Reklama

Reklama

VOD (1)

Pět štěňátek využije své superpsí schopnosti k boji o záchranu planety s tyranem z vesmíru, který dokáže měnit podobu. Sami se v tomto komediálně laděném fantastickém dobrodružství přesvědčíte o tom, jak se v Disneyho rodině zrodila takzvaná "chlupatá" rasa nových superhrdinů. Na Fernfieldově farmě se jednoho úplně obyčejného dne stane něco, co ho změní v naprosto neobyčejný. Budderball, Mudbud, B-Dawg, Buddha a Rosebud totiž objeví několik záhadných prstenů, které jim umožní využívat nadpřirozené superschopnosti. Jejich nově nabyté dovednosti bude planeta co nevidět potřebovat, protože ve vesmíru číhá nebezpečná a zlověstná bytost, schopná měnit podobu. Podaří se však téhle partě štěňat přemoci nepřítele a zároveň udržet v tajnosti vlastní identitu? (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Diznyho stereotyp od roku 2013. Jedna větší nablejskaná fašírka vedle druhý. No sice se tam negdáká, ale ty pejsci mluvit nemuseli. Jedna za roztomilost pejsků, jinak bych střílel odpad jak střelec ve střelnici. ()

Hillock 

všechny recenze uživatele

Nejprve jsem se domníval, že Kaufland opět láká zákazníky, tentokrát na pejsky, ale naštěstí se jedná o rodinný film. Megasis vypadající jako mega sliz; Borec alfa samec je zloděj vajec, který je vegan a má alergii na slepice; pes, co smrdí jako mokrý pes; věčně zhulená opička; zelené prase, které umí řídit (mimochodem, zajímalo by mě, za jak dlouho ho to naučili, protože prasátka jsou velice inteligentní tvorové); šerif vypadající jako děsná forma života. To je výčet některých postav. Najdete tady i pár vtipných hlášek. Uslyšíte hudbu, která ve vás probudí touhu zničit tuhle planetu. ()

Reklama

Reklama