Reklama

Reklama

David Bowie - The Next Day

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2013, 3 min

Recenze (11)

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Jak stylové, když v tomhle hříšném baru vyzpěvuje ten, který v Posledním pokušení Krista nechal Ježíše ukřižovat .. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jak to ten člověk dělá, že je stále hudebně na koni? Bowieho tvorbu sleduji od počátku a vždy dokáže přinést něco nového, vždy umí být napřed. Klip je poněkud v duchu videí M.Mansona, což kvituji. Je skvělý! Vytrhané oči, krev pod knutou a stříkající ze stigmat....děvky, papeženci...prostě svět okolo nás. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Hudba je pomalá a krásná, ale vyžaduje určité rozpoložení nálad. Marion je nádherná žena, na kterou je radost se dívat. ()

kaposlav odpad!

všechny recenze uživatele

Neviem či je na prt klip, alebo pesnička, ale asi oboje. Proste divoky západ, ktorý slovania žeru ako poslušné ovečky. Niekde som sa dočítal, že je to najlepší videoklip roku 2013. Neviem ale podla koho. Ak je toto najlepší klip roka, tak to potom tie ostatné musia byť riadne sračky. ()

PollyJean 

všechny recenze uživatele

přeplněný nevkus. Kdepak vtipné. Kdepak Floria Sigismondi. S lítostí vzpomínám na (třeba) The Hearts Filthy Lesson nebo žertovnou I'm Afraid of Americans s Reznorem. ()

KCMC 

všechny recenze uživatele

Miluji pobuřující filmy a klipy a z tohoto klipu se musí všem pánbíčkářum otvírat bible v kapse... Vizuálně přitažlivý, herecky nadstandardní, režijně dobře zpracovaný materiál. Jasné 4 * ()

Reklama

Reklama