Reklama

Reklama

V hlubinách země

Trailer

Skupina horníků zůstane po důlním neštěstí uvězněna bezmála dvě stě metrů pod zemí. Vzduch je stále toxičtější a mužům pomalu dochází čas. Začínají propadat stavům šílenství a obracet se proti sobě. Příběh na motivy skutečných událostí. Film V hlubinách země je drsný psychologický horor, který se odehrává bezmála dvě stě metrů pod zemí. Příběh se soustředí na skupinu horníků, kteří po katastrofálním důlním neštěstí bojují o život. Slábnoucí přísun kyslíku dává volný průchod nejtemnějším stránkám jejich lidské povahy. Už tak dost mizerná situace se ještě zhorší, když začnou přeživší slyšet záhadné zvuky a trpět děsivými vidinami. Zatímco se mrtvá těla hromadí a zásoby vzduchu jsou každou minutou toxičtější, horníci musejí rychle přijít na to, kdo nebo co jim jde po krku. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (100)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Horor který má 41% je perfektní, zručně natočený a děsivý, potom tu najdete film, který má 62% a měl by být když nic jiného, aspoň průměrnou zábavou a ve finále je to tupý, nudný a s totálně nevyužitým potenciálem.Vypadalo to vizuálně chytlavě, herci dobrý a Jeff Fahey poteší vždycky, námět skýtal mraky možností a jediný, čeho se podzemí dočkáte je ne zcela jasná účast podivných zombií a občas lekačka, jinak je to prostě jen zoufalá nuda která se vleče a prostě to zoufale nebaví.Dát tam ďábla, démony a depresi se zoufalstvím, mohla to být pecka, ale co byste čakali od takovýho hovnaře, jakým je Ben Ketai.40%. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

První korálek do sbírky horového maratónu, do kterého jsem byla navezena, a musím říct, že velmi slušný, protože to celé uteče tak rychle, že ani nestačíte škytnout a už běží závěrečné titulky. Jediná výtka (musím vždycky něco vyhrabat) bude malá logická, a sice když se parta horníků a jedné horníkové uvelebí v záchranné komoře, aby tam přečkali oněch sedmdesát dva hodin, než je vykope záchranný oddíl, a někdo na ně začne bušit, určitě by mě nenapadla reakce- "ale to není nikdo od nás, ne?" ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Banícka partička uviazne hlboko pod zemou a ako sa snažia prežiť a dostať preč, majú problémy nielen so vzduchom, ale aj so sebou samými... Z jednej časti je film pomerne nezáživným spracovaním (údajne) skutočnej udalosti a z časti druhej je obstojným, prevažne atmosférickým, podzemným hororom, ktorý mi však oproti podobným survivalom neprišiel nijak výnimočný či špeciálny; jednoducho len taká pohodová jednohubka. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Video film? Tak potom veľmi slušné...Hororík má veľmi atraktívne prostredie, mnohé scény pôsobia trochu klaustrofobicky a dlho som to videl na štyri hviezdy. Ibaže posledná tretina sa snaží byť hororová za každú cenu a to aj bez toho, aby diváka bližšie oboznámili s tým, čo sa presne deje. Chcelo to iba viac popracovať na prepojení so starou šachtou a lepšie podať chaotickú a rýchlu premenu postáv na vraždiace mašiny...Myslím, že sa z toho dal vytrieskať naozaj slušný horor, stačilo iba ubrať. Niekedy je menej viac. Napriek tomu film stojí za pozornosť. Keby každý video film dopadol aspoň takto, ušetrili by sme veľa času z hovadinami. 60%. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ŘÍKÁM VÁM, BRÁT JI SEBOU DOLU PŘINESE SMŮLU!"... /// Takhle vono to je (se zeptej námořníků!). Ženský prostě nosej smůlu! (neříkej jí to! No ty vole…) Takže zával. Hmm. Ale i neostravskýmu publiku je jasný, že pár šutrů nebude tím nejhorším, co tuhle partu s jednou blondýnou dole v dole potká… Vona je to celkem zábava. Jde jim vo kejhák a i když nejde o přehlídku strašení pro nový tisíciletí, je tahle parta špinavejch a vyděšenejch horníků lepší, než parta čistejch (a vyděšenejch) paranoiků v v obejváku. Blondýna je celkem normální a kameraman nemá epilepsii. Navíc jde vo hrabání se v černý díře… - prostě to ujde! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Často přemejšlím, co by se mi jako mohlo tam dole stát. 2.) Začal jsem vidět kolem sebe divný ksichty. Mám otevřít okno? 3.) Thx za titule ,,HorrorArchive“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama