Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(27)

Obsahy(1)

Chris Tarrant se vydává na dobrodružnou výpravu vlakem. Projede konžskou džungli, australské vnitrozemí i západní Indii... Chris Tarant se vrací s dalším skvělým železničním dobrodružstvím. V nových epizodách zamíří do zemí, ve kterých rozvoj železnice sehrál důležitou roli v jejich moderních dějinách. Chris se jako obvykle vyzbrojil svým nezaměnitelným stylem a vydává se na dlouhé cesty po Evropě, severní Africe i Středním východě. Nevyhne se ani nepříjemnostem a nehodám: uvázne uprostřed pouště, skončí za mřížemi a dostane se do nepříjemně mrazivé blízkosti jaderného reaktoru z období studené války. Extrémní železnice s Chrisem Tarantem nabízí jako obvykle neodolatelnou podívanou, záběry překrásné krajiny a půvabných lokomotiv i nečekané zvraty. (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Informačne strohé, vizuálne povrchné. Akoby sa scenáristi snažili nezahltiť divákov zbytočnými zábermi miest a veľa informáciami. Za tie peniaze, čo to stálo. mohli byť rozhodne podrobnejší. Jednotlivé časti mali rôznu kvalitu, ale všetky mohli byť lepšie. Niektoré o veľa (Kongo, Rusko), iným chýbalo k dokonalosti málo. (Južná Afrika, Z Čile do Bolívie). Žiaľ, občas boli o ničom (Pobaltie). Ale v GB bude asi seriál úspešný, lebo aj tento rok sa točia nové časti a už sa blížia ku 30-ke. Pozitívnym zistením je, že zatiaľčo v Európe mnohé trate zanikajú, v Ázii a dokonca v Afrike vznikajú nové. ()

Amper01 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jeden díl a byla to příjemná změna (oproti mladým, užvaněným moderátorům, používající samé expresiva pro vyšší sledovanost) ()

Reklama

jurajpower odpad!

všechny recenze uživatele

Chis, so svojím zosmiešňujúcim prejavom nevyužil potenciál miest, ktorými prechádzal. Sledovať seniora, ktorý sa vybral vlakom okolo sveta a má problém so všetkým, všade je otravné. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Asi takhle, nenašel jsem k tomu přehled dílů a ne všechny mě tak moc zajímají, ale třeba arktické vlaky v Norsku anebo vlaky v bývalé Jugošce jsou velmi zajímavé. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama