Reklama

Reklama

Když už Nick, Dale a Kurt mají až po krk toho, aby se věčně zodpovídali svým nadřízeným, rozhodnou se ve filmu Šéfové na zabití 2 začít podnikat na vlastní pěst a být vlastními šéfy. Ale prohnaný investor jim záhy podrazí nohy. Podvedení, zoufalí a bez šance na dosažení spravedlnosti právní cestou všichni tři rádoby podnikatelé zosnují pošetilý plán na únos investorova dospělého syna, za jehož výkupné chtějí znovu získat kontrolu nad svou společností. (Warner Bros. CZ)

(více)

Recenze (468)

POMO 

všechny recenze uživatele

Dobre obsadené (vrátane vedľajších rolí), menej predvídateľné než by ste čakali a prekvapivo sprosté. Bez oddychovej pauzy, non-stop zábavné. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Název tentokrát naprosto dostál obsahu, protože tihle Šéfové jsou opravdu příšerní! Zatímco jednička měla alespoň nepatrně zábavnou, ucelenou a vcelku originální kostru a pár neotřelých nápadů a vtipů, dvojka útočí jen snůškou trapných, narychlo slepených a z prvního dílu vesměs recyklovaných mazlavých hoven, tak typických pro dnešní holyúdský bliják s přídomkem kokotmédie. A tak se dva trestuhodně nevyužití sympatičtí herci s nesporným komediálním talentem a jeden opravdu iritující, debilní zakrslý vřeštivý pičus, za kterého se stydím ještě teď, ponižují (tedy kromě toho pičuse, ten je ponižující už svou existencí) v ultimativně dementní hovadině, u níž mi za celých sto minut cukalo v mimických svalech výhradně jen tehdy, když jsem z pocitu trapnosti krčil obličej odporem. Myslím, že pan Válec, jakož i božský pan Omámený tohle rozhodně nemají zapotřebí. Sice to spolu se sympaticky hrajícím Kryštofem Borovicí zastavili asi tak na tři cenťáky řídkých sraček od naprostého dna žumpy, ale když vidím, jak to tu ta kohorta retardovaných smíšků zase dostala do červených čísel, nevěřícně kroutím hlavou s biblickou otázkou „Quo vadis, sysle pro tumor?“ na rtech. Alespoň se už ale vůbec nedivím, proč tu třeba takový odpudivý zhnisaný strup jako Birdman atakuje nejvyšší pozice. Nacházím se holt ve vybrané společnosti bezprecedentně vkusných a neoddiskutovatelně moudrých filmových kritiků. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem to, ale bavil jsem se vydatně. Honička s vlakovým přejezdem, auto v kleci, komplet Jenn, dialog Kevina Spaceyho, postava poldy, jen kdyby byla trošku menší kadence keců to by nebylo od věci ()

