Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Delete představuje katastrofu v našem až příliš křehkém digitálním světě, kde se web stal nebezpečně sebevědomým s jedním systematickým účelem: zničit lidstvo. To stojí před možným zánikem – a je jen jedna cesta ven: pokusit se vytvořit druhou umělou inteligenci, stejně živou, stejně inteligentní – a stejně tak nebezpečnou... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Představa tvůrců jak by to mohlo asi tak vypadat, kdyby se umělá inteligence všude nabourala a vše ovládala. Zajímavé téma zpracované do dvou dílů v celovečerní stopáži. Bohužel je to moc. Kdyby se použili nůžky a vystřihli zbytečné scény, stačili by necelé dvě hodinky. Vyprávění příběhu je neuspěchané, takže se příběh přijatelně rozvíjí a je vše pochopitelné. Přesto je v ději viditelně znatelné, že některé scény jsou uměle natahovány. Scénář místy vyznívá velmi slabě. Atmosféra je budována poctivě a je tu snaha si ji udržet, což je místy problém. Vznikl lepší průměr, který mohl být daleko lepší. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Taková televizní verze Terminátora. Snad jenom s tím rozdílem, že tu nepobíhají roboti potažení živou tkání na kovové kostře a nemudrujou o tom, že se vrátí či co. Zkrátka řečeno tady je toto téma zpracované spíš ukecanou televizní formou. Teda jakože ta myšlenka není špatná (i když ne nová) ale při troše režijního umu a malinko většejšího rozpočtu se z toho dal možná spravit i nadprůměrný film. Takhle to pokulhává pod průměrem. I když to zase na podobný tv film není až zas tak úplně špatné.40% ()

Reklama

Lvísrdce 

všechny recenze uživatele

Akční sci-fi. Standardní postupy odpovídající žánru. Z mého pohledu se na to dalo dívat, zápletky i chování postav byly v zásadě logické, tempo akcí mi připadalo odpovídající. Pravda, zkrácení na polovinu by pomohlo. Při sledování nahraného pořadu s občasným rychloposuvem jsem se celkem dobře bavil. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama