Reklama

Reklama

Katy Perry: I Kissed a Girl

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2008, 3 min

Režie:

Kinga Burza

Hrají:

Katy Perry, Kesha

Recenze (16)

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Svojho času to bolo počuť skoro odvšadiaľ, dokonca nám to hrali aj na futbale na Tehelnom poli a ja som nechápal, človek by si už myslel, že aj keď otvorí chladničku, tak mu tam začne hrať táto pieseň. Potom som videl klip a človeku už bolo jasné, že nastupuje nová popová speváčka. Klip začína od dlhých krásnych nôh, cez zlatisté šaty ako nejaký symbol bohatstva, cez veľký výstrih s veľkými prsiami, akoby symbol sexuality, cez krk s náhrdelníkom, čo je často pre mňa ako taká malá zbytočnosť symbol konzumu, až k tvári speváčky s ružovučkým pozadím, ktorá spieva provokatívnu pieseň, akoby podporovala homosexualitu a následne s inými dievčatami oblečenými ako prostitútky tancuje do rytmu rockového podkladu tejto komerčnej piesne, ktorá nakoniec využíva otrepaný snový motív. Ďakujem, neprosím. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Hudební dvojnice Zooey Deschanel alias Katy Perry se svými sexuálními experimenty. U této písničky se vždycky zapomenu a zpívám si s ní. Ne proto, že má lesbický podtext a opěvuje "experimentální hru", ale proto, že má pěknou melodii s chytlavými basy. Klip jako celek je ovšem dost bez nápadu...od takového textu bych viděla úplně jiný a trošku odvážnější klip (NIKOLIV erotický). ()

fredisek 

všechny recenze uživatele

Jooo, šuškanda o tom, která se s kterou vykousla. Vzrůšo pro holky, rajcovní pro kluky. Perry si nemohla na odstartování celosvětové kariéry přát nic lepšího. Osvědčené lehké šokování, které šťouchne do konzervativců, ale přitom je neurazí a které vzbudí zájem v puberťácích. Videoklip klasika v podvazcích. Perry se potom zlepšila. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Inspirující při psaní provokativního hitu „I Kissed A Girl“ byla prý krásná Scarlett Johansson. Skandalistka Miley Cyrus zase tvrdí, že ta píseň je o ní! A zpěvačka Macy Gray, že hit byl původně napsán pro ni. [Zdroj: Óčko Star] (rafix)

Reklama

Reklama