Toren 

všechny recenze uživatele

5/10. Slušně přisprostlé pokračování, kde překvapí hned několik šikovných twistů. Ale v rámci žánru nikterak vybočující. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale mám ten pocit, že dvojka je o dost ujetější, jak jednička. S tím taky přichází více ztřeštěnější trojka, šílenější situace a chvilková demence těch tří, která mě chvíli, co chvíli, neskutečně rozčilovala. Nicméně právě ti tři jsou sympaťáci a tak i kdyby tam nedělali vůbec nic, bude radost na ně koukat. Jennifer Aniston mi tady ale nicméně přišla spíš jako takovej doplněk, než jako regulérní postava. Příběh je tak jedna velká groteska, u které když přijmete vlnu humoru, budete spokojeni. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $42miliónovTržby USA $54,445,357Tržby Celosvetovo $107,670,357Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,803,521Tržby za predaj DVD v USA $5,251,291║ len o niečo slabšie než prvý diel a to sa tak trošku cení pri prevažne prázdnych plochých amerických komédiách, zo slušnej časti to dokáže zabávať aj tou svojskou tupou nápaditosťou, herci slušne /55%/ ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Ach, nedávno jsem zažil další z řady těch perfektních ranních vstávání. Z bujarého snu mě probudila domem se vanoucí vůně pečeného labradora, na stole v jídelně mě přivítala váza čerstvě nařezaných předkožek a ve schránce jsem kromě nejnovějšího Blesku našel také přítelčin úmrtní list. A když jsem si otevíral jogurt, tak mi půlka víčka nezůstala stále přichycená na kelímku, ale normálně se to odlepilo celý. No nebyl tohle ten BEST! DAY! EVER!? Ještě nebyl, poněvadž večer jsem byl na americké komedii, u které jsem se nachechtal víc, než když mi předevčírem čivava olizovala koule namazané nutelou. Byl jsem totiž na americké komedii, u které jsem vypnul mozek, což nedalo moc práce, protože mozek mám defaultně vypnutý už od jednadevadesátého, a výborně jsem se pobavil! Nejeden kinematografický znalec, za kterého se dnes považuje každý, kdo zhlédl minimálně jednu celou sezónu Počasíčka na Smíchově, se zajisté již při vyslovení fráze americká komedie otřepe jak Sasha Grey po dvouhodinové bukkake párty a není se vlastně ani čemu divit. V posledních letech nám byly jako americké komedie předhazovány nevtipné omgsračky, kde ústřední postavu hrála nějaká tupá bloncka s kozama, co by mohly nakrmit všechny hladové krky v Bombaji a co řešila strašně free a cool a teen a swag problémy, že by jeden blil. HB2 je naštěstí tou starou dobrou americkou komedií s výstředními wtf momenty, které právě tento žánr kdysi dávno definovaly. A herecké obsazení zase tak sexy, že jsem během projekce několikrát aktualizoval svoji sexuální orientaci. Bravo! ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Jednička byla lepší, protože tam bylo více psychopatických šéfů :) Chris Pine se sice snaží, ale já se těšil hlavně na zloducha Waltze, který je pochříchu nevyužitý. Samotné ústřední trio funguje dost podobně jak v prvním díle. Občas se jim povede dobrej vtip, ale nějaká extra komediální chemie mi tam chybí. Navíc mě docela otravoval ten koncept, že fousatej skrček a Jason Sudeikis jsou dementi a Jason Bateman je furt uklidňuje. Ale jako nenudil jsem se. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„PROČ JSTE SE NARODILI? PROČ JSTE SE VY TŘI NARODILI? KDYŽ SE NA VÁS DÍVÁM, JAKO KDYBYCH SE DÍVAL NA VELKOU PROPAST DEBILITY. CHCI ŘÍCT... DIVÍM SE, ŽE VÁS VAŠI NEUDUSILI, KDYŽ JSTE JEŠTĚ BYLI…“ /// Trio podřízenejch z prvního dílu zase bere spravedlnost do svých rukou. Bohužel teď sledujeme spíš trio dementů, který zkurví, na co šáhne. A to má bejt vtipný. Vono se to „nesere“ jako v jedničce. Tady se to „sere“ dementně. Jako když partičku nesvéprávnejch vypustíte z ústavu mezi spoluobčany. Takže spíš trapný. Jakožto obdivovatel inteligentního humoru radím – bič pryč! Ovšem anální a trapní fajnšmekři, tohle je prdel pro vás! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Páč trik s kartáčkem se nevokouká. 2.) Ptáky si třídím podle abecedy. 3.) Thx za titule ,,wacko“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distributor: Warner Bros. // Počet premietajúcich kín v USA: 3,400 // Otvárací Víkend v USA: $15,457,418 // ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

I Laughed so hard! Za mě o třídu ještě výše než první díl. Vtipný a zajímavý scénař doplněn vynikajícími hláškami na úrovni + skvělý výběr mých oblíbených hvězd. Chris Pine zde opět záři( ten herec se čím dál zlepšuje už ve Stretchovi byl k popukání), skvělá sexuálně posedlá Jennifer Aniston a Matky chtivéj z téhle komedie dělají výborný koktejl. Potěší i zajímavé zvraty a hlavně můj oblíbenec Keegan-Michael Key. Příjemné překvápko po dlouhé době. 85% ()

novoten 

všechny recenze uživatele

A to se zdálo, že tenhle typ dvojek (všeho víc v absurdnější zápletce) už vymizel. Zábava s Jennifer tentokrát unavuje, překvapí nevyužitý Waltz a hlavně ústřední trojice najednou nefunguje jako parta zlomených loserů, kterým chci fandit, ale jako párek neschopných pakoňů, které občas přibrzdí umírněný Bateman. Čím jasnější je kamarádská pohoda před kamerou, tím útrpnější je výsledek. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Skvělé, mnohem lepší než minule. Protože narozdíl od jedničky, ze které si pamatuju jenom úchylnou Jennifer Anniston a že v tom hrálo hodně zvučných jmen, se dvojkou budu bavit ještě pár dní. 22 Jump Street to sice nepřekoná letos, ale takhle na závěr roku to je více než slušná komedie, zlá, vtipná, úderná, blbá (v roztomilém slova smyslu) a opět dobře obsazená (tentokrát už svoje role zvládalo i hlavní trio a bylo to znát) takže spokojenost, pochvala a snad to do třetice dopadne ještě o fous lépe. 4* ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Je mi zcela cizí někoho urážet, buzerovat či natahovat na skřipec, takže vím, že nemohu být šéfem. Nickovi, Daleovi a Kurtovi to bude chvíli trvat než zjistí, že ani oni nemohou být řediteli zeměkoule, ale na druhou stranu je jejich střet s realitou byznysu hodně zábavný a já se musím přiznat, že bych paní zubařce hrozně rád sexuálně odolával tak dlouho, abych ji následným orgasmem vystřelil až ke stropu. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Neotravovalo mě to tak moc, jak jsem se po deseti minutách bál. Sice je to výrazně generické, neobjevné a čitelné, ale oproti takové druhé Pařbě není ten propad tak patrný. 55 % teda. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Tohle pokračování na koncepčně velmi vydařenou jedničku navazuje už jen volně, nemáme zde žádné šéfy na zeblití, ale jen partu tří chlápků snažících se uplést z hovna bič. Jejich šíleně zhovadilý vynález je v cestě ke zbohatnutí paradoxně ještě to nejchytřejší, vše ostatní je demence nejhrubšího zrna. Jedná se ovšem o uvolněnou a docela zábavnou demenci. Tři legrační chlápci se překřikují, padají hlášky jak na běžícím páse a nikdo vlastně pořádně neví, o co jde. Jediný, kdo má v tom chaosu přehled je divák - pokud vám nevadí pořádná dávka nepříliš sofistikovaného humoru, budete se bavit... 7/10 ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Jednička se mi hodně líbila, ale do druhýho dílu se mi moc nechtělo. Ono to obvykle dopadá tak, že druhej díl je naprostej propadák a zklamání. Nakonec jsem na film narazil v televizi, tak jsem se podíval. Nepřináší to nic moc originálního, hromada vtipů z jedničky se zrecyklovala a znovu použila i tady a celkově je tohle pokračování prostě slabší. Ale film mě bavil, zasmál jsem se a já od komedie ani nic víc nečekám a nepotřebuju. 70% ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Pokračování, které nemělo vzniknout. Komedie tak nevtipná, trapná a k uzoufání nudná, až je s podivem, jaká jména se s tímhle projektem spojila. Postava Christophera Waltze jako v nejnovější bondovce dost nevyužita. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kdy ti tři pochopí, že na rozjetí vlastního podnikání mají příliš poctivou tvář..? V mezích žánru docela nepředvídatelné, fungující kontrapunkt dá se říci racionálně uvažující postavy Batemana a těch dvou Homerů Simpsonů a hvězdami mazácky zahrané vedlejší role (u Spaceyho je vůbec zázrak, že se v něčem objeví). Horrible Bosses sice vstoupili do téže řeky poněkud ukecaně, ale vstoupili.. Už jen proto, že byste se někdy ocitli tváři v tvář kaviárovému požadavku (a nebylo vám to příjemné), je určitě užitečné zapamatovat si větu: „Když stojím poprvé na lyžích, nepůjdu hned na černou sjezdovku...“ ()

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Reklama

Reklama