Reklama

Reklama

Máma

(seriál)
Ukázka z filmu 34
USA, (2013–2021), 60 h 24 min (Minutáž: 19–22 min)

Hrají:

Anna Faris, Allison Janney, Mimi Kennedy, Beth Hall, Jaime Pressly, Matt Jones, William Fichtner, Sadie Calvano, Spencer Daniels, Nate Corddry, French Stewart (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(170)

Christy chtěla být v mládí psycholožkou, jenže teď si jako matka samoživitelka vydělává na živobytí jako číšnice v restauraci. Především se ale potýká se závislostí na alkoholu. Sice už je pár měsíců střízlivá, ale podle jejích vlastních slov to byla nejhorší doba jejího života. Navíc není jedinou problémovou osobou ve své rodině... (TV Nova)

(více)

Videa (114)

Ukázka z filmu 34

Recenze (100)

filmsim 

všechny recenze uživatele

Sitcom ve kterém nefunguje vůbec nic. Otravné hlavní postavy s nezajímavými zápletkami s urputnou snahou o humor, která ve většině případů vůbec nevychází a s přednahraným smíchem, který je otravnější než kdy jindy. Z nějakého tajemného důvodu jsem dal alepsoň tu jednu hvězdu, i když při psaní tohoto výplodu sám přemýšlím, co mě k tomu vedlo. 2/10 ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Tento seriál eviduji mnoho let jeho neustálým opakováním v televizy. I tak jsem jej "z nouze" začal občas sledovat až letos a opravdu to není něco extra. V každém díle se člověk občas pousměje, ale mnohdy i nevěřícně kouká co že jako má být ten vtip. herecké obsazení za mne též nevystupuje z šedivého průměru. Celkově to na víc jak 2z5 věru není. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Značka Chuck Lorre púta pozornosť, čo si budeme hovoriť. Keď som si prirátal obsadenie v zložení Anna Faris (kráľovná série Scary Movie), Allison Janney (trefná už vo filme Krása na zabití), Sadie Calvano (ideálny typ pre sympatickú / "sympatickú" dcéru), French Stewart (po dlhých rokoch od Takoví normální mimozemšťané dostal znova priestor pre svoj prižmúrený pohľad), tak sa nedalo neskúsiť ženský ekvivalent za Dva a půl chlapa. Bohužiaľ po prvých pár dieloch sa nosná kostra v podobe babka, matka, dcéra úplne rozpadla a scenáristi sa vydali tuctovým smerom (humor navyše začali zabíjať vážne príbehové vsuvky). Pritom to celkom dobre fungovalo, držalo pokope a všetko osviežovali rozhovory medzi Christy a bisexuálnym šéfom. Vo výsledku niečo ako nevyžderené 2 $ocky skrížené s Dva a půl chlapa bez Charlieho Sheena. ()

Nathaniell odpad!

všechny recenze uživatele

No... když si vezmeme sitcomy celkově od těch kultovních po ty, které se teprve kulty stanou a připočítáme... ... ne, to je jedno, prostě TOHLE by byla sračka v každý době a AŽ budu chtít podobnou přehršli klišé hovadin... ne, to nebudu chtít nikdy. Jako podcast ke psaní to celkem ujde. Člověka to nutí něco dělat a nesoustředit se na ty hromady srrraček. Ale snašší je přepnout program. ODPAD. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Chápu, že tenhle sitcom se nezavděčí každému, ač já jeho příběh považuju za vcelku originální. Na škodu je tady hlavně postava dcery Violet, která je tam čtyři série na přes hubu a humor často dost skřípe. Nicméně od chvíle, kdy jdou děti do ústupu a postupem času vymizí ze seriálu úplně, to začne nabírat na obrátkách a čím víc přibývá postav, tím kvalitnější je humor. Někdy jsem se fakt divila, jak jsem se řezala smíchy. Sice to kvalitou asi nikdy nedosáhne třeba na 2 socky, ale já tomu chci dát lepší hodnocení, protože jsem tomu dala šanci a většinou dostala slušný komediální zážitek. ()

Galerie (1 302)

Zajímavosti (21)

  • Herečka Jaime Pressly (Jill) byla v době natáčení 5. série těhotná. Scenáristé její těhotenství zakomponovali do děje tak, že její postava výrazně přibrala na váze. (peeteno78)
  • Když holky hrají hru, při které hádají kdo jsou, tak je při tom zmíněn profesor Brumbál z filmů o Harrym Potterovi. Dále je zmíněn Harriet Tubman – americký abolicionista, John Malkovich – americký herec, a Galileo Galilei – astronom. (SONY_)

Reklama

Reklama