Reklama

Reklama

At the Devil's Door

  • USA Home
Trailer

Mladá, ambiciózní realitní makléřka Leigh (Catalina Sandino Moreno) dostane na starost prodat nemovitost jednoho staršího páru, který chce dům prodat v co nejkratší možné době. Jediným háčkem je jejich dcera, se kterou není něco v pořádku. Její stinnou stránku, která je ovládána nadpřirozenými silami, mají Leigh i její sestra Vera (Naya Rivera) pocítit na vlastní kůži. (juta)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (72)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ale jo, byť film není velmi atraktivní a adrenalinová jízda jak mám rád, tak přesto mě film zaujal obzvlášť díky velmi solidnímu zpracování, perfektní temné atmosféře a solidním příběhovým zvratům, kde jsem naposled viděl tak velkou nekompromisnost s herci ve Snowpiercerovi. Ač na mě ani jedna lekačka nefungovala, Bavil jsem se celkem fajn . 65% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

The Pact sice nepřekonán, ale i tak je tahle novinka slušnou strašící zábavou. McCarthy zde potvrzuje, že i na první pohled obyčejné náměty se v jeho rukách mění na povedené žánrovky. Žádné explicitní záběry, snad ani žádná krev. Jen klasické hororové cvičení (delší záběry, neustálé napínání) o několika interiérech, co o půlnoční projekci dokáže nejen nahnat příjemné mrazení, ale v několika chvílích i hezky postrašit. Navíc, šatní skříň už dlouho nebyla tak děsivá. Snad jen v The Conjuring. Závěr je však už docela průser. (60%) ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Sklamaniu sa tentokrát neubránim. Horor na tému posadnutosť o démonovi, ktorý sa chce narodiť, a tak si vyberá svojich potenciálnych hostiteľov. Spomalené áno, atmosferické celkom tiež, ale tým to vlastne končí. Prvú polovicu som sa z väčšej časti prenudil, potom sa to už o niečo zlepšilo, ale jedna dobrá ľakačka na celý film sa mi zdá predsa len trochu málo. Postava démona nebola využitá takmer vôbec a (pre mňa) neuspokojivý záver to posiela len do šedého priemeru. Nemôžem povedať, že by to bolo zlé, ale okrem peknej atmosféry režisér nevyužil nič zo svojho potenciálu - a tento horor mal rozhodne naviac. Keby nabral odvahu a trochu viac zariskoval, mohla byť z toho pecka. Škoda, preškoda. Predchádzajúci "The Pact" sa mi páčil minimálne o triedu viac, a takému "Drag Me to Hell" to nesiaha ani po členky. Ale to je samozrejme len môj osobný názor, určite sa totiž nájdu užívatelia, ktorí obľubujú kúsky stavajúce čisto len na atmosfére, ktoré dokopy nič neukážu a v ktorých sa nie je ani čoho zľaknúť. Ja radšej šokové terapie. 6/10. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Realiťáčka sa snaží predať dom ku ktorému sa viaže pochybná minulosť, čo ju nenávratne zamotá do siete Diabolských plánov. V tomto prípade som zrejme mal (očividne ako viacero ďalších divákov) priveľké očakávania, keďže režisér pred 2 rokmi pripravil perfektný horor "The Pact", no teraz mu to bohužiaľ celkom nevyšlo. Atmosféru síce strojí ako len môže, ale kazí mu to priveľa zbytočných vedľajších postáv, rozvláčne scénky ako z telenovely a pričasté dejové skákačky. Trpezlivého diváka odmení jednou sekundovou infarktovou scénkou, ktorá na chvíľu vytvorí očakávania od nadchádzajúceho finále, no to sa však zase končí nevhodne a nevýrazne ako nejaká uspávanka. Celkovo to bolo dobré, ibaže neuspokojivé. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Záměr tvůrce se dá pochopit. Šlo mu především o to, aby sledoval celý cyklus toho, jak se ďábel dostává na zemi. Tedy nikoli jen to, co se může stát během těhotenství, ale i to, jak je počat, jak se narodí a co je dál. Jenže je to moc rozkouskováno a celkově je toho málo na to, aby vás to skutečně vtáhlo a aby to ohromilo. Některé scény jsou pak jakoby z jiného filmu, jen snahou se hororovému fanouškovi zalíbit. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama