Reklama

Reklama

Velkej Honza

(studentský film)

Obsahy(1)

Krátký film o klukovi jménem Honza, který příhodně pracuje ve fast-foodu Big Honza. Honza si zrovna prochází rozchodem a ocitá se ve svém životě na mrtvém bodě. Vše se změní po návštěvě jeho bratra. (anyonecek)

Recenze (13)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Prosím vás, já vím, že většinou tu studentské filmy odstřeluju jako Nagyová Nečase, zvlášť, když jsou z dílny FAMU. Jenže se není čemu divit, když většinou připomínají matlanici tříletého autisty. No a pak narazím na tohle... Takže kdyby někoho zajímalo, jak si teda věčný frfňal Pepinec představuje studentský film, poslužte si. Nápad, vtip, hrající herci a především zpracování, ze kterého je cítit film a ne odér chlastu s trávou. ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

Perfektní komediální kraťas. Nejen že je Velkej Honza umě zrežírovaný, je také ale skvěle vypointovaný a celou dobu ohromně baví. Tohle je moje představa o kvalitním studentském filmu. 8/10 ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele

Film s jednoduchou zápletkou, která neurazí. Nápad na český fastfood je dobrý. Název filmu dobře vymyšlený, sice se zdá, že na první pohled prozrazuje děj filmu, ale není to tak. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Zábavnej krátkometrážní film z běžného života. Zápletka životního osudu hlavního hrdiny je skvěle doplněna fiktivním potravinovým řetězcem Velkej Honza a filmem Strom. Herci jsou na profi úrovni. Dokážu si představit celej film v obdobným duchu. ()

j.anek 

všechny recenze uživatele

Jiří Havelka, Jana Stryková, Filip Cíl, Věra Kubánková, Tereza Voříšková, Sandra Nováková a další - Střih a zvuk: Saša Stojiljkovič - Kamera: Jan Košč - Zatraceně milá záležitost. ()

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele

21 minut jo? Mně to teda uteklo jak voda. Důkaz toho, že je tenhle filmeček proklatě zábavný. Skvěle napsané, zrežírované i zahrané. Samotný fiktivní brand "Velkej Honza" je naprosto dokonalej, o filosofickém filmu "Strom" ani nemluvě :) K tomu spousta milého humoru a po skončení tak trochu hřejivý pocit na srdci. ()

anyonecek 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělé, příběh velice slušný, i hudba se tam nějaká našla. Typická historka z života (zvlášť to rande s šéfovou). Trochu mi vadily občasné suché dialogy a trochu to bylo sem tam zabržděné, ale na studentský film opravdu klobouk dolů. Příjemné překvapení. ()

gstudio 

všechny recenze uživatele

Taková milá blbina, adekvátní studentskému statusu autora. Film vlastně nemá co říct, ale ani si na to nehraje, což je sympatické. Nicméně na to, abych hodnotil výše než průměrem, tento kraťásek nemá... ()

Reklama

Reklama