Reklama

Reklama

Britney Spears: Till the World Ends

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2011, 4 min

Režie:

Ray Kay

Hrají:

Britney Spears
(další profese)

Obsahy(1)

Till the World Ends druhý singl z alba Femme Fatale americké zpěvačky Britney Spears. Song byl vydán 4. března 2011. Produkce se ujali producenti Dr. Luke, Max Martin a Billboard..Postapokalyptické taneční video z městského undergroundu režíroval Ray Kay. Britney a Ray Kay natočili dvě verze tohoto klipu. Jedná se o normální verzi a o prodlouženou taneční. (Wikipedia)

(více)

Recenze (5)

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak aj manažment Britney Spears zareagoval na trend postapokalyptických filmov, týmto videoklipom. Pripadalo mi to, ako keby som sa pozeral na posledné chvíle Sodomy a Gomory, pritom ďalšom grupáči, ktorý tam mala, akurát, že napriek tomu, o čom spievala, tak sa tam ten koniec nedostavil. Nehovorte mi, že to bolo dobré, lebo toto sa opäť hralo na nejaký dej, bola to však podľa mňa skôr elektronická záležitosť a gýč. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Takéto polohy bývalému sladkému dievčatku, aj v jej staršom veku, rozhodne nepasujú. Proste ´´Oops Sometimes I Hit You Baby One More.´´ ()

Reklama

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Jedna z písniček "nové éry" Britney. O poznání vyspělejší hudba, skvěle podmanivá a je vidět, že Britney je všech v plné síle. Klip skvěle silutuje to, jaká písnička je. Nebo... Pro jaké příležitosti byla stvořena. Po skončení, ale vlastně už v jejím průběhu, má člověk až nutkání začít tancovat. Nesmím opomenout také moc hezkou vizuální a technickou stránku klipu, jeho temnějšímu ladění a i když taneční choreografie už v klipech dnes již nikoho nepřekvapí, ale hezky se na ně kouká. :) Klip k Till the World Ends sice nedosahuje pro mě takových kvalit jako skvělé klipy k písním Criminal nebo I Wanna Go, ale pořád se jedná o velmi dobrou práci. ()

Hornet.CZ 

všechny recenze uživatele

75% / Na poměry Britney velmi slušné video, možná, že aj nejlepší vůbec. Hudebně to byla pro mne kdysi srdcovka ale bohužel v tom co jsem začal poslouchat později se to začalo ztrácet a pak to vypadlo, ale nemám s ní jedinej problém. Video: 65%, Hudba: 85% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (6)

  • Britney si během natáčení stěžovala na strašný zápach a vedro v prostorách natáčení. (Dlee)
  • Koncept videoklipu vymyslela sama Britney. (Dlee)
  • Verzí písně "Till The World Ends" vyšlo hned několik. V oficiálním remixu na písni zahostovaly zpěvačky Kesha a Nicki Minaj, dále vypustil svou verzi na internet i zvěvák R. Kelly. (Dlee)

Reklama

Reklama