si vybrala vysloveně cíleně tuhle romantiku, které tam byl celý kopec se vším, co k tomu patří. Jasně, že to byla šablonka, ale moc hezky se mně dívalo na ten zamilovaný pár. Lidi, vždyť ty první lásky jsou nejkrásnější a kdo to zažil, tak se nemůže vyhnout trochu té nostalgii, to snad ani nejde:-) Alespoň já jsem nechtěla. K tomu bezvadná muzika, co víc jsem si mohla přát:-) ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

První polovina pěkná - typický slaďák, prožívání první zamilovanosti, první skutečné užívání si života. Chvílemi mi to připomínalo Zápisník jedné lásky. Nicméně druhá polovina byla až moc překombinovaná, s příliš mnoha zvraty. Ale pár byl sympatický, vedlejší postavy také, akorát otec by potřeboval odbornou pomoc. Lepší 3*. ()

Reklama

peetriss 

všechny recenze uživatele

Nakonec, proč ne? Jsem tolerantní člověk a občas neuškodí, vyskytne-li se film plný té nejnaivnější romantiky, který skrz svou růžovou optiku přehlíží i mnohé nedokonalosti scénáře. Své obecenstvo si jistě najde, navíc Shana Feste na režisérském postu zásadně neselhala a hlavní dvojice Gabriella Wilde a Alex Pettyfer si sedla. Nekonečná láska je takovým konzumním a moderním Romeem a Julií, bez tragického konce, které, pravda, uspěje zejména u něžného pohlaví. I když - sám sebe musím pokárat za ne zcela šťastné přirovnání - Romeo a Julie je přecejen na o tisíc tříd vyšší úrovni. Film jako stvořený pro romantické letní večery, chcete-li potěšit svou drahou polovičku, a který podle mě ani mužům nepřivodí trauma (na rozdíl od některých jiných limonád). ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Modernejšie poňatie "klasiky" od Zefirelliho, ktoré síce oplýva gýčom a klišé, ale celé to na diváka pôsobí milo a miestami aj zaujímavo. Originál mal ale lepšiu atmosféru a nedržal sa tak kŕčovito sterilného scenára. Dosť mi vadili občasné totálne nelogickosti, ako napr. keď hlavná 17-ročná hrdinka príde na párty a povie, že toto som prešvihla....ako by mala 60 a život jej práve končil....a pod. Hlavný párik sympatický. Nenadchne, ale aj poteší. Priemer v rámci romantiky. 55 % ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Remake stejnojmenného snímku z roku 1981, natočený podle knižní předlohy od Scotta Spencera, má v jádru věci značné odlišnosti, proto by asi bylo dobré vidět filmy oba. A tak tu máme opět zamilovaný mladý pár, kterému nepřeje otec dívky. Vyprávění příběhu je očekávaně modernější. Vlastně se tvůrci původní film nijak nesnažili kopírovat a šli si striktně svoji cestou. Snímek je mnohem vlažnější a to hlavně co se týče sexuálních scén. Tady oko voyerovo hodně pohoří. Celá koncepce se přesto veze v solidnosti a co si budeme povídat, příběh nejen stále aktuální, ale ve své podstatě i nadčasový. Dramatizace budí umírněnější dojem a týká se to i samotného závěru. Jestliže u původního snímku u romanticky založených divaček na konci filmu slzička ukápla, tady se to bohužel nestane. Škoda, byla šance romantickou atmosféru navýšit a stal se opak. Svůj potenciál však snímek má. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení začalo v květnu 2013 v Georgii a skončilo v červenci téhož roku. (Cheeker)

Reklama

Reklama