Reklama

Reklama

Máma

(seriál)
Ukázka z filmu 74
USA, (2013–2021), 60 h 24 min (Minutáž: 19–22 min)

Hrají:

Anna Faris, Allison Janney, Mimi Kennedy, Beth Hall, Jaime Pressly, Matt Jones, William Fichtner, Sadie Calvano, Spencer Daniels, Nate Corddry, French Stewart (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(170)

Christy chtěla být v mládí psycholožkou, jenže teď si jako matka samoživitelka vydělává na živobytí jako číšnice v restauraci. Především se ale potýká se závislostí na alkoholu. Sice už je pár měsíců střízlivá, ale podle jejích vlastních slov to byla nejhorší doba jejího života. Navíc není jedinou problémovou osobou ve své rodině... (TV Nova)

(více)

Videa (114)

Ukázka z filmu 74

Recenze (100)

LindaVa 

všechny recenze uživatele

Za rozdílné hodnocení mezi csfd a imdb rozhodně může dabing. To znamená, že v případě anglicky mluvené verze bych MOŽNÁ dala druhou hvězdu. Rozhodně to není nic pro diváka, kterymu nestačí stokrát ohraný hlášky a chudý primitivni "vtipy". Na druhou stranu, většině lidem to pravděpodobně stačit bude. ;) ()

Mr.Ward 

všechny recenze uživatele

Série 1 - průměr *** // Série 2 - Ep1-Ep7, Ep19 a Ep22 za *****, ostatní epizody se pohybují zase v (tentokrát lepším) průměru. // Série 3 - Tak a tady je jasně vidět změna stylu, určité postavy jdou do pozadí a naopak a je to jen dobře, většina dílů vážně hodně baví. // Série 4 - A je to tady, směju se od začátku do konce, každej díl něčím pobaví a já jsem spokojen. // Škoda té nepovedené první série, díky níž je tady Máma v tak žalostných procentech, zaslouží si fakt víc. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Chápu, že tenhle sitcom se nezavděčí každému, ač já jeho příběh považuju za vcelku originální. Na škodu je tady hlavně postava dcery Violet, která je tam čtyři série na přes hubu a humor často dost skřípe. Nicméně od chvíle, kdy jdou děti do ústupu a postupem času vymizí ze seriálu úplně, to začne nabírat na obrátkách a čím víc přibývá postav, tím kvalitnější je humor. Někdy jsem se fakt divila, jak jsem se řezala smíchy. Sice to kvalitou asi nikdy nedosáhne třeba na 2 socky, ale já tomu chci dát lepší hodnocení, protože jsem tomu dala šanci a většinou dostala slušný komediální zážitek. ()

Steny94 

všechny recenze uživatele

Tento podarený seriál som začal pozerať hneď od momentu, kedy vyšiel jeho pilot. Veľmi ma nenadchol no povedal som si, že mu dám šancu a počkám si čo sa z neho vyvinie. Po asi štyroch častiach, kedy mi ešte stále táto bláznivá rodinka neučarovala, som ho prestal sledovať a mal som ho iba ako jeden z nevymazaných priečinkov v počítači. Raz som sa však nudil a povedal som si, že sa k nemu vrátim. A som za to neskutočne rád, kedže sa z Mom stáva jeden z mojích najobľúbenejších sitcomov. Každou epizódou sa situácie a humor vylepšujú a chémia po pár dieloch naozaj začína fungovať. Teraz každý týždeň čakám na ďalšiu časť, kedže viem, že tento seriál ma rozhodne rozosmeje. Mám rád hlavné postavy (Bonnie je topka), tak ako aj tie, ktoré vystupujú iba v niektorých dieloch. Toto nízke hodnotenie chápem, kedže priemerný začiatok veľa ľudí odradí, no je to naozaj jeden z tých seriálov, ktorý každou časťou dozrieva a je viac a viac zaujímaví a vtipný. Som naozaj zvedaví, ako to pôjde ďalej a snáď sa dočkáme čo najviac sérií. Možno sa po čase táto komédia vyzdvihne do červených čísel. Rozhodne na to má! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

na to,že za seriálem stojí Chuck Lorre je to docela bída.Všechny ty nucené "vtípky" podporované smíchem publika mě nedonutily se ani pousmát,,natož zasmát.Anna Faris není zrovna z těch která by sama utáhla celý sitcom a tady jsem měl po 30 vteřinách tendenci vypnout.V záplavě ostatních,lepších seriálů je tohle ztráta času...30% ()

Galerie (1 302)

Zajímavosti (21)

  • Herečka Jaime Pressly (Jill) byla v době natáčení 5. série těhotná. Scenáristé její těhotenství zakomponovali do děje tak, že její postava výrazně přibrala na váze. (peeteno78)
  • Většina postav sdílí své příjmení s hráči NFL Oakland Raiders. Například hráč Jim Plunkett sdílí své příjmení s postavami Christy (Anna Faris) a Bonnie (Allison Janney), Sebastian Janikowski má stejné příjmení jako postava Adama (William Fichtner) a postava nevlastního bratra Bonnie, Raye (Leonard Roberts) se jmenuje podle quarterbacka Kena Stablera. (peeteno78)

Reklama

Reklama