Reklama

Reklama

Katy Perry - Firework

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2010, 4 min

Recenze (18)

fredisek 

všechny recenze uživatele

Videoklip je klišé, kde všichni nakonec hopsají (nebo září) štěstím, jenže kampaň, která ho provázela byla geniální. Vybrat reálné místo (Budapešť) z opomíjené části Evropy - jasné zvednutí popularity v regionu, plus zapojení "obyčejných" lidí do procesu - obrovské zvednutí popularity, šuškanda funguje i u popu, bylo skvělým nápadem. Firework je čistě emancipační záležitost..."svět je super, i když jste tlustý, teplý nebo máte raka"...která nedopadla tvrdě na zadek a neskončila v křeči a působí upřímně. Klišé z toho samozřejmě je, což byl patrně i záměr, patetičnost k tomu zkrátka patří. Perry to vyšlo. ()

waits 

všechny recenze uživatele

Mimořádně sám doma a navíc v lehkém útlumu jsem zamýšlel strávit odpoledne ve vegetačním dojezdu pročesáváním Youtube. Leč Katy Perry změnila směrovku. Po energíí nabitém povzbuzujícím Fireworku jsem obul původně připravené botky na běh, jsa odhodlán vyrazit do deště. A mám v plánu usmívat se na lidi..taková je moc marketingových mágů.. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ viem, tak tento videoklip sa natáčal v Budapešti a nejaká spoločnosť na Slovensku robila súťaž pre ľudí, ktorí by sa chceli zúčastniť ako taký komparz, v bočnej roly. Zaujímavé, no klip vyzerá ako keby ju svrbeli bradavky a potrebovala vystriekať všetko mlieko zo svojich veľkých pŕs. Speváčka je to pekná, no klip je týmto opäť trochu sexistický, aj keď hudba je to celkom počúvateľná, aj keď jednoduchá. Skoro je to ako taký malý film, no ľahko sa na takéto komerčné dielo zabudne, lebo nebolo nijak extra výnimočné. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Popové odrhovačky vesměs míjím středně velkým obloukem či hbitým přepnutím kanálu, ale v tomto případě je to tak nádherně optimistické, že by to snad i byla škoda. Lidé se baví, ohňostroje prskají a já jen lituji, že se na mne neobrátili z castingu, protože nikdo neumí zahrát čtvrtého juchajícího v páté ulici zleva tak přesvědčivě jako já. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (3)

  • Videoklip se natáčel v Budapešti. Na komparz se se přihlásilo neuvěřitelných 38 tisíc fanoušků. Pro závěrečnou scénu jich režisér vybral nakonec 250. [Zdroj: Óčko Star] (rafix)
  • Videoklip se natáčel v září 2010 v Budapešti. (Milan25)
  • Píseň zazněla ve filmu Madagaskar 3 (2012) od tvůrců DreamWorks. (Zdroj: karaoketexty.cz)

Reklama

Reklama